Preverili smo, kje v teh dneh množično dopustujejo znane Slovenke in Slovenci.

Spletna vplivnica Katarine Benček in njen partner Marko sta pred dnevi spakirala kovčke in odpotovala v sončni Dubaj.

Katarinini sledilci si tako lahko spočijejo oči in vsaj v mislih odpotujejo v Dubaj, kjer lepotica te dni preživlja dopust in zbuja skomine mnogim med nami. 

V svojih Instagram objavah se je že pred nekaj tedni zanimala o PCR testih. Sledilcem je še zaupala, da sta z Markom v Dubaj potovala kar 30 ur, med drugim sta prestopala tudi v Ukrajini. Potrebovala sta svež negativen PCR test in kup dokumentov za prehajanje državnih meja.

A kljub temu da sta prvi dan v Dubaju v celoti prespala, saj ju je pot dodobra izmučila, pa zdaj zelo aktivna na Instagramu, kjer v Instagram zgodbah svoje sledilce redno obvešča o njunih dogodivščinah v priljubljeni destinaciji.

Med drugim sta pokazala luksuzni apartma z razgledom na marino Dubaj, zajtrk pa sta si privoščila na sončni terasi, kjer ju je že zjutraj grelo sonce in je bilo 20 stopinj. Lepotica je sicer potožila, da jo malce zebe, medtem ko je bil Marko nad jutranjim vremenom vidno navdušen.

Katarina Benček pa ni edina Slovenka, ki je v teh dneh v Dubaju ...

Sončni Dubaj, kjer je sicer tudi zima in se temperature gibljejo okoli 20 stopinj Celzija, je očitno v teh časih ena redkih destinacij, kamor potujejo številni Slovenci. Prav tako je življenje tam ob upoštevanju preventivnih ukrepov dokaj normalno, kljub globalni epidemiji.

Tako je Dubaj ena redkih varnih destinacij, kamor se s predložitvijo negativnega PCR testa da potovati in zato je verjetno tudi trenutno tako priljubljena destinacija številnih zvezdnikov in vplivnežev.

V Dubaju je pred kratkim dopustovala Ursula Gawish, prav tako pa je spletna vplivnica Lepa afna v eni od objav na Instagramu svojim sledilcem zaupala, da se spogleduje z mislijo, da bi s fantom odpotovala v Dubaj, njen Anže pa naj bi že iskal letalske karte.

Na počitnice v Dubaj pa se je odpravila tudi žena DJ Umeka. Senka Umek je novico prav tako na Instagramu zaupala sledilcem. Očitno je zakoncema Umek Dubaj ljuba destinacija, saj je prav tam, pred dobrima dvema letoma, imela Senka tudi dekliščino.

S svojimi skoraj 260 tisoč sledilci v teh dneh fotografije iz Dubaja delita tudi Mariborčana Lara in Uroš, ki sta ena izmed najvplivnejših potovalnih parov na Instagramu pri nas, poznamo pa ju pod Instagram vzdevkoma Your_passport in Your_passage.

  Komentarji (9)

  Eden in edini (ni preverjeno)

  Na kozlanje mi grenko vidim take wannabe starlete kere rade igraji po moskem mikrofonu za 5e

  Mama mia (ni preverjeno)

  To ni za nas ne sodimo v njihov prostor tile špici,ki gledajo iz zemlje v nebo,ja preveč umetno,ne sodi v naravo.Pomurja za tistie kraje ne bi zamenjal nikoli.Naj samo imajo ta kič.

  ..... (ni preverjeno)

  Mama mia dobro napijsano same umetne tvorbe brez veze asfalt pa nebotičniki ne fala za tou.

  In reply to by Mama mia (ni preverjeno)

  kritik (ni preverjeno)

  Beton, železo, asfalt. Mi imamo naravni zeleni Dubaj na kvadrat samo se tega premalo zavedamo.

  Mama mia (ni preverjeno)

  Saj kaj napišem,vse je res.Slovenija ja je lepa pa še lepša bi bila,če bi slovenci bolj skrbno čistili naravo,gozdove in ne metali iz avtomobilov raznih plastenk od napitkov in papirčkov od raznih čokolad.Kaj nam pomagajo turistične destinacije po Sloveniji,kjer je na enem hektarjo res vse lepo in prav,če greš pa en kilometer stran pa si že v goščari vse zapuščeno to je naše ogledalo.

  film (ni preverjeno)

  Če ideš noge narazno držat si vplivnica?

  Vrazji (ni preverjeno)

  Kak lejko idejo na dopust v dubaj ci je korona vse posedi pa letala ne vozijo

  nihil (ni preverjeno)

  mebinse očij pq želodeč obračajo kda vijden te lidij xD niže nejde

  administrator (ni preverjeno)

  Mene pa zanima ali je tam veliko gay

  Starejše novice