Vir: Youtube kanal Getri d.o.o.
Tomi Gomilšek je tokrat posnel parodijo na priljubljenega vedeževalca Blaža, ki je brez dlake na jeziku.

Vedeževalec Blaž v svoji oddaji direktno in brez zadržkov komunicira s svoji gledalci, ki ga pokličejo za nasvet oziroma pogled v prihodnost. Klicatelji mu postavljajo vprašanja o življenju, družini, epilogu določenih okoliščin, o zdravju pa tudi kako se bo razpletel konflikt s partnerjem.

V videu se je znani Ptujčan postavil v vlogo vedeževalca in v tipičnem slogu vedeževalca Blaža komunicira s klicatelji in ostalimi gledalci. Med drugim izpostavi nasvete, priganjanje klicateljev, pozive jih naj hitro povejo letnico rojstva in kaj je njihovo vprašanje.

»Moja nova parodija. Tokrat na najbolj znanega vedeževalca Blaža. Video je namenjen zgolj vaši zabavi in smehu,« je Tomi Gomilšek zapisal na družbenem omrežju Facebook.

Na koncu videa si lahko ogledate tudi odziv vedeževalca Blaža in Damjana Murka na parodijo.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Livio (nepreverjen)

Priljubljen,hahaha,komu le?!!!

wefwefweffew (nepreverjen)

Naivnim ljudem, ki mislijo da je poslan od boga s tem da psihološko profilira ljudi, ki kličejo. Kličejo itak vedno eni in isti. Denar, bolezen ali ljubezen in eno od tega ti zaupajo. Potem pa moraš biti samo dobro naučen retorik kar pa on tudi je.

Isti ljudje, ki preberejo horoskop in se ful najdejo v njem in si celotno življenje krojijo okrog tega, kar piše v slovenskih novicah.

In reply to by Livio (nepreverjen)

Mufika (nepreverjen)

Poden od podna ste, kaj vse se najde na tem portalu.

Jack00000 (nepreverjen)

Parodija na parodijo 🙃

liki233 (nepreverjen)

vse za klike sobotainfo

Starejše novice