Balladero s svojo novo skladbo Marelice
Besedilo je napisal skupaj s svojim bratom Aljošo Bogolo.

Pevec Dominik Bagola, z umetniškim imenom Balladero predstavlja novo pesem Marelice.

»Novi singl Marelice je razgiban, sončen, poletni napev, ki po lanskih singlih Najina in Potujem prinaša novo zasanjano podlago za brezskrbne vroče dni«, pravi Balladero in dodaja: »Pesem, ki govori o priljubljenem sadežu, spremlja tudi videospot.« 

Videospot je nastal pod taktirko režiserja Igorja Pečolerja, glasbo je napisal Dominik Bagola, medtem ko mu je pri besedilu na pomoč priskočil njegov brat Aljoša.

Balladero videospot popestril s snežno belim klavirjem

Pesem Balladera pospremi k njegovim začetkom in ga posede v njegovo naravno okolje, za klavirske tipke. Izkušeni klavirski kantavtor, ki se je podpisal pod vrsto radijskih uspešnic, nas v marelično poletje vabi s snežno belim pianinom.

Marelice so kot sproščena oda poletju, tudi nekakšna skrinjica spominov na Balladerove otroške dni v rodni vasi.

Balladero v skladbi preprosti klavirski melodiji, pristavi polno mero barvitosti in igrivosti, z obveznim ščepcem lahkotne poletne romantike.

Pri nastajanju pesmi je sodelovala izvrstna mednarodna zasedba

Novo skladbo Marelice krasi tudi izvrstna mednarodna studijska zasedba, v kateri se ob Balladeru na vokalu in klavirju pojavita še kitarska virtuoza Peter Dekleva in Italijan Lorenzo Corti.

Sodeluje tudi priznani britanski bobnar Ash Soan, ki je sodeloval že s svetovnimi imeni glasbe, kot so  Adele, James Morrison, Sam Smith in Dua Lipa.

Za produkcijo je tokrat poskrbel izkušeni domači producent Jernej Kržič, ki je za skladbo odigral tudi bas kitaro. Skladbo pa dopolnjuje še Katja Sever Kržič na spremljevalnih vokalih.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pajcek (nepreverjen)

Tak dober komad san nazadnje cul kda je moj pradedek cimbale spilo v stali sosid pa je kravo ljubo

Nič j se ti nej (nepreverjen)

Murko številka dve

bondi (nepreverjen)

joj joj joj že spet ta ko še sam ne ve koga bi izigraval. križam se

Leteći Aladar (nepreverjen)

Jooojjjj, jooojjjj boug pomagaj šumski - bagolaste na pohode...pa še samo navgroužen brat fali. Kako ga le v Lj prenašajo????

Huggandi (nepreverjen)

Kak se že pravi takši muziki?

kekec55 (nepreverjen)

bolje da se ne reče. sicer pa naj bi bila frajerja in ostala v prekmurju pa bi potem vidli kako uspešni bi bili. brez lj sta nič in nihče

In reply to by Huggandi (nepreverjen)

blusss (nepreverjen)

čestitke Dominik

Hs (nepreverjen)

Pevec? Opaaa, vse kaj prej, samo pevec nej.

Del99 (nepreverjen)

že to marsikaj pove da je na fb na sobotainfo za ta članek samo 6 lajkov in ena čestitka. očitno res nikogar ne zanima. ja pa seveda, le kako bi postal priljubljen in uspešen s takimi že skoraj pederskimi uspavankami.

Starejše novice