Slika je simbolična (foto: Nika Škrilec)
Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna.

V petek, 22. septembra, bo na grajskem dvorišču v Beltincih Dan mladih 2023. Po športnem delu sledi ob 19. še glasbeni program.

Nastopili bodo Ansambel Aktual in legendarna Neda Ukraden. Poglejte, kako je povabila obiskovalce.

Ob 16. uri se začenja Praznik športa ob Soboškem jezeru. Ob 19. uri sledi v Expano Lounge nastop Tea Vuckovic & Technolux

V Parku 1. tabora v Ljutomeru, pa se lahko ob 16. uri udeležite 7. lotmerškega trail teka

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota bosta ob 18. uri Evelina Katalinić in Andrej Omulec predstavila svojo knjigo Nastavi mi zrcalo

V Mladinskem centru Gornja Radgona pa se ob 20. uri začenja Equinox 2023. Nastopili bodo Okl’s FruitLoops, Dark Sphere in Dethrone the Corrupted.

Šport in kultura v soboto 

V soboto, 23. septembra, se lahko udeležite strokovnega vodenja po mestu, ki ga organizira Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Start je ob 9. uri pred Hranilnico prekmurskih dobrot

V soboto poteka po celi Sloveniji Dan slovenskega športa. V Murski Soboti bo od 9. ure naprej na Trgu kulture. V sklopu #BeActiveDay se bo odvilo veliko zanimivih športnih dogodkov.

Potapljaško društvo Murska Sobota pa v soboto, ob 10. uri, vabi na čistilno akcija Soboškega jezera

Na gradu Beltinci bo ob 10. uri  slavnostno odprtje Dnevov evropske kulturne dediščine in Tedna kulturne dediščine 2023

Ob 12. uri bo na Pumptracku Murska Sobota zaključek 6. Pomurskega MTB pokala.

Mirna nedelja

V nedeljo, 24. septembra, bo v Veržeju Miholov sejem 2023. V sklopu dnevov evropske kulturne dediščine, se lahko v Hiši Tara v Moravskih Toplicah, udeležite delavnice izdelave čokoladnih pralin ob 10.30. 

Humanitarno društvo ADRA Slovenija pa vabi na dobrodelni koncert, ki bo ob 17. uri na dvorišču Krščanske adventistične cerkve (Mladinska ulica 38, Murska Sobota). 

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Komentarji (22)

kakpainačik (ni preverjeno)

dan mladih? spejvle pa stara kroatarka na plejbek

đoklavci (ni preverjeno)

Doj z gezika si mi zeo.... Dan mladih prej, te pa pripelajo nastarejšo ciganico ka se še vlači okoli po balkanskih kafanaj in zejvle za 300€. Me glij zanijmle kelko je ta starudija tej mlade v Beltincaj kresnola.... vüpan ka redno dosta, če so že tak blesavi. Pa ta Neda je bijla stara že te gda je v osemdesetih sakšo leto z Magnetami na Soboškon kopališči zejvala. :)

In reply to by kakpainačik (ni preverjeno)

Dzazbec (ni preverjeno)

Super

Bhz (ni preverjeno)

Na mladih baje svet stoji. Tako da v Beltincih izgleda res ni nobene perspektive še za naslednjih 50 let

Breja čoka (ni preverjeno)

Pa že tau staro ČOKO se vlečejo. Ka nemamo v Slo. nikaj čednoga ka bi goslali namesto te Čoke. Bože Slovenija je puna goslarof pa izdak te smrdljive južnjake se vlačijo.

Madja (ni preverjeno)

Mladi v Beltincih si tako kot naši sovrstniki v MS, Ljutomeru, Radgoni, želimo moderne glasbe, rap in rock koncertov. Teh par pupik županovih ljubljenk pa nažalost vse napizdi da mladi kao to zahtevamo in pripelajo potem te primitivni tretjerazredni ološ veselica skupine da potem starci na njih plešejo, se slinijo in utrujajo vsem okrog .

Kje... (ni preverjeno)

V muzeju voščenih lutk

Sa (ni preverjeno)

To je beltinska prihodnost?

prava böltinsk… (ni preverjeno)

Na odri pevec Virag, ramunika Lipić Baligać pa klavijature na daleč Činć. Ansambel prejgnjih. Činć pa Lipička vlečeta saki po 800 evrov na mesec od občine. Lipićka skous ma romanje, Činć pa doma poležavle za občinske peneze. Pizdek je bil pa ostane. Doma pa na gimnaziji. Virag friško do volitve. Vse pišemo pa pomnimo.

In reply to by Sa (ni preverjeno)

Gost1 (ni preverjeno)

Ta Neda vzeme v Beltincah okrog 7000 jurčkov, te se pa smije iz budal ka jo pridejo poslusat

Džouže (ni preverjeno)

Točno tak...

In reply to by Gost1 (ni preverjeno)

Weee (ni preverjeno)

73 letnica jih bo zabavala...????

Gees (ni preverjeno)

Stara garda ne popusca, !

bljak (ni preverjeno)

sramota za böltinske mlade, na dan mladih pripelaju to ostarelo gospo, namesto ka bi sebi primerno muziko nabavili, sramota za mladino.....pa te se vij mladi nikaj ne bunite zaradi toga???

Džouže (ni preverjeno)

Stvarno ne razmen kak leko na takšo prireditev kao "za mlade" prpelate BAJCO ka van spejvle...što jo je vrage sploj angažejro🙈🙈🙈🙈🙈🙈

In reply to by bljak (ni preverjeno)

Beltinci od ko… (ni preverjeno)

Dan mladih.. Lansko leto komaj kaj mladih na športnih igrah, večer pa glavna okupacija šanki, alkohol in neskončno čakanje prihoda Luke Basija. Tudi danes bodo mladi, tudi premladi, čakali 23h ali še kasneje da pride predstavnica mladih Neda Ukraden, seveda se bo pred njo pojavil šerif, ki bo naznanil velečastni dogodek. Vzgled kaj je za mlade, je lahko dogodek Friški lüft OŠ Beltinci. Brez alkohola, koncert ob normalni uri, nastopajoči na odru pa mladi in učenci šole.

majmun (ni preverjeno)

megla je naravna

anti (ni preverjeno)

Pa v Beltincaj je že 50 let vse isto, nikšoga napredka,centra sploj nega,zvezda pa blagovnica kafič za sprepitnine, za odvisneže od stav pa petrol varianta....dan mladih pa Neda Ukraden bravo Beltinci.....

miki433 (ni preverjeno)

Žalostno in resnično :(

In reply to by anti (ni preverjeno)

Džouže (ni preverjeno)

Zaj ste ga pa rejsan do kraja vö biksnole böltinčarge....trbelo de se sküper pobrate pa nekaj iz vaše vejse napravete...

In reply to by anti (ni preverjeno)

Zora je.... (ni preverjeno)

Pa de vse sajavo🤣jes tüj iden

Janez Novak1890 (ni preverjeno)

Res grozno... Več kot 3000 ljudi... Stara gospa za mlade, ker mi pa vemo kar mladi hočejo in poslušajo... Ojoj samo mladi na prireditvi, ki se imenuje Dan MLADIH (malo sicer zgledalo kot združenje pomurskih OŠ in SŠ, no pa kakši študent)...

Starejše novice