Vir: posnetek zaslona (TikTok Tim Novak)
Tim Novak na spletu objavlja zabavne posnetke, med temu tudi izzive, ki jih počne z nakupovalci v trgovinah. A ti so mu prinesli težave. V kar treh nakupovalnih središčih ni več dobrodošel.

Tim Novak je tekmoval v deseti sezoni šova Kmetija, a izpadel tik pred superfinalom. Po končanem resničnostnem šovu se je posvetil snemanju zabavnih videoposnetkov. A prav zaradi teh se je znašel v težavah. 

Kot je razkril v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević, so Timu kar v treh nakupovalnih središčih prepovedali vstop. Tako ne sme obiskati Planeta Tuš, City Centra in Supernove na Rudniku.

V Planetu Tuš je nekdanji tekmovalec želel posneti izziv, kako osebi iz vozička ukrade izdelek. Kot je povedal, se je osebi opravičil in ji podaril pet evrov, a je kljub temu do njega pristopil varnostnik in mu povedal, da mu je odslej vstop v trgovino prepovedan. 

V City Centru je želel posneti izziv z nakupovalci. »Če bi naredili pet počepov, bi dobili 200 evrov. Zbral sem si ljudi srednjih let,« je povedal. Med njimi tudi moškega, ki ni bil zainteresiran in mu je rekel: »Ne, vem, kdo si. Pojdi stran.« Prav ta moški je Tima nato zatožil varnostniku, da zavaja ljudi. 

Podobno je bilo v Supernovi na Rudniku, kjer je zaigral krajo neke torbe. Kot pravi, so bile prodajalke obveščene, a je imel kljub temu težave. Po objavi posnetka so mu iz nakupovalnega središča sporočili, da tam ni več dobrodošel.

Komentarji (10)

Jonas đ (ni preverjeno)

Zaprejti ga v zapor za 2 leti, ka nede šmrklavec samo na gluposti premišlaval

franček75 (ni preverjeno)

Nimak ne razmi razlike med zabavnin pa idiotskin... No, on je punokrvni idiot, nega dvoma!

Vinetu (ni preverjeno)

In vi bebci na Sobotainfo o tem pišete? Vam plača,da mu delate promocijo?

Opazovalka (ni preverjeno)

Debilen debil. Ka nema drugega dela? Smrad!

., (ni preverjeno)

Oddaja kmetija je za debilne gledalce ge nastopajo debilni osebki, tej je dokaz.

Mura je večna (ni preverjeno)

mura ga je popušila ko stara kuzla

Busybee (ni preverjeno)

Neven ka bi naj tu zabavnega bilo...tan hren ka voha neka? Samopromocija? Dajte no. Mimogrede spominja me na Df tisti bi tudi vse napravo ka bi se promovero. Samo na žalost je tak butasti ka ne skapera ka ga nišče več resno ne jemlje.

dejan svijnskoglavi (ni preverjeno)

obsojam dejanja
Kaj takega kakšen normalen ne bi naredil

In reply to by Busybee (ni preverjeno)

1x (ni preverjeno)

Obični seronja !

smrkci (ni preverjeno)

Jebiga če pa ljudje ne razumejo šal (zajebancije) pač Slovenčki,Slovenčki znajo samo šinfat,zavistnost,sovraštvo,hamičija......................................itd

Starejše novice