Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 25. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Mars je danes v nasprotju s Saturnom, dragi oven, in lahko se pojavi kakšna ovira, ki jo je treba odpraviti. Vaš čas se lahko premakne, ko se borite, ali bi nadaljevali s projektom ali sledili želji. Na tej točki je morda točno to, kar potrebujete, da se sami ustavite. 

Občutki krivde ali potreba, da skrbite za druge, vam lahko preprečijo, da bi delali, kar želite, in medtem ko hrepenite po novih izkušnjah, vas lahko zasebna zadeva ali samoomejujoč odnos držijo na ograji. Upočasnite, vendar se izogibajte odvračanju zaradi zelo začasne blokade.

Če vas razlika v mnenjih zadene v živce, je morda bolje, da stvari premislite v svoji glavi, saj ljudje v današnjih tranzitih niso izjemno odzivni ali popustljivi. Luna preživi dan v vašem sektorju virov in želja po znanih in udobnih situacijah in nastavitvah je močna. Ko dan napreduje, se vaše razpoloženje izenačuje.

Bik

20. april - 20. maj

Želje so globlje kot običajno ali pa se zdaj zdijo nekoliko bolj zapletene, ko Mars prehaja v vaš sektor intimnosti šele po novem letu, dragi bik. Ponavadi greš vse ali pa sploh ne! Ker Mars danes izzove Saturn, se želja sooči z razumom ali praktičnostjo. S tem kočljivim vidikom v igri se izogibajte potiskanju nečesa naprej, kar potrebuje več časa za razvoj.

Neodobravanje ali hladnokrvnost nekoga vas lahko zdaj frustrira. Kljub temu boste morda iz izkušnje vzeli nekaj koristnega, če vas spodbudi, da ponovno ugibate, ali ste se preveč trudili za nekaj, kar bi bilo boljše z izboljšanim tempom. Prizadevajte si zatreti nestrpnost v kali! 

Politika moči je lahko vznemirljiva v tesnem odnosu ena na ena, vendar upoštevajte, da je to, kar se danes morda zdi rahločutno od prijatelja, morda le napačna komunikacija. Ker je Luna ves dan v vašem znamenju, je pozornost vašim čustvenim potrebam zdaj primerna in postane bolj enostavna, ko dan napreduje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Mars se danes premakne v zahteven kvadrat s Saturnom, dragi dvojčki, kar lahko pritegne vašo pozornost do omejitev ali odgovornosti. Če ste se gibali prehitro, vas lahko ta vpliv upočasni in vas opomni, da se držite tempa. Čas je lahko izključen v vaših interakcijah samo za zdaj. 

Na primer, eden od vaju je ves vznemirjen, drugi pa je bolj umirjenega ali hladnega duha. Lahko bi dobili trezen opomnik o pravilih ali omejitvah, vendar vam to daje tudi čas za dragocena urejanja in prilagoditve. 

Danes ni najboljši čas, da prosite za uslugo, saj drugi niso posebej dojemljivi. Prisotno je lahko neodobravanje dolgoročnih ciljev ali občutek, da nekdo začasno stoji na poti vašim ambicijam. Luna preživi dan v vašem zasebnem sektorju in vzbuja potrebo po počitku in sprostitvi. Poslušajte te namige!

Rak

21. junij - 22. julij

Medtem ko imate več pobude in energije za delovne projekte in se lahko z novim Marsovim ciklom bolj zavzeto posvetite, dragi rak, lahko danes obstajajo ovire pri vaših ciljih, saj sta Mars in Saturn v nasprotju. Nekaj ​​razdražljivosti je verjetno, saj se zdi, da so načrti prekrižani. Težave, ki vam povzročajo tesnobo ali krivdo, lahko zdaj ogrozijo vašo produktivnost, vendar ne dovolite, da bi te prevzele toliko moči, da bi bili vaši odnosi z drugimi napeti. 

Načrt igre vam lahko pomaga učinkoviteje usmerjati energijo in smiselno je, da ga sestavite zdaj. To je čas, ko je malo bolj temeljit kot običajno prinesel nagrade. Kasneje boste hvaležni, da ste bili pozorni na podrobnosti! 

Danes si prizadevajte za upočasnitev. Luna preživi dan v vašem sektorju upov in želja, vaš občutek skupnosti pa se poveča. Vaše družabno življenje pritegne vašo pozornost in mreženje vas vznemiri – nekaj, kar se počutite vedno bolje, ko dan napreduje.

Lev

23. julij - 22. avgust

Danes je Mars izziv s strani Saturna, dragi lev, in lahko pride do nekaj frustracij, če poskušate potisniti nekaj, kar potrebuje več časa, da se izvede. Morda je v vaših interakcijah nekaj togosti ali zamude, verjetno zaradi negotovosti, krivde ali živcev. Morda se sprašujete, kaj nekdo čuti do vas ali kako globoka je zavezanost. 

Ustvarjalno iskanje ali razmerje lahko začasno zaide v slepo ulico ali pa je treba zdaj opraviti preverjanje realnosti. Prizadevajte si, da boste zbrali potrpežljivost – zdaj je najbolj smiselno počakati, da se zadeve iztečejo in se umiriti. Uravnavanje ravni energije je lahko koristno, če imate opravka z zamudo ali preverjanjem realnosti. 

Seveda je lahko frustrirajuće pomiriti se, ko je velik del vas pripravljen na akcijo, vendar se zdi, da je to trenutno najboljša poteza. Luna preživi dan na vrhu vaše sončne karte in pritegne vašo pozornost k vašim širšim ciljem, kar lahko izboljša vaše razpoloženje, ko dan napreduje.

Devica

23. avgust - 22. september

Energični Mars je pravkar začel svoj tranzit čez vašo sončno četrto hišo, draga devica, in oživlja vaš dom ali zasebno življenje. Danes lahko odnos naleti na oviro ali slepo ulico, vendar je to začasno. Izogibajte se prenašanju svojih frustracij na nedolžnih! 

Razmislite o načinih za boljše upravljanje družinskega ali zasebnega življenja in partnerstev, če se trenutno spopadata. Ker Mars in Saturn danes zjutraj tvorita kvadrat, boste morda želeli paziti na obrambni odnos, saj lahko to privede do konfliktov, ki jih zdaj ne potrebujete. 

Morda se počutite še posebej zaščitniški do tega, koga in kaj imate radi. Če vas nekdo preglasuje brez razloga, je čas, da vztrajate pri svojem. Vendar upoštevajte, da smo to jutro vsi nekoliko občutljivi. Luna preživi dan v vašem pustolovskem sektorju in spodbuja svež pogled, ki ga je veliko lažje izkoristiti, ko dan napreduje. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Z današnjim kvadratom Mars-Saturn bodite pozorni na svoje besede, saj lahko frustracije vodijo do ostrih komunikacij, ki jih je težko 'ne slišati' ali vzeti nazaj, draga tehtnica. Lahko pride do ovir pri prenosu vašega sporočila ali prehodu z enega kraja na drugega brez incidentov! 

Odgovornosti lahko začasno omejujejo vaš študij in osebne interese ter vas lahko opominjajo, da upočasnite in poiščete boljše načine za opravljanje svojega dela. Bodite pozorni na nepotrpežljivost, medtem ko opravljate svoj dan. 

Ko dan napreduje, začnejo napetosti popuščati, zlasti če zavestno poskušate upočasniti. Luna preživi dan v vašem intimnem sektorju in krepi občutke. Vaše želje je danes lažje izpolniti, predvsem zato, ker ste bolje v stiku z njimi.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Ker je Mars zdaj v vaši sončni drugi hiši, dragi Škorpijon, je na splošno pravi čas, da poiščete nove načine za povečanje svojih občutkov varnosti in udobja. Danes pa Mars tvori kvadrat s Saturnom, kar kaže na začasno blokado, morda ustvarjalno. 

Prizadevajte si, da se učite iz kakršnega koli konflikta ali razlike, ki jo doživljate danes, saj nas ta tranzit spominja na naše omejitve. Ne pozabite, da lahko nesoglasja glede denarja, načina uporabe virov ali delitve nalog včasih prikrijejo bolj globoko zakoreninjene težave. Morda boste čutili potrebo, da se branite ali dokažete svojo vrednost. 

Vaša čustva so zlahka prizadeta, zlasti glede financ, ljubezni ali če je vaša osebnost postavljena pod vprašaj. Če ste se preveč trudili z zapravljanjem ali uživanjem, vas lahko opozori ali preveri resničnost, da zdaj spoštujete svoje meje. 

Strelec

22. november - 21. december

Mars vas je napolnil in napolnil z več poguma kot običajno, dragi strelec. Ste bolj intenzivni kot običajno in morda precej poželjivi! Kljub temu vas lahko zaradi današnjega konflikta med Marsom in Saturnom okoliščine opomnijo, da upočasnite tempo, če ste se preveč trudili. 

Medtem ko ste morda vsi vneti, da bi nekaj zasledovali, vam lahko drugi ali situacije stojijo na poti ali pa so ljudje v vašem življenju videti nepopustljivi in ​​premalo naklonjeni vaši stvari! Rutinska domača opravila je trenutno težje sprejeti. 

Kljub temu vam lahko zamude pomagajo pri tempu ali vas po potrebi preusmerijo na boljšo pot. Na koncu je lahko zanašanje nase veliko bolj zadovoljivo, kot ste si sprva predstavljali. Ker je Luna ves dan v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, je potreba po malo več reda v vaših vsakdanjih zadevah močna.

Kozorog

22. december - 19. januar

Odločen, energičen Mars se je pred kratkim umaknil v vaš sektor zasebnosti, dragi kozorog, in bo še naprej prehajal ta del vaše sončne karte do novega leta. To je obdobje ponovne ocene vaših ciljev, potreb in želja. Odkrivate, kaj si resnično želite in katera prizadevanja se vam morda ne splačajo. 

Danes, ko je Mars v kvadratu s Saturnom, lahko negotovost glede tega, ali bi morali ali ne bi morali ukrepati glede neke zadeve, povzroči nekaj duševnih stisk in verjetno je bolje počakati na bolj samozavesten čas, da se premaknete naprej, predvsem od drugi so morda nesočutni ali začasno oddaljeni. Trenutno je težko najti priložnost, da se izrazite. 

Ovira ali izboklina na cesti lahko začasno ustavi zasledovanje. Če se drugi pritožujejo, da niste tako družabni ali dostopni, se lahko zaradi tega počutite nekoliko krive – ali razočarani, ker vas ne razumejo. Vse zamude so zdaj lahko blagoslov v preobleki, saj boste morda morali upočasniti ali nekaj urediti. Kljub temu bodite pozorni na samouničevalno vedenje danes. Dan se izenačuje, ko napreduje, in Luna v vašem rekreacijskem sektorju vam pomaga najti svoje veselje.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Energičen in odločen Mars poživi vaše družabno življenje ali cilje glede sreče, dragi vodnar. Danes pa je Mars v tem sektorju vaše karte izziv s strani Saturna in lahko se pojavijo skrbi glede denarja, virov, talentov ali zaslužka. Razmislite o načinih, kako okrepiti ta področja življenja, vendar si vzemite čas. 

Današnje hitenje stvari lahko na koncu povzroči zamudo! Če je nekaj oviralo vaše družbeno življenje ali dolgoročne cilje, boste zdaj čutili napetost. Prestrukturiranje, organiziranje in priprava proračuna so morda zdaj na vrsti. Poiščite načine, ki vam bodo pomagali, da boste imeli večji nadzor in se vrnili na pravo pot. 

Če ste danes razočarani, ker se ne morete zanesti na druge, poskusite ubrati svojo pot, namesto da stvari potiskate, saj bi se lahko na koncu počutili povsem udobno, če bi delali samostojno! Luna preživi dan v vašem domu in družinskem sektorju, kar poudarja vaše potrebe po udobju in domačnosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ker Mars oživi vaš sektor kariere in ugleda, se boste morda poklicno okrepili, drage ribi. Pogosteje prevzemate vodstvo in pobudo ter neposredno in odločno sledite svojim ambicijam. Ker pa je Mars danes v kvadratu s Saturnom, boste morda čutili, da ste prepuščeni sami sebi. 

Če ste v zadnjem času preveč pritiskali ali pretiravali, zlasti pri delu ali zasledovanju svojih ciljev, boste morda naleteli na odpor. Osebne odgovornosti bi vas lahko odvrnile od vaših ciljev in dolžnosti. Ni idealen čas za vztrajanje ali spodbujanje projekta ali osebe, zato razmislite o tem, da upočasnite stvari in pridete z udobnejšim, naravnim tempom. 

To ne pomeni, da se v tem času ne bi smeli izzivati, kot bi morali, ampak da nekatere stvari zahtevajo mehkejši dotik. Prizadevajte si, da se osredotočite na to, kar počnete, kaj vas osrečuje in kaj deluje za vas, namesto da bi se ukvarjali s tem, kaj drugi počnejo ali ne. 

Starejše novice