Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 25. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Ker je Luna ves dan v vašem socialnem sektorju, bi radi ublažili pritiske in bolj uživali, dragi oven. Timsko delo se dobro obnese, bodisi s prijateljem ali partnerjem. Današnji tranziti so močni tudi za prizadevanja za pogajanja in sklepanje kompromisov.

Prav tako se lahko težava odblokira, ko pritečejo nove informacije. Morda vam bo zelo koristilo – in uživalo – načrtovanje v zvezi z denarjem, delom in zdravjem. Kljub temu pazljivo opazujte težnjo, da želite narediti preveč in prehitro.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Ker Luna ves dan prehaja čez najbolj vidno in opazno področje tvoje karte, dragi bik, so tvoje odgovornosti do drugih poudarjene. Pri današnjih tranzitih je naravno dvigniti se nad težave in čim bolje izkoristiti okoliščine.

Ste v odlični formi za osebni vpliv in samoizražanje. To je odličen čas za izražanje sebe skozi ustvarjalne medije. Ubeseditev vaših občutkov pride naravno in poetično. Držati stvari sredi poti pa je lahko danes včasih izziv; prevzeti preveč je možen propad. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes boste pridobili dragocen vpogled ali morda nekaj navdiha iz vaše komunikacije ali osebnih razmišljanj, dragi dvojčki. Razprave o osebnih ali družinskih zadevah so lahko zadovoljujoče in koristne.

To je odličen čas, da uredite stvari in dosežete spravo ali sklep. Nove informacije o osebni težavi lahko povečajo vašo samozavest in celo vodijo k ozdravitvi. Nagnjeni ste k temu, da vidite pozitivno. Potencialni problem dneva je pretiravanje, kot je na primer preintenzivna inventura preteklosti.

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Vaša pozornost je danes usmerjena k harmoniji v vaših povezavah, dragi rak, in to je prijeten čas za učenje in vodenje. Vaša komunikacija je tako pozitivna in odprta, da pritegnete priložnosti. Kot tak je pravi čas za pozitivno okrepitev, prijazne geste, dobre novice in komplimente.

Zamisli, ki jih delite zdaj, lahko povečajo vaše razumevanje ali občutke podpore. Današnji pogovori lahko spodbudijo nekaj čudovitih idej ali načrtov. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes bi se lahko znašel na isti strani z nekom, ki ti je blizu, dragi lev. Komunikacije ali prihajajoče novice so pozitivne, pomagajo pri odločanju in izboljšajo vaše razpoloženje. Morda bo pomagalo razjasniti nedavni nesporazum.

Zdaj se vam lahko porodijo ideje za rast podjetja, povečanje ugleda ali povečanje vašega dohodka. Z več vere v svoje sposobnosti in vrednost bi lahko bil odličen čas za privabljanje pozitivnih izkušenj.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Danes ste lahko bolj produktivni v dejavnostih v zakulisju, draga devica, in strategija vam lahko pomaga. Kljub temu imate večji smisel za zabavo in ste odprti za učenje in početje novih stvari. Pogovori so lahko zelo plodni in celo navdihujoči. Dober dan tudi za izvirne ideje in reševanje težav. Vendar morate paziti na nepotrpežljivost in naglice.

Bodite pozorni na težnjo, da se toliko osredotočite na svoje načrte, da pozabite uživati v trenutku. Prizadevajte si, da bodo stvari zmerne in se izogibajte, da bi cilji in obljube o prihodnosti naredili sedanjost dolgočasno ali depresivno. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Sodelovanje je danes enostavno, draga tehtnica, in pogovori so lahko spodbudni in koristni. Ste v pozitivnem razpoloženju in ste v odličnem položaju, da delite svoje misli in velikodušno poslušate. Luna je ves dan v vašem rekreacijskem sektorju, kar kaže na potrebo, da svojo naklonjenost delite z drugimi ali pa bolj uživate.

Danes je lahko koristno, če se vržete v posebno iskanje, a pretiravanje je potencialna past. Morda se ubadate s pričakovanji ali se vam zdi skušnjava, da bi se lotili nečesa intenzivnega, a se nato umaknete iz situacije, ko postane prezahtevna ali prevzame. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Tvoja pozornost se danes izostri, dragi škorpijon,in odkrivanje skupnih interesov je lahko odličen način za zglajevanje odnosov. Zmožnost, da nedavne težave postavite v perspektivo, vam odpira vrata, saj Merkur in Jupiter tvorita harmoničen aspekt.

Pozitivne povratne informacije lahko izboljšajo vaš pogled ali pa pogovor odpre vrata. Kljub temu pa Luna dan preživi v precej domačem, umaknjenem delu vaše karte in lahko je osvežujoče, če se obkrožite z znanimi prizori.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Priložnost za rešitev kočljive zadeve se lahko pojavi danes, dragi strelec, ko se Merkur in Jupiter uskladita. Vaši pogovori in interakcije so lahko posebej usmerjeni v prihodnost in vzbujajo veliko optimizma. Tudi z radovedno, družabno osredotočenostjo se danes svojih praktičnih zadev lotevate pozitivno.

Lahko pridejo dobre novice o vašem delu ali ugledu, ki vas bodo okrepile. Lažje se srečate iz oči v oči z nekom posebnim in mu lahko pomagate videti vašo perspektivo. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Danes bi se lahko pojavila priložnost, da se povežete z ljudmi, ki spremenijo vaš pogled na vaše življenje, dragi kozorog. Gladka energija je z vami za vaše misli in ideje. Razprave so produktivne in pozitivne. Hkrati pa Luna preživi dan v vaši solarni drugi hiši, kar vas nagiba, da ostanete na mestu ali se obkrožite z znanimi ljudmi in stvarmi.

Morda se zdi, da te težnje ovirajo vaše cilje glede neodvisnosti ali svobode. Če ste odločeni rešiti težave, si prizadevajte izkoristiti in usmeriti odvečno energijo v koristen projekt ali zadovoljujočo dejavnost. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Ker je Luna ves dan v vašem znamenju, dragi vodnar, so vaše potrebe, projekti in tiste stvari, ki krepijo vaše razpoloženje, v čustvenem središču pozornosti. Verjamete vase in v svoja prizadevanja! Prav tako ste zaposleni in ste pozorni. Privlačijo vas – in vas privlačijo – živahne okoliščine in ljudje.

Naravno je, da usmerite svoje možgane k bolj pozitivnim in podpornim informacijam okoli sebe danes s tranzitom Merkur-Jupiter. Doseganje ali pomoč lahko okrepi družinski ali intimni odnos. Podpora ponavadi obstaja, zlasti na duševni ravni. Vaš občutek o tem, kateri projekti in poteze imajo pravi potencial, je pravi.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Vaše interakcije so danes še posebej pozitivne, drage ribi. Sklenitev dogovorov je bolj naravna in lahko pridejo dobre novice ali ocene, ki še dodatno okrepijo vaše razpoloženje. Kljub temu je Luna ves dan v vašem sektorju zasebnosti, kar poudarja potrebo po čustvenem umiku v neki obliki. Vidite vse zorne kote zgodbe ali več plasti težave, kar pomaga pri odločanju.

Zdi se, da ste sposobni zadovoljiti svoje potrebe po intimnosti in neodvisnosti, medtem ko se ob drugih dneh te lahko spopadejo. V idealnem primeru ste v položaju, da povežete proste konce.

Starejše novice