Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 23. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Interakcije z drugimi danes sprožajo stara problematična področja, dragi oven. Kvadrat Sonce-Saturn lahko v prvi polovici dneva nekoliko ublaži vaše navdušenje. To je lahko občasno koristno, tudi če ni posebej zabavno! 

Morda vam bo pomagalo, da se vrnete na pravo pot, vendar s tem ne pretiravajte tako daleč, da bi izgubljali čas z malodušjem. Pomembno je, da se poberete in rešite težave. Morda boste morali pregledati načrte ali se vrniti k nečemu, kar ste rekli. 

Zdi se, da se lahko okoliščine zarotijo, da vas spomnijo na vaše omejitve, in najboljša strategija zdaj je, da razmišljate o tem, kaj je resnično najboljše za vas na dolgi rok in ne na kratki rok, saj lahko preveč pozorno osredotočanje na to, da dobite tisto, kar trenutno želite, le koristi da te razočaram. Pozneje danes vam lahko komunikacija pomaga osredotočiti in razbremeniti vaš um. 

Bik

20. april - 20. maj

Vaše družabno življenje morda danes zgodaj na nek način ne bo izpolnilo vaših pričakovanj, dragi bik, toda če ste začasno prepuščeni sami sebi, vam lahko koristi. 

Kvadrat Sonca proti Saturnu nakazuje, da imajo ljudje veliko na svojem krožniku ali da se borijo z lastnimi demoni in da je samozavest morda potrebna, a navsezadnje tudi precej nagrajujoča! To je lahko tudi dan za lovljenje sape in iskanje boljših strategij za doseganje vaših ciljev. 

Če ste skrenili s poti, je čas, da se preusmerite. Ko dan napreduje, vas tranziti spodbujajo, da naredite prostor za več počitka in časa za razmislek, kar je lahko čustveno čistilno. Zasebne in čustvene zadeve so v središču in ponavadi uspevajo. Morda se boste danes z nekom zbližali ali bolje razumeli situacijo.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Odgovornosti in omejitve se lahko danes pokažejo, dragi dvojčki, s Soncem v vašem sektorju partnerstva v kvadratu s Saturnom v vašem sektorju kariere. Ali pa lahko pritiski pričakovanj drugih močno visijo v zraku. 

Kljub temu lahko morebitne upočasnitve, ki jih občutite zdaj, preusmerijo vašo pozornost na tiste stvari, ki so pomembne in dolgoročno pomenijo razliko. Ta tranzit se zgodi dvakrat letno in vas opomni na pravila, in s Saturnom na vrhu vaše sončne karte se še posebej zavedate, kaj se od vas pričakuje. 

Če ljudje od vas zahtevajo veliko preveč ali se prestrogo obremenjujejo z vami, si prizadevajte, da bodo bolj jasni glede vaše potrebe po pozitivni pozornosti. Opomniti ljudi v svojem življenju, da potrebujete hvaležnost in motivacijo, je morda prav zdaj! Seveda bi bilo lepo, če bi ga dobili, ne da bi ga morali prositi, vendar vsi gremo skozi ta aspekt Sonce-Saturn na različne načine. 

Rak

21. junij - 22. julij

S kvadratom Sonca proti Saturnu danes zgodaj, dragi rak, kar lahko prinese realnost projekta ali situacije. Namesto da predolgo razmišljate o malodušju, si prizadevajte najti načine, kako se izogniti oviram. 

Ta tranzit lahko služi kot opomnik na pravila ali praktične podrobnosti, ki ste jih v preteklosti spregledali. V teh dneh imate močnejšo potrebo po izražanju z delom, ki ga opravljate, ali storitvami, ki jih nudite, kot običajno, danes pa se lahko počutite preobremenjeni ali premalo cenjeni zaradi svojega truda. 

Zdaj se lahko zdi, da se s svojimi odgovornostmi, opravili ali službo spopadate dlje in počasneje, zato je morda najbolje, da se stvari lotite korak za korakom in se izogibate pretiravanju. Čas je morda izklopljen, vendar je začasen. Na srečo skrb za posel zapolni potrebe in je z dnevom bolj gladka. Pravzaprav lahko med uresničevanjem svojih ciljev vzpostavite nekaj zanimivih povezav.

Lev

23. julij - 22. avgust

Medtem ko se v teh dneh počutiš svobodnejšega na mnogih ravneh, dragi lev, se lahko pojavi potreba po tem, da začasno upočasniš. S kvadratom Sonce-Saturn danes zgodaj lahko doživite začasne dvome o nedavnih projektih ali odnosih. 

Upočasnjevanje stvari je lahko kritična strategija s tem aktivnim vidikom. Čas je, da odpravite nekaj ovir, preden premaknete zadevo naprej. Za najboljše rezultate bodite čim bolj potrpežljivi in ​​igrajte po vseh pravilih danes, saj preprosto ni čas za rezanje ovinkov. Za vrnitev na pravo pot bo morda potreben počitek ali nekaj prilagoditve pričakovanj. 

Če se počutite negotovo, se spomnite, da je tisto, kar mislite, da vam primanjkuje, verjetno pretirano v vaših mislih. Prizadevajte si izboljšati tiste stvari, ki jih lahko nadzorujete, in za zdaj pozabite na ostale. Tranziti vam pomagajo dvigniti razpoloženje, ko dan napreduje. Deljenje vizije, prepričanja ali ideje je lahko osvežujoče.

Devica

23. avgust - 22. september

S kvadratom Sonce-Saturn danes zgodaj se lahko počutite, kot da nekdo ovira vaše načrte ali je preveč kritičen, draga devica. Poskusite si stvari ne jemati preveč k srcu, ampak si prizadevajte popraviti področja, kjer se počutite nekoliko preveč ranljive. Ta strategija vam lahko pomaga okrepiti, ko bo Saturn v prihodnosti pritiskal na vas. 

Morda obstaja prej zanemarjeno področje vašega življenja, za katerega se zdaj zdi, da ga morate ponovno pregledati. Zmanjševanje stvari vam bo omogočilo, da se sčasoma hitreje premaknete naprej, vendar se bodo stvari morda za zdaj zdele počasne in dolgotrajne, zato se umirite. 

Pomembno je biti ponižen s Saturnom v zahtevnem aspektu s Soncem in obema telesoma v zahtevnem odnosu z vašim znamenjem. Malo verjetno je, da bo življenje pozneje danes videti tako resno in morda boste našli nekaj čudovito sproščujočih stvari za početi. Veliko manj ste obsedeni s problematičnimi področji. Čustveno očiščenje lahko dosežemo z iskrenimi pogovori o intimnih zadevah. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Danes zgodaj lahko kvadrat Sonce-Saturn spomni na odgovornosti in obveznosti, drage tehtnice. Lahko se pojavi potreba po postavitvi nekaterih omejitev, zlasti pri delu in vsakdanjem življenju. 

Lahko se počutite fizično izčrpani in posledično se lahko zdijo vsakodnevne obveznosti prevelike. Po svojih najboljših močeh poenostavite, dajte prednost in ohranite stvari resnične. Napake v trenutnem projektu se lahko povečajo, a hitenje z njihovim odpravljanjem lahko privede do površnega dela. 

Lahko pa je pravi čas, da vidite problematična področja, ki potrebujejo vašo pozornost. Kar se zdi nazadovanje, so priložnosti za bistvene spremembe, preden se premaknete naprej. Morda boste odkrili stvari, ki ste jih spregledali, ali našli boljši način za reševanje zadeve. Prizadevajte si, da stvari naredite korak za korakom ali počivajte in varčujte z energijo, namesto da danes pritiskate na stvari ali sebe. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Danes zgodaj lahko kvadrat Sonce-Saturn začasno poveča odgovornosti ali ovire, dragi škorpijon. Navidezna ovira se lahko pojavi okoli ljubezenskega razmerja, odnosa z otrokom ali ustvarjalnega projekta. 

Okoliščine ali ljudje se zdijo nekoristni in morda ste prepuščeni sami sebi. Vendar pa lahko očiten neuspeh vodi do pomembnega koraka v zvezi z dolgoročno srečo, kot se pogosto zgodi pri tranzitih, ki vključujejo Saturna, velikega učitelja. 

Spoznaš tudi, kaj potrebuješ na dolgi rok. Če pride do konfliktov, poiščite srednjo pot. Drugi morda niso zelo prijazni, topli ali ekspresivni, kar se lahko zdi nekoliko hladno, lahko pa vam tudi omogoči dovolj prostora za odkrivanje virov, za katere morda niste vedeli, da jih imate. Ko bo dan napredoval, se boste lažje prepustili toku. 

Strelec

22. november - 21. december

Danes zgodaj lahko kvadrat Sonca s Saturnom usmeri vašo pozornost na bremena in zamude, dragi strelec. Lahko je izziv zadovoljiti tako svojo potrebo po neodvisnosti kot tudi željo po varnosti in zanesljivosti. Domača opravila in težave v družinski dinamiki vas lahko trenutno obremenjujejo. 

Morda bo tudi težko slediti svojim osebnim ciljem, ne da bi imeli občutek, da nekoga razočarate. Vendar pa lahko današnje izkušnje služijo kot koristno preverjanje resničnosti in jih boste morda pozneje celo imeli za prikrite blagoslove! Upočasnite, upoštevajte pravila in se disciplinirajte za najboljše rezultate z močnim Saturnovim aspektom v igri. 

Potrpežljivost ima dolgoročne koristi in koristi. V resnici se boste verjetno bolje počutili pri uresničevanju svojih želja, če ste svojim odgovornostim posvetili ustrezno pozornost. Ko dan napreduje, vas spremlja dobra energija, da cenite stališče nekoga. Potrebujete spremembo na duševni in čustveni ravni – nekaj svežega, o čemer lahko razmišljate ali se osredotočite, ali morda učni izziv.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes zgodaj lahko pride do oklevanja ali blokade, ki vas začasno upočasni, dragi kozorog. Čeprav so zamude moteče, so lahko dolgoročno koristne, če vam odprejo oči na področja, ki jih je treba nekoliko izboljšati. Današnji tranzit Sonce-Saturn začasno poveča pomanjkljivosti. Morda boste opazili, da se okoli vas danes pojavlja več pritoževanja in kritiziranja kot običajno. 

Lahko se počutite spregledane, prepuščene sami sebi ali obremenjene, vendar ne pozabite, da je to le začasno. Pomagati si danes lahko pomeni prilagajanje hitrosti, upoštevanje pravil, potrpežljivost in varčevanje z energijo z dajanjem prednosti. Izogibajte se potiskanju stvari naprej za najboljše rezultate zdaj. 

Malo samopomilovanja je zdaj razumljivo in v majhnem odmerku vas lahko motivira za spremembe, ki vam dajejo moč. Ko dan napreduje, se vaša pozornost premakne. Pravzaprav je pravi čas, da stopite v boljši stik s svojimi občutki. Obstaja močan poudarek na domačem domu ali udobnih situacijah in ljudeh.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Danes ste v dobri formi, da uredite svoje misli in opazujete, kaj se dogaja okoli vas, dragi vodnar. Komunikacija vam lahko pomaga razrešiti svoja čustva. Vendar lahko kvadrat Sonce-Saturn zgodaj danes predstavlja nekaj ovir. Čas je, da pridobite nekaj potrpežljivosti in upoštevate nekaj pravil. 

Drugi so lahko čemerni ali kritični. Lahko se soočite z zamudo ali blokado, ki prekine pretok. Tudi če želite nekaj pospešiti, je morda bolje varčevati z energijo in viri. Najboljša strategija zdaj je, da se osredotočite na dolgoročne koristi in ohranite preprosta pričakovanja. 

Sprijaznite se z urejanjem in prilagajanjem, namesto drznimi potezami, in kar je najpomembneje, spomnite se, da je začasno. Ko dan napreduje, boste morda premostili vrzeli z drugimi s premišljenimi potezami, ki ljudem sporočajo, da so za vas pomembni. Vaši čuti so stimulirani in določene ideje in načrti vas lahko napolnijo z energijo.

Ribi

19. februar - 20. marec

Kvadrat Sonce-Saturn vas danes zgodaj opominja, da se znova zavežete svojim ciljem, drage ribi, ali jih prilagodite, da bodo bolje ustrezali vašemu namenu. Samo zaenkrat ni idealen čas za pritiskanje, draženje ali nasprotovanje. 

Na neki ravni lahko čutite, da ste na preizkušnji, zato je bolje, da si prizadevate dati vse od sebe in biti potrpežljivi. Poiščite načine, kako povečati dolgoročni uspeh ali srečo, namesto da se osredotočate na kratkoročno. Raven energije je lahko zdaj nizka, in če je tako, si vzemite čas in si privoščite dodaten počitek, dokler se moč ne povrne. 

Umik je včasih boljša strategija, dokler se ne vrneta moč in samozavest. Vendar, če ste za to, je lahko vlaganje več energije v popravljanje ranljivih področij zdaj spodbudno. Osredotočanje na majhne načine za ponovno vzpostavitev vaše samozavesti je lahko tudi koristno, če menite, da pada. 

Starejše novice