Sobotainfo podkast #2, gost: Larisa Sreš, mlada pomurska glasbenica, ki je pred kratkim predstavila novo pesem z naslovom Dabadam.

Larisa Sreš, trenutno eno najbolj vročih imen na pomurski glasbeni sceni, je v Sobotainfo podkastu #2 spregovorila o svojih začetkih na glasbeni sceni, družbenih omrežjih in sodelovanju s štirimi fanti Skupino Avantura.

V podkastu se je dotaknila tudi slovenske glasbene scene, spregovorila o sporočilnosti svojih pesmi in načrtih za naprej. Razkrila nam je tudi, ali je v kratkem v načrtu izdaja nove pesmi.

»Največ spoznaš sam, učiš se na napakah«

Larisa je na glasbeni sceni že več let. »Začetki so vedno težki, tudi meni se je zdel začetek malce težek, bili so neki novi izzivi,« opisuje svoje začetke. 

K lažjemu začetku je Larisi pomagala ekipa, tudi del družine, »se mi pa zdi, da največ spoznaš sam, učiš se na napakah«.

Kakšna je energija s Skupino Avantura?

Mlada Pomurka sodeluje s Skupino Avantura, ki jo sestavljajo štirje fantje. Sama je mnenja, da je energija med njimi »res top«.

Na oder gre vedno z idejo, da imajo neko pozitivno energijo, pozitiven 'vajb'.

V podkastu je razkrila, kaj pomeni naslov nove pesmi Dabadam, spregovorila je tudi o izdaji nove pesmi, ki bo prišla kmalu.

Larisa rada posluša različne žanre. Ogromno posluša slovensko glasbo, pravo: »Že kot otrok sem se od svojih vrstnih razlikovala po tem, da sem poslušala slovensko glasbo

V podkastu nam je razkrila tudi, katera žival bi bila, če bi lahko izbirala. Kaj nam je povedala?

Starejše novice