Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 4. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Ker se Jupiter danes obrača retrogradno, lahko doživite nekaj, kar se zdi kot nekaj preobratov ali upadanje navdušenja pri določenih projektih ali financah, dragi oven. Ko pa se boste prilagodili retrogradnemu obdobju, ki traja do 30. decembra, ga boste prepoznali kot močno obdobje za bolj realistično ponovno presojo praktičnih zadev, zmanjšanje zapravljanja in bolj realistično razmišljanje o tem, koliko časa in energije imate za prostočasne dejavnosti.

Gre za ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem življenju in pride v času, ko vaše družabno življenje pritegne več vaše pozornosti. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

simbol bika Jupiter v vašem znamenju se danes obrača retrogradno, dragi bik, in medtem ko vas Jupiter še naprej obdarja z zaupanjem in optimizmom, se nekaj od tega obrača navznoter. Ne gre za pomanjkanje vere – še vedno imate vero vase, vendar je manj verjetno, da boste z njo pretiravali.

Če ste pretiravali z užitki ali iskali svobodo, je to čas, da premislite in naredite prilagoditve, ki vas le malo spustijo na zemljo! Lahko pride do sprememb v skupnih financah ali vašem intimnem življenju. Nekaj zmanjšanja poudarka na iskanju užitka je morda tisto, kar trenutno potrebujete. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Luna je ves dan v vašem zasebnem sektorju, dragi dvojčki, zato je zelo primerno, da poiščete priložnosti za razmislek in počitek. Jupitrova retrogradnost v tem istem sektorju se začne danes in se bo končala 30. decembra. Zagotovo vas bo do neke mere potegnilo vase - na splošno ste bolj kontemplativni.

Vaša vera v vaše instinkte morda ni tako močna, kot je bila, ali pa se lahko nekoliko borite z vero v življenje, da bi zadovoljili svoje potrebe. To je začasen in potreben proces, ki vam omogoča, da ponovno ocenite, kje želite biti in kam ste namenjeni.

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Luna v vašem sektorju prijateljstva ves dan lahko spodbudi vašo potrebo po mreženju in vzpostavljanju povezav, dragi rak. Morda ste nedavno dobili veliko idej za prihodnja prizadevanja, a če ste dali preveč na svoj krožnik, boste to začeli čutiti ta teden, ko bo Jupiter danes začel retrogradno.

Vaše navdušenje lahko popusti, če imate toliko pred seboj, da se počutite preobremenjeni, zato si prizadevajte zmanjšati stvari. Osredotočite se na nekaj bolj izvedljivih načrtov in ciljev. Možno je, da ponovno ocenjujete svoje sodelovanje s prijateljem ali skupino ali preprosto nekoliko omilite svoje družabno življenje.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Luna je ves dan v vašem poklicnem sektorju in sektorju ugleda, dragi lev, in usmerja vašo pozornost na vaše odgovornosti. Po naravi ste pripravljeni sprejeti izziv. Kljub temu boste morda morali v prihodnjih tednih nekoliko omejiti svoje navdušenje na poklicnem področju – ravno toliko, da pridobite perspektivo in se osredotočite na projekte, ki so izvedljivi.

To zmanjšanje poudarka je lahko naravno, ker je Jupiter danes retrograden. Do 30. decembra je lahko prisoten prijeten občutek, ko pustiš, da se stvari odvijajo po naravni poti, in verjameš, da se bo na koncu izšlo, saj si morda začutil, da si si naložil preveč.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Jupiter danes postane retrograden, draga devica, in bo ostal retrograden do 30. decembra. Dokler se ne prilagodite tej energiji, lahko doživite nekaj naravnega upada navdušenja, če ste pretiravali.

To je pravi čas, da se obrnete vase in stopite v stik s tem, kar vas resnično motivira in navdušuje. Morda se zdi, da nekaj vere, ki ste jo gojili, izgine, vendar le toliko, da lahko svoje načrte vidite v drugačni, bolj realistični luči. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Ker je Jupiter danes retrograden, draga tehtnica, boste morda morali nekaj svoje energije preusmeriti stran od prevelike osredotočenosti na posebno zanimanje. Navdušenje lahko pojenja, dokler se ne prilagodite retrogradni Jupitrovi energiji, ki je z nami do 30. decembra.

Morda bo treba upočasniti širitev v tesnem odnosu ali ublažiti skupne finance/dolg. Finančne zadeve lahko naredijo preobrat. Če ste preveč zapravljali, se preveč zadolževali ali ste kako drugače preveč odvisni od drugih za svojo srečo, je to čas, da stvari spravite nazaj v ravnovesje. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Jupiter se danes obrne retrogradno v vašem sektorju partnerstva, dragi škorpijon, in se bo nadaljeval z retrogradnim gibanjem do 30. decembra. To kaže na potrebo po tem, da nekoliko zmanjšate poudarek na ciljih para ali vajinega razmerja, da se lahko za zdaj osredotočite na svoje osebne načrte.

Nekaj navdušenja, ki ste ga čutili nad zvezo, bo morda začelo pojenjati ali pa boste preprosto začutili potrebo, da se malo oddaljite, da bo partnerstvo ali prijateljstvo imelo čas, da »zadiha« in se naravno razvije. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Luna je ves dan v vašem delovnem in zdravstvenem območju, dragi strelec, in imate čustveno potrebo, da uredite svoje dnevne rutine. Jupiter, vaš vladar, se obrne retrogradno za cikel, ki traja do 30. decembra. Medtem ko je navdušenje nad delovnimi projekti in zdravstvenimi prizadevanji še vedno na mestu, boste morda začeli opažati področja presežka, ki jih je treba omiliti in prilagoditi.

Čeprav je to sprva lahko odvračajoče, je pravzaprav pravi čas, da na te dejavnosti in načrte pogledate z drugega zornega kota. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Ker se Jupiter danes obrača retrogradno v vaši solarni peti hiši, dragi kozorog, je to čas za preoblikovanje vaših razmišljanj in načrtov, zlasti tistih v zvezi z ustvarjalnimi projekti, romantiko, zabavo in otroki. Jupiter je retrograden do 30. decembra.

Možno je, da boste v naslednjem času občutili nekaj upadajočega navdušenja nad romanco ali ustvarjalnim podvigom, vendar se boste morda preprosto, naravno, umaknili in pustili, da stvari tečejo naprej. Čas je za nekaj popravkov in drugačen pogled na te zadeve, nanj pa je najbolje gledati kot na čas, da zajamete sapo. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Luna v vašem družinskem in domačem sektorju ves dan kaže na potrebo po poznavanju, dragi vodnar. Jupiter je letos prinesel močno in navdušeno energijo v vaše domače projekte in domače življenje, danes pa je retrograden do 30. decembra.

Ta cikel nakazuje čas za ponovno oceno zadev in prilagoditev vaših načrtov. Možno je, da občutite nekaj upada navdušenja, vendar vam morebitne upočasnitve, ki jih doživite zdaj, ponujajo priložnost, da na svoje načrte pogledate z drugega zornega kota, tako da lahko pozneje z večjo samozavestjo nadaljujete z njimi.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Luna v vašem komunikacijskem sektorju ves dan nakazuje, da morate ostati zaposleni, angažirani in povezani, drage ribi. Ko se Jupiter obrača retrogradno, boste morda spoznali, da ste vzeli malo več, kot lahko prenesete z učenjem, povezovanjem ali vsakodnevnimi aktivnostmi.

Namesto tega ponovno natančno ocenite, koliko lahko obvladate, in se odločite, katera področja je mogoče obrezati. Jupiter bo retrograden do 30. decembra in kmalu se boste počutili udobno s to energijo. 

Komentarji (1)

Opazovalka (ni preverjeno)

Meje naj zapravlam? Ze tak sparam kak smotana 😝

Starejše novice