Slika je simbolična.
Tudi v letu 2023 se nadarjenim mladim glasbenikom iz Pomurja ponuja priložnost, da predstavijo svoj talent na odru Gledališča Park.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je objavil javno vabilo, s katerim vabi nadarjene mlade glasbenike k soustvarjanju dogodka Odprti oder 2023

Iščejo mlade glasbene talente, ki se bodo predstavili na Odprtem odru

Gre za dogodek, ki bo 24. maja 2023, ob 18. uri, v Gledališču Park. Na njem pa bodo imeli mladi glasbeniki iz Pomurja priložnost, da predstavijo svoj glasbeni talent. 

V ospredje tokrat postavljamo mlade Pomurce stare od 15 do 25 let, ki jih prijazno vabimo, da z nami delijo svoje talente s področja glasbe.

Med vsemi, ki se boste odzvali vabilu, bomo izbrali najobetavnejše in jih povabili na Odprti oder, kjer boste lahko predstavili svoj talent, so zapisali na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.

Na dogodku Odprti oder 2023 se bodo mladi glasbeniki predstavili obiskovalcem in žiriji, ta pa bo nato med nastopajočimi izbrala najobetavnejše talente, ki jim bodo omogočili nastop na festivalu Soboški dnevi 2023.

Kako se lahko prijavite?

Na razpis se lahko prijavijo mladi glasbeniki, ki so iz Pomurja in so stari med 15 in 25 let ter si želijo javnega nastopanja. 

Prijava se odda tako, da se na elektronski naslov: [email protected] posreduje kratko predstavitev, fotografijo ali dve ter video ali avdio posnetek, iz katerega je razviden glasbeni talent.

Rok za oddajo prijave je do vključno 3. maja 2023. O izboru pa vas bodo obvestili do 9. maja 2023.

Komentarji (2)

Autofill (ni preverjeno)

Tjašha Novak de šla

malioglasi (ni preverjeno)

kdo je to

In reply to by Autofill (ni preverjeno)

Starejše novice