Vir: Facebook, Jasmin Stavros-Službena stranica
Jasmin Stavros je hudo bolan, postavili so mu diagnozo kostnega raka.

»Imam kostnega raka in sem v fazi boja za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet,« je za 24Sata povedal Jasmin Stavros. Dodal je, da mu dajejo najrazličnejše protibolečinske tablete: »Nekatere pomagajo, nekatere ne.«

Pred dnevi je odšel v bolnišnico zaradi bolečin v hrbtu. Tam so mu postavili težko diagnozo in od takrat se zdravi v bolnišnici. 

68-letni glasbenik je po poročanju hrvaškega medija zvenel, utrujen, izčrpan, a hkrati tudi zelo optimističen.

O prestavitvi nastopov še ne razmišlja

Zvezdnik, ki je izredno priljubljen tudi v Sloveniji, je sicer znan po zdravem načinu življenja proč od mestnega vrveža. Že nekaj časa živi na podeželju, v miru in sožitju z naravo, veliko se ukvarja s športom. Leta 2008 se je z ženo Žarko preselil v mestece pri Jastrebarskem. 

»Z ženo se vsak večer sprehodiva do bližnje vasi, zmoliva rožni venec in se vrneva domov. Ni mesta, kjer si lahko v nedeljo v miru, tečeš, se pogovarjaš, pa ni nikogar okoli tebe. Tega ni ne v Zagrebu, ne v Splitu, ne v nobenem drugem mestu,« je povedal pred boleznijo. 

Za prihodnji mesec ima Stavros napovedane nastope, a o tem, ali bi jih prestavil, še ne razmišlja.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
egomajster (nepreverjen)

"..ima hudo bolezen, zdravi se v bolnišnici, želi dale nastopati." no,eni nemrejo iz svoje kože ne glede ka se borijo za svoje življenje, ok njegova izbira, ali...

sandi 1 (nepreverjen)

E moj JASMIN ne vem, če ti bo rožni venec pomagal, brez doktorov.

haklen (nepreverjen)

počivaj v miru

đizus (nepreverjen)

zokoj mu davlete minuse ovce..vejpa vzpodbudni stavek za nekoga keri naj več počiva kak se pa napreza če se bori za življenje...tisti "počivaj v miru" ko dajete umrlemu itak vas ne čuje in je itak že na miru..eh ovce.

In reply to by haklen (nepreverjen)

Starejše novice