Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 19. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Prizadevajte si oceniti, kaj ste nedavno dosegli, dragi oven. Čeprav se opravljanje številnih delnih nalog ne zdi vedno veliko, se te seštejejo. Občutek krivde zaradi neuspešnosti lahko spodkoplje vaše življenje, zato se mu čim bolj izogibajte.

Tranziti zdaj prinašajo nova spoznanja, optimizem in občutek, da lahko premagate težave, ki ovirajo vaš napredek. Osredotočanje na sočutje in intuicijo je lahko še posebej koristno.

Luna danes vstopa v vaš sektor duha, kar spodbuja vašo pozornost na hranjenje duše in širjenje uma. Pazite, da ne prevzamete preveč, saj je sprostitev napetosti zdaj boljša za vas.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

S trenutnimi tranziti, dragi bik, ste bolj samozavestni glede uresničevanja svojih sanj. Bolj ste karizmatični in uspešni na področju komuniciranja.

Navdihnjeni in praktični pogovori s prijatelji vam lahko prinesejo velike koristi. Usklajujete se z nečim višjim in vaše duhovno življenje je bolj uspešno. Opozicija Lune proti Jupitru pa vas lahko napelje k pretiravanju ali zapravljanju.

Če stvari ohranite zmerno, bo premik Lune v vašo solarno osmo hišo močan za povezovanje z vašimi globljimi občutki. Ključno je najti ravnovesje in ohraniti občutek nadzora v svojem življenju.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Dragi dvojčki, morda boste občutili val odločnosti, da povečate svoj dohodek ali sledite svojim delovnim in zdravstvenim ciljem. Ta teden je možnost priznanja za vaš trud.

Pojavijo se lahko priložnosti za povečanje vašega dohodka ali vpliva na službo. Ponos na svoje delo ali zdravje je ključ do uspeha. To je ugoden čas za izboljšanje vaših načrtov in ciljev, da bodo bolj dosegljivi in osebno pomembnejši.

Samoevalvacija glede poklicnega položaja in prispevkov svetu je sedaj pomembna.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Vaše besede imajo večji učinek kot običajno, dragi rak. Z Merkurjem v vašem kotu uživate v boljšem sprejemanju odločitev in večji budnosti.

Ta teden lahko v vaših povezavah občutite več strpnosti in topline. Svoje ideje in osebnost lahko resnično prodate svetu.

Čutite večjo potrebo po učenju o svetu, kar vam pomaga odkriti več o svojem sistemu prepričanj in osebni filozofiji.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Dragi lev, danes je primeren čas za zaključevanje projektov. Pogosto se ozirate nazaj in iščete odgovore, pri čemer si vzamete več časa za razmišljanje.

V vaših odnosih se pojavlja več sočutja in strpnosti. Čas je za dolgoročno razmišljanje o prihodnosti. Občutite dvig čustev in razpoloženja, kar vam omogoča, da neustrašno spopadate s čustvenimi težavami.

Nagnjeni ste k velikim sanjam, vendar ste tudi zelo praktični, kar vas ohranja prizemljene in optimistične glede svojih želja.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

To je obetaven čas za raziskovanje vaše osebne rasti in dosežkov, draga devica. Morda boste doživeli dvig optimizma, saj tranziti zdaj izboljšujejo komunikacijske in transportne sisteme v vašem življenju.

To bi lahko vodilo do močnih priložnosti za predstavitev vaših idej in povečanje vpliva. Motivirani ste za učenje, partnerstvo ali osebni cilj.

Razumeli boste, kje so stvari šle narobe v preteklih partnerstvih in kako jih izboljšati zdaj. Ključno je, da si dovolite več svobode in sprejmete preskok vere.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Zdaj dajete močnejši udarec v svoje komunikacije, draga tehtnica. Ljudje bolj pozorno poslušajo, kar imate povedati. Bolj ste sposobni združiti domišljijo s praktičnimi premisleki, kar povečuje vašo produktivnost.

Trud, ki ga vložite zdaj, bo prinesel velike nagrade v prihodnosti. Ta teden lahko pričakujete zlato priložnost za kariero ali zdravje.

Navdih in trud sta zdaj ključna sestavina za uspeh. Potrebujete smiselno delo, ki spodbuja vaš uspeh.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

S trenutnimi tranziti se lahko bolje osredotočite na eno ali dve stvari in ju dobro opravite, dragi škorpijon. Pravi čas je za raziskovanje novih možnosti.

Vaša sposobnost obvladovanja stresa je zdaj izjemno povečana. Zdaj najdete nov pomen s potovanji ali povezavami z različnimi kulturami. Povečali ste vero vase in v življenje samo.

To samosprejemanje pozitivno vpliva na vaše odnose. Današnje energije vam prinašajo mešanico igre in dela, kar vam pomaga uspešno krmariti med obema področjema.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Bolj ste sposobni prevzeti odgovornost in se pri tem počutiti močnejšega, dragi strelec. Luna se danes premakne v vaše znamenje, kar povečuje vašo osebno magnetičnost in intuicijo.

Današnja ustvarjalna konfiguracija lahko poveča premoženje ali podporo družine. Učite se umetnosti pomoči in podpore brez občutka izrabljenosti.

Čustveno se danes lahko počutite bolj samozaščitni, toda kasneje se vam bo verjetno precej olajšalo.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes iščete svojo pot, dragi kozorog, in se pripravljate na bolj osredotočenost na poslovne zadeve. Vaši interesi se spreminjajo, kar kaže na potencial za osebno rast.

Močnejši občutek povezanosti s prijatelji in skupinami je dosegljiv. Tranziti vam prinašajo val zaupanja v vaše cilje in sanje.

Verjetno boste polni idej, kako uresničiti svoje želje. Mreženje je za vas močno orodje, ki odpira nove možnosti.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Ste v dobrem ciklu za reorganizacijo in posvečanje podrobnostim v vsakdanjem življenju, dragi vodnar. Tranziti ta teden prinašajo koristi vašemu delu, zdravju in dohodku.

Sklenete lahko zavezništva za dosego svojih ciljev. Glavna motivatorja sta zdaj smisel in namen. Organiziranje in prepoznavanje ter trženje vaših talentov sta temi.

Dobra energija vam pomaga vnesti več strukture v svoje življenje, ne da bi pri tem ogrozili svojo potrebo po raziskovanju duhovnih potreb.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ni čas, da bi se podcenjevali, drage ribe, ampak je čas za ponovno opredelitev ciljev. Preroške vizije so morda zdaj del slike. To je čas za fino uravnavanje dolgoročnih ciljev.

Osebni magnetizem je močan, a ne na bleščeč način. Luna se danes povzpne na vrh vaše sončne karte, kar spodbuja določanje prioritet.

Čeprav je vaš krožnik poln, vas tranziti premamijo, da bi si nabrali več. Pazite na pravila in odgovornosti kot koristno kontrolno točko.

Starejše novice