Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 27. marca 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Morda boste danes želeli nekaj enkrat za vselej pustiti za sabo, dragi oven, vendar je lahko težko vedeti, kako to storiti, ali slediti.

Stvari, ki jih niste storili, ali neurejene zadeve lahko začasno motijo. Najti ravnotežje je danes bistvenega pomena, kar lahko pomeni, da se stvari lotevate korak za korakom, da se umirite.

Predvsem ko dan napreduje, je intuicija naklonjena in na srečo se stvari lažje prepustite in preprosto uživate. Če se dovolj odmaknete od situacije, vam pomaga narediti potrebne spremembe in poveča vaše zadovoljstvo.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Prva polovica dneva lahko vključuje manjše frustracije ali blokade, dragi bik. Lahko bi se počutili zadušene ali začasno blokirane s tranzitom Mars-Kiron v igri.

Morda vam primanjkuje občutka za namen ali poslanstvo, kar vam trenutno preprečuje, da bi neposredno sledili svojim željam. Pretekle napake imajo lahko v vaših mislih večji pomen kot običajno. Medtem ko je zaupanje morda manjkajoči dejavnik, lahko rešitve na koncu delujejo v vašo korist.

Ko dan napreduje, se dejansko lahko počutite veliko bolj svobodni, da uživate, saj ne premišljate ali pretirano razmišljate. Osredotočate se na napredovanje in izboljšave in s tem odnosom lahko težave zapustite.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Prva polovica dneva vas lahko najde z velikimi ambicijami, a nekaj izzivov pri iskanju izliva zanje, dragi dvojčki. Morda hrepenite po akciji, vendar niste povsem prepričani, kje začeti.

Motnje so lahko občutljivi ljudje okoli vas. Čeprav je čiščenje zraka morda tisto, kar potrebujete, obstaja težnja, da ste preveč obrambni, da bi začasno napredovali, zato je morda najbolje, da počakate.

Vsekakor se lahko notranje frustracije sprožijo, če je prišlo do napetosti glede vaših večjih ciljev ali posvetnih odgovornosti. Na srečo lahko to energijo uporabite sebi v prid, saj vas lahko želja, da bi premagali frustracije, motivira, da naredite spremembe ali za seboj opustite razdražljivo situacijo. 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

V prvi polovici dneva so lahko nemirni občutki, dragi rak. Ne glede na to, kako strastni ste, bi se lahko brez ustreznih kanalov za sproščanje te energije vrteli.

Za najboljše rezultate si prizadevajte priti v boljši stik s svojimi pravimi željami, preden ukrepate. Prenagljenost lahko privede do napačnih korakov. Drugi so lahko obrambni ali samozaščitni. Kljub temu se lahko težko sprostite, dokler se ne soočite s svojimi frustracijami, in današnji tranzit Mars-Kiron lahko pomaga utreti pot tej priložnosti, čeprav je lahko nekoliko kaotičen.

Stvari tečejo zelo lepo, ko dan napreduje. Zdi se, da danes potrebujete to dodatno iskrico in bolj verjetno je, da boste naravno tekli k zanimivim dejavnostim.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Luna gre v vaš dom in družinski sektor, dragi lev, in morda boste potrebovali nekaj dodatnega zagotovila ali varnosti, preden nadaljujete. To je pomembna faza v luninem ciklu, da se osredotočite.

V prvi polovici dneva se lahko počutite polne energije, vendar nimate zadovoljivega kanala za izražanje. Ljudje morda niso posebej samozavestni in ni enostavno vedeti, kaj si nekdo želi.

Osredotočanje nase bo morda potrebno, da boste kasneje bolj svobodno in srečno delili sebe z drugimi. Ko dan napreduje, je pravzaprav lažje prepustiti se in se počutiti svobodnejše. Okoli vas je duh napredka in zdi se, da so ljudje veliko bolj pripravljeni premakniti težave mimo.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Luna gre danes v vaše komunikacijsko območje, draga devica, in iščete mentalno angažiranost. Danes ste lahko navdušeni nad nečim zgodaj, morda hrepenite po akciji in napredku. Vendar pa nekaj ni pripravljeno premagati, kar vas lahko razdraži.

Nekaj ​​se morate naučiti o sebi skozi konflikte ali ovire, ki se trenutno pojavljajo. Najbolje je biti potrpežljiv. Dan napreduje z več gladkosti in občutkom večje svobode. To je lahko čas, ko uživate v raznolikosti ali sledite svoji radovednosti.

Čeprav morda ni najboljši dan za koncentracijo, boste morda uživali v različnih idejah in dejavnostih. Poudarek je na skupni rabi in interakciji bolj kot na vsem, kar je sporočeno, pa je manj pomembno kot dejstvo, da prav zdaj zadihate.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Čeprav se lahko v prvi polovici dneva spopadate z nekaj nemira ali nejasnega nezadovoljstva, draga tehtnica, navsezadnje iščete tišino in predvidljivost s premikanjem Lune v vašo solarno drugo hišo.

Na nek način se lahko počutite precej strastni do nečesa ali ste pripravljeni prevzeti svet. Vendar se zdi, da okoliščine ne podpirajo vaših načrtov ali pa načrti morda ne bodo usklajeni, kot bi si želeli. Ne glede na to, kako frustrirajoče je to, ko se dan pomika naprej, boste ugotovili, da so energije svobodnejše in bolj tekoče.

Medtem se je obrambnemu položaju najbolje izogniti. Poskusite se dvigniti nad to in se raje osredotočite na reševanje težav. Hkrati je vzeti čas za ponovno združevanje še ena možnost, ki je lahko koristna.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Medtem ko se lahko dan zaradi tranzita Mars-Kiron začne mučno ali nerodno, dragi škorpijon, bo lažje prosto tekel naprej, ko bo dan napredoval.

Energija je lahko močna, vendar se izhodi morda ne bodo pojavili tako hitro. Lahko se pojavijo težave, ki vključujejo zahteve drugih po vašem času.

Vaše razpoloženje se zgladi in manj ste zaskrbljeni glede ukrepanja, raje pustite, da se stvari odvijajo bolj spontano. Luna gre danes v vaše znamenje in takoj pride do prevzema vodstva ali odgovornosti. Druge privlači vaš naravno samozavesten pristop.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Energije se lahko v prvi polovici dneva ustavijo in gredo, dragi strelec. Po eni strani se boste morda želeli premakniti glede osebne ali domače zadeve, po drugi strani pa je motenj veliko in se jim uglašujete, namesto da bi jih izključili!

To lahko pomeni, da niste zares odločeni, kaj želite narediti. Dan pa napreduje spontano in z naravnim tokom. Morda je čas, da stvari pretresete, vendar na lahkoten in ne vznemirljiv način. Morda boste morali zdaj sprostiti frustracijo in na srečo imate veliko energije, da to storite.

Luna se danes premika v ozadje vaše sončne karte in njena harmonija z Marsom v vašem domu in družinskem sektorju krepi vašo motivacijo – in sposobnost –, da se dotaknete svojih globljih potreb in čustev.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Luna gre v vaš socialni sektor, dragi kozorog, in poudarja vašo potrebo po čustveni osvežitvi z lahkotnimi interakcijami, prijaznostjo in pozornostjo do sanj in želja. Kljub temu lahko začnete in prenehate v prvi polovici dneva.

Ne glede na to, ali je to posledica notranje neodločnosti ali zunanjih sil, za katere se zdi, da vas zadržujejo, boste morda potrebovali več časa, da uredite stvari. Napetost lahko poveča razliko v mnenjih, vendar stališče samo po sebi morda ni pravi problem.

Ko dan napreduje, vam je veliko lažje spontano uživati. Pripravljeni ste kar najbolje izkoristiti situacijo. Če imate odprte možnosti, lahko privabite pozitivne, zanimive izkušnje, pomembno pa je tudi spoštovati svojo potrebo po sprostitvi in ​​sprostitvi.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna se danes pomika na vrh vaše sončne karte, dragi vodnar, in vas spodbuja, da se osredotočite na prednostne naloge in cilje. V prvi polovici dneva hrepenite po akciji, vendar niste povsem prepričani, kam usmeriti svojo energijo.

Zdi se, da zdaj manjka načrt igre ali misija, vendar bi bilo dobro, da stvari upočasnite, da se prilagodite. Bodite pozorni na komunikacijo, ki ne izraža tega, kar resnično čutite. Ko dan napreduje, se počutite veliko bolj spontano.

Hkrati boste morda vložili dodatno energijo v svoje ambicije ali uspešnost. Lahko je čas, da rešite poslovni ali denarni problem ali vprašanje spoštovanja v razmerju. Želja, da bi nekaj zaostali za vami, lahko privede do konfrontacije, ki deluje v vašo korist, ali praktičnega pristopa k reševanju težav.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Luna gre v vaš pustolovski sektor, drage ribi, vi pa povezujete potrebo po hranjenju svojega duha. Iskanje zanimivih načinov za prekinitev rutine je lahko zadovoljivo.

Morda boste hrepeneli po akciji v prvi polovici dneva, vendar tranziti tega ne podpirajo povsem ali neposredno. To je lahko nekoliko frustrirajoče, vendar lahko vodi do ustvarjalnih rešitev.

Lahko se pojavi dilema, ki nasprotuje vašemu občutku neodvisnosti in potrebi po povezavi. Ko se dan pomika naprej, spontanost prihaja bolj pripravljena. Različne nastavitve ali okolica so lahko najbolj osvežujoče. Pripravljeni ste sprejeti pozitivne ukrepe za izboljšave.

Starejše novice