Slika je simbolična.
Ljubitelji televizijskega šova Ljubezen po domače ste prav ta konec tedna spet prišli na svoj račun. Bilo je pestro, ob vsem tem dogajanju pa se je poslovila tudi Prekmurka Manja Šernek.

Prekmurka Manja Šernek se je v šov prijavila k 32-letnemu Primorcu Davidu Krulčilu. Kljub nekaj lepim trenutkom pa smo ta konec tedna videli prepir, ki je Manjo pripeljal do tega, da je zapustila šov.

Prepir zaradi neprimerne obleke

Na posestvu je vladalo veselje in uživanje, dokler David ni podal opazke na Manjina oblačila.

»Nakar mi je David rekel, z malo bolj ostrim tonom, če se lahko preoblečem, ker pride njegov kolega, in da neprimerno izgledam,« je dejala Manja.

Tekmovalka Sentya je ob tem komenitrala, da je Manja prepir spodbudila sama. Manja je o tem povedala: »Je rekel, da sem smrklja, mula, samo 22 let, da mu jaz ne bom govorila, kaj je spoštovanje do žensk, kar je mene zelo, zelo prizadelo.«

Manja uporabnica portala Onlyfans

Tekmovalka Manja je bila v minulih dneh tudi gostja v podcastu CHLANI. Tam je povedala, da je v preteklosti imela tudi 'sugar daddyje', zdaj pa naj bi bila že prestara za te reči.

»Imela sem ga pri 18. letih in takrat je bilo največ ponudb. Takoj, ko sem imela naprej dvojko, ni bilo več ponudb,« je dejala.

Hkrati je še razkrila, da je veliko denarja zaslužila na spletnem portalu 'Onlyfans'.

»Bila sem tudi 'sugar mommy' eni punci, ki je zelo vroča. Ni si ona sprva mislila, da ji bom jaz začela nakazovati denar. Takrat sem imela 'Onlyfans', ki ga nimam več oziroma ga imam, ampak objavljam video bloge. Sem kar služila 'pare' z 'Onlyfansom' in sem imela kar viška,« še v pogovoru pove Manja. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
boyzeo (nepreverjen)

Če je što vido njeno mater se naj 2x pita če to resan nuca :D Zdaj maš takšno čez 15 let pa grozildo na kvadrat:D omb hahha. Pa ta je telko prekmurka kak nemški ovčar :D

Vice Vukov (nepreverjen)

Fora je v ten, ka što koli je te članek napiso, si je mogo celi video prvo poglednoti. 1 vro čistih gluposti pa nesmisla. Zaj se vidi kelko časa majo naši mediji, pa kak fejst kakovostno raziskuvlejo svoje članke. Horny bastards

anton77 (nepreverjen)

Torej, brez srama pred vsejmi prizna, ka je kurva!!!!!! Ka ma tej svejt ide.... Vupan, ka je tou nej od Šerneka rokoborca čij, ker on je dečko pa pol....

Janez1 (nepreverjen)

Od šerneka, policaja iz crenšovec ći

In reply to by anton77 (nepreverjen)

Starejše novice