Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 27. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Današnja polna luna lahko osvetli zadevo ali prinese kulminacijo ali epifanijo, dragi ovni. Ta lunacija se pojavi v vašem sektorju komunikacij in neposrednega okolja ter sproži precej toka in aktivnosti, predvsem na mentalni ravni. 

Lahko so opravki, roki, ki jih je treba upoštevati, vrhunec projekta ali študija ali novice o prevozu ali izobraževalnih zadevah. Lahko pripelje projekt do konca ali pomembno spoznanje v vaši zavesti. Naredite vse, kar lahko, da se izognete občutku preobremenjenosti. 

Kar izhaja iz vaših spoznanj ali kaotičnih situacij, lahko v prihodnjih dneh vodi do pomembnih idej, zlasti povezanih z učenjem, poučevanjem, založništvom in kariero. Današnje energije so preveč zanke, da bi v celoti podprle nove začetke ali velike spremembe in odločitve, zato si prizadevajte, da se umirite, opazujete in obdelate. 

Bik

20. april - 20. maj

Današnja polna luna v vašem sektorju virov lahko osvetli finančno zadevo ali težave v zvezi z osebnimi lastninami, dragocenostmi, talenti in viri, dragi bik. Lahko pride do preobrata v tesnih odnosih, z denarjem ali poslom, in do razkritja, ki vodi do novih in vitalnih idej v prihodnjih dneh. 

Namesto tega lahko pride do situacije, ki zahteva, da se branite ali postavite zase. Del slike je lahko tudi opozorilo o upravljanju vašega denarja in osebnih virov. Ta luna pade vzdolž osi, ki je povezana tudi s talenti, viri in intimnimi odnosi, zato se lahko novi občutki ali odkritja vrtijo okoli teh stvari. 

To je pomemben čas v letu za uravnovešanje dajanja in jemanja v odnosu ali dajanja in prejemanja užitka. Poskusite se ne vznemirjati preveč, dokler niso znana vsa dejstva, vendar bodite pozorni na to, kaj vam zdaj govorijo vaša čustva in intuicija. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Polna luna je danes v vašem znamenju in vam prinaša več aktivnosti in pozornosti, dragi dvojčki, ter nenadna čustva ali epifanije v vaše življenje. Spoznanje zdaj lahko obnovi vaš duh in spremeni vašo pozornost.

 Če ste skrbeli za druge in pri tem ignorirali svoje potrebe, lahko zdaj doživite izbruh neodvisnosti in lastnega interesa. Bodite pozorni na to, kar se danes pojavi - poslušajte svoje srce! Zadeva v zvezi se lahko nenadoma razkrije. 

Čustva, ki se zdaj pojavijo, vas lahko usmerijo na področja vašega življenja, ki potrebujejo bolj nežno ljubečo nego. Vendar pa raje sprejmite stvari, kot da se ravnate po čustvih. Ne samo, da je polna luna lahko impulzivna, dan ima tudi kvadrat Merkur-Neptun. Lahko pride do meglenega razmišljanja, saj so zaznave močno obarvane s tem, kar želite videti ali se bojite videti. 

Rak

21. junij - 22. julij

Polna luna se danes pojavlja v vašem sektorju zasebnosti, dragi rak, in lahko vzbudi močne slutnje in intuicijo. Prav tako lahko pripelje do skrivnih ali zasebnih zadev, do uresničitve delovnega projekta ali do razkritja zdravstvene zadeve. Čas je, da prepoznate nekatera svoja globlja, zakopana čustva. 

Bolj pomembno zavedanje svojih resničnih občutkov do neke zadeve lahko dejansko olajša zdravljenje, čeprav bi se lahko na začetku počutili nekoliko preplavljene! Morda obstaja močan opomnik, da potrebujete dodaten počitek ali pozornost svojemu čustvenemu življenju, še posebej, če ste bili v zadnjem času težki na drugih življenjskih področjih. 

To je odličen čas, da stopite v stik s tem, kar se je kuhalo pod površjem. Potreba po soočanju s svojimi čustvi ali dodatnem počitku postane jasna in logičen naslednji korak je iskanje ravnovesja. Vendar pa situacije ali naloge, ki zahtevajo kristalno jasno razmišljanje, danes morda ne bodo uspešne z Merkurjem v kvadratu z Neptunom. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Polna luna vas danes zgodaj lahko opomni na to, da morate biti še posebej pozorni na prijatelje, sanje, upe, želje in cilje glede sreče, dragi lev. Vendar pazite, da niste preveč odvisni od okoliščin, ki vam gredo (ali vam ne gredo). 

Verjetno je nekaj zmede, zato je pametno počakati pred dramatičnimi spremembami. Vendar pa vam vaša intuicija skuša nekaj povedati in tega ne smete prezreti! To je lahko tudi čas, da priskočite na pomoč prijatelju, povabilo ali odkrijete dragocene informacije, ki dopolnijo vašo sliko družbene zadeve. 

Energije dajejo prednost bivanju med ljudmi, druženju in izražanju čustev. Morda boste uživali v prijetnem občutku, da ste potrebni in potrebujete druge. Vzemite informacije, vendar si vzemite čas, da vse obdelate. Ne samo, da je polna luna lahko impulzivna, današnji kvadrat Merkur-Neptun lahko zamegli stvari. 

Devica

23. avgust - 22. september

Polna luna se danes pojavlja v vašem sektorju kariere in ugleda, draga devica. Čeprav je to lahko čas večjega priznanja, lahko pride do nekaj pretiravanja ali napačnih informacij. 

Zahteven aspekt med Merkurjem in Neptunom lahko kaže na začasno megleno razmišljanje in pomanjkanje jasnosti, zato je najbolje, da se zdaj izognete prehitrim zaključkom. Zaželeno ali prestrašeno razmišljanje se lahko igra z vašimi zaznavami. 

Ob tej polni luni boste morda nenadoma v položaju, da izvajate, prevzemate odgovornost ali kako drugače vodite in upravljate. Lahko je naporen čas za delo ali obveznosti. Neravnovesja se pokažejo ali pa jih izraziteje opazite ob polni luni in čas je, da v tednu, ki je pred vami, naredite red v svojem življenju. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Današnja polna luna vas lahko spomni na vašo potrebo po večji svobodi, spontanosti in svežih izkušnjah, draga tehtnica. Lahko je čas za dokončanje projekta, objavo ali prepoznavanje potrebe po nečem povsem drugem v vašem življenju. Zamisel, na kateri ste delali, bi lahko zdaj zacvetela. 

Poudarek je na prenovi, oživitvi in ​​duhovni obnovi in ​​morda boste želeli iti po novi poti na mentalni ravni. Lahko pride do razočaranja zaradi kaotičnih urnikov ali nereda v vaših vsakodnevnih zadevah, ki vas lahko ovirajo pri vaših prizadevanjih, zato je smiselno, da stvari spravite v red, kolikor je le mogoče, da se sprostite za priložnosti. 

Kvadrat Merkur-Neptun buri vašo domišljijo in intuicijo, vendar je lahko izziv za natančno ali natančno delo. Morda je najbolje, da si pridržite presojo. Morda se boste odločili poiskati zdrav pobeg pred dolgočasnimi opravili in rutino.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnja polna luna v vašem sektorju intimnosti uresničuje zadeve ali osvetljuje vprašanja, dragi škorpijon, ki so verjetno povezana s financami, skupnimi viri in osebno močjo. Čeprav bi lahko prišlo do nekaj drame z denarjem, je morda čas za poravnavo dolgov ali izterjavo dolgovanega denarja. 

Lahko pride do novega vpogleda v odnos ali osebno zadevo. Morda boste doživeli trenutek resnice, ki vas bo spodbudil, da opustite slabo razvado in posledično zaživite svobodnejše in bolj veselo življenje. 

Čustva so zvezda dneva in zdaj pomembna, vendar lahko zameglijo logiko, zato jih občutite in spoštujte, vendar si vzemite čas, preden sprejmete pomembne odločitve. To je še bolj pomembno, ko je Merkur danes v kvadratu z Neptunom: ta vpliv lahko povzroči napačne ocene, bodisi glede denarja, časa ali energije. 

Strelec

22. november - 21. december

Polna luna je danes v vašem nasprotnem znamenju, dragi strelec, kar pomeni, da se dogaja v vašem sektorju partnerstva. Lahko razkrije zadeve v odnosih ali pokaže na pomembno epifanijo ali prelomnico. 

Polne lune pogosto prinesejo nenadno zavedanje že obstoječe situacije, ki je še niste priznali. Lahko je preizkušnja partnerstva, a tudi priložnost, da se bolj povežete s svojimi občutki ali pomembno osebo v svojem življenju. 

Današnje novice so pomembne, a morda prenapihnjene in pretirane, zato si vzemite čas in obdelajte vse, preden se odločite za nekaj, kar bo spremenilo igro. Danes delajte na čustveni samokontroli, vendar poslušajte, kaj vam govorijo vaša čustva. Upoštevajte tudi, da z Merkurjem in Neptunom danes v nasprotju drugi morda niso jasni z (ali o) vam ali pa bodo pretiravali, kar boste rekli. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Medtem ko je v vašem življenju nov in potreben poudarek na vašem čustvenem počutju in potrebi po osebnem času, dragi kozorog, lahko današnja polna luna osvetli delovno ali zdravstveno zadevo, ki zahteva pozornost. 

Lahko pride do prelomnice, povezane z vašimi opravili, dolžnostmi, rutino, navadami ali zdravjem, zato je dobro, da ste še posebej pozorni na različne namige, slutnje ali znake, ki vam pomagajo bolje razumeti zadevo. Kljub temu je najbolje, da si vzamete čas in predelate vse, preden sprejmete velike odločitve in poteze, saj so čustva močnejša kot običajno. 

Lahko se zgodi, da se v projektu razkrijejo nekatere napake ali težave ali pa pride do novega razvoja, uresničitve projekta ali prelomnice, ki vzbudi aktivnost in deluje kot budnica. V igri je tudi kvadrat Merkur-Neptun in najbolje je, da se izognete stvari, ki jih običajno ne bi storili, še posebej, če vključujejo prevaro ali uporabo pomembnih bližnjic. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnja polna luna vas spodbuja, da prepoznate in sprejmete romantična ali ustvarjalna čustva, dragi vodnar, saj se to dogaja v vaši solarni peti hiši. Morda gre za sledenje svojemu srcu, a predvsem za to, da veste, kaj je v vašem srcu – polne lune lahko dvignejo naše resnične, zakopane ali nepriznane občutke glede zadeve in ta ni nič drugačna. 

Morda je to spodbuda, da se lotite nečesa ustvarjalnega, igrivega ali samo za zabavo. Projekt ali celo prijateljstvo lahko dosežejo prelomnico ali pa je to čas umetniškega ali romantičnega navdiha. Vaše potrebe po posebni pozornosti, povratnih informacijah in zabavi se pojavijo zdaj in pripravljeni ste nekaj storiti glede tega! 

Kljub temu je smiselno opazovati, čutiti in počakati, da se stvari iztečejo, da sestavi trden načrt. Z današnjim kvadratom Merkur-Neptun boste morda morali spremeniti svoje razmišljanje o zadevi ali spremeniti svoja pričakovanja. Najbolje je imeti v mislih, da lahko zaznave začasno nihajo. 
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Današnja polna luna lahko prebudi najrazličnejše občutke, drage ribi, in življenje se lahko zdi nekoliko kaotično, zlasti ker se zgodi na isti dan kot kvadrat Merkurja in Neptuna. Ta lunacija lahko spodbudi nenadno potrebo, da premešate svoje prioritete, ko se vaša pozornost obrne na dom in zasebne, osebne načrte.

 Občutki in situacije, ki so bili prej skriti, zdaj stopijo na dan! Potreba po vzpostavitvi ravnotežja med vašo kariero in družinskim življenjem (ali vašim poklicnim in osebnim življenjem) postane očitna z dogodki dneva in, na neki ravni, tedna. 

Izogibajte se pastem pretiravanja in ignoriranja svojih osebnih potreb. Ta polna luna vas lahko opomni, da posvetite več pozornosti čustvenim in podpornim elementom svojega življenja. Kljub temu lahko motnje ali negotovost povzročijo nekaj težav. Preverjanje dejstev postane nujno, saj so ogovarjanje in dezinformacije danes lahko problem. 

Starejše novice