Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 15. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Razmišljanje je v teh dneh včasih megleno, dragi oven, toda kreativno gledano se vam porajajo najrazličnejše ideje. Današnji dan je močan za pogovore in izražanje o zadevi, ki ste jo prej zadrževali zase. Druga možnost je, da se spomnite nadaljnjih podrobnosti o zadevi, ki vam daje lepo novo perspektivo.

Lahko pridete do bolj izvedljive rešitve za težave v odnosih ali preprosto delite nekaj vpogledov in mnenj z nekom, ki krepi vašo vez. Ni se vam treba zdaj strinjati o vsaki točki; pravzaprav ste v stanju duha, ki uživa v razlikah.

Drugi se lahko obrnejo na vas zaradi vaše osebne modrosti, zaradi katere si zaslužite veliko spoštovanje. Dober čas je, da si postavite prioritete in uživate v preprostih stvareh. Ni čas za potiskanje ali preseganje meja, vendar ste v odlični formi, da se čustveno pripravite na zahtevnejše dni.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

To je lahko močan dan za reševanje težav ali pogovor o osebni zadevi z nekom, dragi bik. Ljudje so po navadi precej odprti za učenje od drugih in iskanje rešitev o preteklosti, namesto da bi premlevali ali razmišljali o njej. Včasih resnica res boli ali zbode, vendar vsaka resnica, ki jo danes odkrijemo, hitro povzroči občutek moči in je lahko celo precej katarzična.

To je pravi čas, da sprejmete stvari takšne, kot so, in še posebej ljudi, kakršni so. Medtem ko se je na splošno, ko je Merkur še vedno retrograden, najbolje izogniti težkemu in hitremu odločanju.

Luna v vašem komunikacijskem sektorju večino današnjega časa spodbuja željo po komuniciranju, povezovanju in zbiranju informacij. Harmonično se povezuje z Uranom v vašem znamenju, kar nakazuje, da ste dobro sprejeti.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes lahko pride do trenutka očiščenja skozi pogovor ali pisano besedo, dragi dvojčki, in vsaj za zdaj pomaga razbistriti zrak. Morda se boste za kratek čas počutili neprijetno, toda zdaj se lažje zgodi ponovna čustvena povezava z nekom, ki vam veliko pomeni.

Romantično gledano je to lahko nenavadno intuitiven in morda celo čaroben čas za večje razumevanje in empatijo. Prijatelji in ljubezenski interesi so lahko podpora in vir veselja. Ker je Merkur še vedno retrograden, je lahko nekaj nejasnosti z dejstvi ali pa je zgodba več, kar se bo razkrilo kasneje.

Vendar ste v dobri formi za ustvarjalne ideje in instinkte z denarjem. Morda jih boste morali pozneje le izboljšati. Bolj ste nagnjeni k temu, da vztrajate pri znanem, kot pa k iskanju novih izkušenj, čustva pa je lažje skriti stran.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes bi lahko začutili močnejši občutek osebnega namena ob podpori in podpori drugih, dragi rak. S poslušanjem in opazovanjem se naučite veliko o sebi, svojih ciljih in svojem mestu v svetu.

Hkrati se drugim zdijo vaši vpogledi, zlasti o preteklih zadevah, zelo edinstveni in dragoceni. Morda ste trenutno najbolj priljubljena oseba. Luna večino današnjega dne preživi tako, da v celoti vključi vaša čustva.

Njegova harmonija z Uranom v vašem sektorju prijateljstva dodatno pomaga pri izražanju, zlasti spontano skozi druženje. Obstaja močnejša potreba po samovzgoji, ki je ne smemo zanemarjati, ampak tudi dobri kanali za izražanje sebe z deljenjem, sanjarjenjem in povezovanjem z drugimi.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Teme pogovorov so ponavadi usmerjene globoko v rast, usmerjeno na pozitiven način, dragi lev, čeprav se morda ne zdi takoj tako. Morda boste zaradi tega začeli pogovor o bolj občutljivih temah ali se z nekom povezali.

Trenutno ste bolj nagnjeni k prispevanju kot k poslušanju, kar ni vedno vaš stil, vendar bodo vaši prispevki verjetno prednost. Luna preživi velik del današnjega dne v vašem zasebnem sektorju in pritegne vašo pozornost na zadeve iz ozadja.

To je čas lunarnega meseca, da zmanjšate pritisk svojega življenja in se znova zberete. Kasneje danes vas lahko premik Lune v vaše znamenje spravi iz vaše zaščitne lupine in iščete več povezave.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Morda boste danes hitro in učinkovito prišli do rešitve težkega problema, draga devica, drugi pa bodo cenili vaše ideje. Spretnosti reševanja problemov so nadstandardne, saj lahko vidite širšo sliko in podrobnosti. Zdaj lahko pride tudi do globljega vpogleda v vedenje drugih in morda v svoje.

Običajno tabu tem se je mogoče lotiti z večjo občutljivostjo in razumevanjem. Čas je, da prebijete običajne omejitve in ovire, vendar stopajte lahkotno, kajti medtem ko je Merkur poravnan z pronicljivim, zdravilnim Kironom, je še vedno retrograden.

Ne pozabite preveriti pri drugih, da vidite, ali resnično razumejo, kar mislite/pravite. Kljub temu je to eden boljših dni za sproščeno komuniciranje v tem ciklu retrogradnega Merkurja. Danes hrepenite po rekreaciji ali navdihu.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

To je lahko odličen čas za začetek pogovora o stari temi ali preprosto za vzpostavitev vezi z nekom posebnim, draga tehtnica. Tudi če se na začetku pojavijo neprijetne resnice, imate občutek, da greste naprej in da lahko to prenesete.

Prav tako je primeren čas za popravljanje težav v odnosih ali za krepitev zaupanja drugih vase, če je potrebno. Vendar bodite potrpežljivi, saj nagrade morda ne bodo takojšnje. Danes ste lahko izjemno učinkoviti, saj je vaš notranji pogum močan in čutite strast do skoraj vsega, kar trenutno počnete. Morda boste zdaj nekaj povsem popravili ali obnovili.

Izkoristite svojo ustvarjalno moč in jo uporabite za pomembne spremembe. Hkrati lahko veliko dosežete na praktičnih ravneh. Morda boste lahko črpali iz izkušenj ali odkrili skrite informacije, ki bodo prispevale k vašim ciljem.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Škorpijon

To je dober dan za reševanje težav in intelektualno stimulacijo, dragi škorpijon, še posebej za praktične zadeve. Drugi po navadi poslušajo, kaj imate zdaj povedati. Delo bo zagotovo koristilo.

Cilj je reorganizirati ali razvrstiti nekaj, kar zahteva pametno ali ustvarjalno razmišljanje. Bodite odprti, tudi če se zdi, da drugi premlevajo iste stare teme – zdaj lahko na stare težave pogledate s svežimi očmi. Gravitirate k idejam in ljudem, ki so edinstveni ali različni.

To je lahko dober čas za izmenjavo idej in vizij s prijateljem. Na splošno, ko je Merkur retrograden, ni idealen čas, da bi pričakovali, da boste izvedeli vse podrobnosti, dejstva ali številke, vendar je pravi čas, da se povežete z drugačno perspektivo svojega življenja.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Morda ste danes polni ustvarjalnih idej in navdušenja, dragi strelec, vaša odprtost do drugih pa jim pomaga, da se odprejo. Ljudje vam raje prisluhnejo in vam s povratnimi informacijami dajo hrano za razmislek.

Vaša sposobnost, da danes resnično 'slišite' druge, pomeni, da jim lahko daste bolj objektivne in obzirne odgovore. Zdi se, da zdaj veste, kaj je potrebno, da pomirite druge, in čutite, da ste še posebej svobodni, da se izrazite.

Vpogled v romantično razmerje je lahko v središču pozornosti, in čeprav morda ni točno tako, kot ste pričakovali, vam iskrenost pomaga, da se počutite dobro, ko greste naprej. Če kdo želi obnoviti stare teme, naj jim to dovoli, ker je to lahko zdaj še posebej uporaben postopek.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

To je ugoden čas, da se povežete z nekom in občutite, da rastete v zvezi, dragi kozorog. Če zaupate v neko osebo, ne boste samo povečali njenega zaupanja, temveč boste okrepili tudi prijateljstvo in to osebo spodbudili, da živi v skladu z vašo vero.

Komunikacija je zdaj preprosta in svoje sporočilo lahko posredujete brez omejitev odgovornosti. Deljenje nečesa osebnega ali zasebnega je lahko koristno. Kljub temu je Merkur še vedno retrograden in zgodba je lahko več, kot se danes zdi na prvi pogled.

Nadaljnje podrobnosti se lahko pojavijo pozneje, vendar današnja perspektiva ostaja dragocena. Morda tudi tehtate prednosti in slabosti ali prilagajate področja svojega življenja, ki so padla v neravnovesje. Morda boste v položaju, da sklenete kompromis.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Vse je odvisno od vašega današnjega načina komuniciranja, dragi vodnar. Niste samo izjemno ostri in dojemljivi, ampak tudi bolj pripravljeni poslušati, razumeti in pomagati, kar vam pomaga utrditi vez ali okrepiti prijateljstvo.

Lahko daš dober nasvet. Ugotovili boste, da drugi razmišljajo in se odzivajo, namesto da bi reagirali, kar omogoča bolj gladek potek pogovora. Čustveno ste še posebej zenovski – znate uživati ​​v trenutkih.

Merkur je retrograden, kar pomeni, da se lahko nekaj kolca z navodili in navodili. Ne gre vse brezhibno, vendar današnje energije pomagajo pri vaših interakcijah, saj nianse dobivajo ustrezno pozornost, ljudje pa vam dajejo prednost.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes lahko pride nov vpogled v vaše finance ali praktičen problem, drage ribi, morda zaradi izziva ali razočaranja. Morda boste prejeli tudi dober nasvet, zato imejte odprta ušesa.

Upoštevajte, da so dnevne energije naklonjene dolgoročnemu načrtovanju in širokim idejam, ne pa pozornosti do podrobnosti. Vendar je takšno razmišljanje koristno za zaokrožitev vašega pogleda na zadevo.

Danes ste tudi bolj pozorni na stvari, ki jih imate radi. Energija teče še posebej dobro za odnose in ustvarjalna prizadevanja, pa tudi za vse mentalne in komunikacijske stvari. Odnos se lahko razširi, ko delite svoje ideje.

Starejše novice