Rdečelasa popotnica se tudi po svetu najraje prevaža s kolesom, če se le da (vir: osebni arhiv).
Mojca Mavec skozi vse leto prisega na eno prevozno sredstvo!

Priljubljena televizijska voditeljica Mojca Mavec, ki zaradi slabe finančne situacije na RTV Slovenija trenutno nima službe, verjame v boljše čase in da se bo spet vrnila na male ekrane. 

Mojca Mavec za prevoz po mestu najraje in največkrat prisega na kolo ter ne skriva svoje strasti do kolesarjenja (vir: osebni arhiv).

Vedno nasmejano Mojco zato lahko zadnje tedne še večkrat srečamo na različnih koncih Ljubljane, kjer se v mestnem vrvežu, gneči, hrupu in iskanju parkirnega prostora, odloča za drugačen pristop.

Kolesarjenje po mestu ji pomeni sprostitev, rekreacijo in velikokrat tisto »uro samo zame, ko sem sama,« pravi (vir: osebni arhiv).

Svetovna popotnica Mojca Mavec je namreč še ena od znanih Slovenk, ki za prevoz po mestu najraje in največkrat prisega na kolo ter ne skriva svoje strasti do kolesarjenja

Sre, 19.6.2024
Inovativni sistemi omogočajo naravno osvetlitev tudi v prostorih brez oken. Z njimi lahko učinkovito razsvetlite temne kotičke vašega doma ali delovnega prostora.

»Kolo me spremlja skozi vse leto, ne glede na vremenske razmere. V naši državi imamo res preveč avtomobilov, zato vedno pravim, da smo dežela tako imenovanih 'avtomanov', z jeklenim konjičkom bi se zapeljali še v domačo dnevno sobo, če bi se dalo. (smeh) in če bi se dalo, bi se z njim zapeljali še v dnevno sobo. (smeh) 

Zame uporaba kolesa v mestu ni le odgovor na izzive mestne mobilnosti, ampak nanj prisegam, ker mi predstavlja sprostitev, rekreacijo in velikokrat je vožnja s kolesom zame tista ura, ko sem sama in uživam sredi mesta ali narave,« je priznala očarljiva rdečelaska, ki smo jo te dni večkrat srečali v centru prestolnice.

Starejše novice