Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 16. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Vaša želja, da bi se v osebnem življenju počutili varno, je danes močna, dragi oven. Z aspektom Mars-Neptun, ki vpliva na dan, ste nekoliko bolj umirjeni. Intimne stvari so tople, udobne in naravne. Morda se osredotočate na iskanje neke mere miru s preteklostjo ali raziskovanje globljih potreb, želja in občutkov. 

Vaše razpoloženje je polno upanja, popustljivost in sprejemanje. S tem tranzitom, ki je danes v igri, ste nagnjeni k temu, da upočasnite in tečete skupaj s svojim življenjem, namesto da bi se trudili. 

Na srečo lahko najdete navdih v skritih krajih ali svoji domišljiji. To je čas, ko verjamete v svoje načrte in verjamete v svojo sposobnost, da uresničite svoje sanje.
 

Bik

20. april - 20. maj

V dnevu je občutek odprtosti in sodelovanja, dragi bik. Vendar pa je lahko nekaj nagnjenja k zamolčanju ali prilagajanju prejšnjih prepričanj in morale. Vaša moč prepričevanja je trenutno precej močna. Ljudje se zdijo bolj sprejemljivi in ​​radodarni, pritiski pa popuščajo. 

Posebej dober občutek je lahko, če nekoga razumeš in tudi on resnično 'dobi' tebe. Drugi lahko danes nadvse uživajo v vaši družbi, saj niste premočni. Vašo darovalno naravo lahko zdaj zelo cenimo in ustvarjalno ste v dobri formi. 

Prijatelj lahko olajša pozitivno povezavo z nekom ali pa se s prijateljem ali partnerjem tesneje povežete, zlasti ko drug drugemu dajete svobodo, da ste to, kar ste. Morda nekoliko bolj verjamete v sanje in vam je dano, da fantazirate ali sledite nekaterim svojim bolj nenavadnim željam.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Današnji tranziti so odlični za premagovanje pretiranega razmišljanja in skrbi, dragi dvojčki. Danes in jutri na te stvari gledate kot na izgubo psihične energije in časa ter prepoznate prednosti sproščujočih ali celo živahnih dejavnosti, ki vam pomagajo sprostiti stres. 

Morda boste naleteli na novo idejo ali program, povezan z delom ali zdravjem, ki vam resnično koristi. Morda je čas za dvig ugleda. Zdaj težite k prizadevanjem, ki vam pomagajo osvežiti duha. 

Težave je enostavno rešiti, ne tako, da se o njih zadržujete, ampak tako, da se umaknete in dovolite ustvarjalnemu procesu, da se zgodi, preden se vrnete in poskrbite zanje. To je tudi odličen čas za pomoč, podporo ali storitev za druge. Obstaja počasnejša, zaščitniška in stabilna kvaliteta dneva, ki lahko precej ustreza vašim namenom.

Rak

21. junij - 22. julij

Vaša sposobnost, da se dobro razumete z drugimi, danes vodi k uspehu, dragi rak. Sklepanje pogajanj, kompromisov in dogovorov lahko močno vpliva. Ljudje vas ponavadi podpirajo in vi njih. Naletite na lahkoten šarm in gracioznost, ko udobno tečete skupaj z ritmi okoli sebe. 

Koristne interakcije s prijatelji ali ljubimci so lahko zdravilne, učinkovito dvignejo vaše in njihovo razpoloženje. Cenite skupne cilje in vizije, nepopolnosti v sebi in drugih pa ignorirajte ali pa se, če jih prepoznate, zdijo precej prikupne! 

Lahko bi vas pritegnil nekdo, ki izžareva moč ali ki zlahka in pripravljeno prevzame vodstvo. Počutite se nekoliko bolj svobodni pri izražanju. Včasih je bolj zdravo nekaj pustiti in iti naprej, danes pa je to lahko očitno. Prihaja nekaj novic, ki so ganljive in navdihujoče. Lahko se vzpostavijo duhovne povezave.

Lev

23. julij - 22. avgust

Konflikti se lahko danes naravno rešijo, dragi lev, ali pa se stvari zgladijo. Sprostitev zamere ali negativnosti z delom telesa, masažo ali drugimi pomirjujočimi dejavnostmi je lahko najbolj vredno zdaj. Upočasnitev vam lahko pomaga napredovati. 

Ne glede na to, ali dajete podporo ali jo prejemate, je lahko ukrepanje glede čustvenih zadev dobro. Potrebujete duhovni ali ustvarjalni pobeg. Ko sta Mars in Neptun v harmoniji, vas lahko še posebej privlačijo tiste stvari, ki krepijo vaš duh in dajejo občutek vitalnosti, zdravilne umetnosti pa so lahko trenutno še posebej zanimive.

Družinski odnosi so danes lahko pomirjujoči in morda boste čutili, da dobivate pravo vrsto podpore ali jo dajete!

Devica

23. avgust - 22. september

Vaša čutila se danes okrepijo, draga devica, in lahko se znajdete v romantičnem in ustvarjalnem razpoloženju. Navdih prihaja lažje, ko ste v tem stanju. Danes pride v poštev vpliv Marsa in Neptuna in deljenje idej, idealov in duhovnih ciljev z nekom je lahko koristno, morda celo povezovalna izkušnja. 

Vaše lastne potrebe in želje lahko pridejo na površje. Povezujete se s tistimi željami, ki jih ne priznate vedno ali se z njimi ne poistovetite. Nekaterim partnerstva zdaj uspevajo, saj lahko doživite močno, intuitivno povezavo. 

Včasih se moramo predati neznanemu tako, da opustimo željo po nadzoru nad svojim življenjem, in današnji dan je lahko dober, da na ta način okrepite svojo vero. Nekdo vam bo morda pomagal osvoboditi pritiska ali skrbi ali pa boste morda uživali, ko nekomu pomagate na podoben način. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Sprostitev nedavnih napetosti glede denarja ali upravljanja s časom je danes močna, draga tehtnica, in lahko celo posredno vodi do čudovite ideje za reševanje težav na teh področjih. 

Naravne umetnosti lahko pritegnejo in zelo pomirjajo. Zemeljske dejavnosti, fotografija, lončarstvo in podobno vas lahko poživijo – vse, kar daje obliko nekaterim vašim občutkom, lahko koristi. Partner ali pomembna oseba v vašem življenju je lahko bolj razumevajoča, sprejemajoča ali morda romantična. 

Zdaj obstaja energija 'živi in ​​pusti živeti', ki vam omogoča, da opustite negativne miselne vzorce. Morda boste odkrili nekaj o svojem delu in kako ga narediti bolj primernega za vaše življenjsko poslanstvo. Izkoristite svoje potrebe po fantaziji, sanjah ter čarobni in domišljijski plati življenja. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Zdaj izražate svojo naklonjenost na posebej edinstvene načine, dragi škorpijon, drugi pa vas vidijo v posebni luči. Zelo ste pripravljeni na pogajanja, sklepanje kompromisov in ohranjanje udobne ravni harmonije. Vaša modrost je danes očitna ljudem. 

Dober čas je za krepitev odnosov, ne toliko z besedami, temveč z dejanji. Izkazovanje hvaležnosti z dejanji je zdaj samoumevno in je lahko zelo učinkovito. Več zaupanja v posebno osebo je prijetno in se vam pozitivno odraža.

 Tako konkurenčne kot sodelovalne dejavnosti se zdaj lahko dobro obnesejo. Čeprav vas Mars v vašem znamenju spodbuja, da se premaknete, njegov trigon z Neptunom nakazuje, da je trenutno najbolje, da se stvari lotite naravno, počasi in potrpežljivo. 

Strelec

22. november - 21. december

Danes bi se lahko počutili nekoliko umaknjene, dragi strelec, in z veseljem sprostite negativna čustva. Sanje, ne glede na to, ali se zgodijo med spanjem ali budnostjo, so bogate; vaša intuicija se dvigne na povsem novo raven. Če vam to uspe, pustite domišljiji prosto pot in usmerite zdravilno energijo navznoter.

 Čas je, da počistite krove za prihodnje akcije. Prav tako se zdaj prilagajate pravim namigom na praktičnih ravneh. Družinski ali denarni problem se bo morda rešil z malo pomoči vaše sposobnosti potrpežljivega pristopa k dilemi. Vaša pozornost se usmerja k notranjemu veselju in zasebnim zadevam. 

Kljub temu vas obdaja pridih skrivnosti in ne nameravate govoriti o stvareh, o katerih še vedno poskušate oviti svoje misli. Drugi bodo morali počakati! To je čas za obdelavo stvari, razumevanje vaših motivov, stik s skritimi željami, delovanje na podlagi sočutja in vadbo potrpljenja.

Kozorog

22. december - 19. januar

Luna gre danes v vaše znamenje, dragi kozorog, in spodbuja vašo potrebo po priznanju svojih čustev. Čustvene potrebe so zdaj bolj izrazite, vendar je osredotočenost tudi na vaše povezave. Čeprav je to nekoliko impulziven tranzit, boste ugotovili, da vam bodo stvari bolj v prid, če boste potrpežljivi, se umirili in uživali v trenutku. 

Danes nimate časa za konflikte! Običajni cilji ali želje, ki vas motivirajo, padejo v ozadje dovolj dolgo, da razkrijejo vaša bolj duhovna ali zanemarjena čustvena področja. Iščete navdih in nekaj, kar sporočite v svojih omrežjih, je lahko le vstopnica. 

Tudi pogovori so lahko navdihujoči, prijateljske geste pa prav čarobne. Sporočanje vaših namenov je trenutno izjemno naravno, kar je osvežujoče, saj je lahko kaj hujšega kot to, da se morate na vsakem koraku razlagati.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vaše domneve ali ideje danes so lahko zelo vredne vaše pozornosti, dragi vodnar, s premikanjem Lune v vaš sektor duše in Marsa, ki se usmerja v harmonijo z Neptunom. Čeprav se zdi kontraproduktivno, nam včasih upočasnitev pomaga napredovati, ko prenehamo s pretiranim razmišljanjem, in to je lahko zdaj. 

Zdi se, da so ljudje bolj pripravljeni poslušati, namesto da bi hitro presojali. To vzdušje je idealno za vas. Poiščite načine za sprostitev in uživajte v lažjih, bolj intuitivnih pogovorih. Druga možnost je, da boste morda z malo truda našli potrebne vire, če iščete odgovore na mučne osebne težave. 

Dober dan za velikodušne ponudbe tekmecev, napredovanja ali druge oblike napredovanja. Danes je z vami precej naraven poslovni smisel. Kljub temu boste danes in jutri verjetno čutili močno željo po kratkem, a osvežilnem umiku, samo zato, da si naberete energije. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Danes se lahko počutite v svojem elementu, drage ribi, z Marsom v harmoniji z Neptunom v vašem znamenju. Luna gre tudi v vaš socialni sektor. Izkoristite to energijo, zmanjšajte stres in opustite nerazumne pritiske, tudi če to pomeni, da se osvobodite napetih občutkov ali misli in se odstranite iz neprijetnega okolja. 

Na srečo ljudje cenijo in uživajo v vašem stališču in edinstveni perspektivi, zato boste morda ganjeni, da dosežete in podprete ali pomagate nekomu v stiski. Bodite pozorni na ideje, ki se vam danes porodijo same od sebe, saj so lahko še posebej kreativne in domiselne. 

Zdi se naravno, da se z drugimi povežete na način, ki vam najbolj ustreza – z razumevanjem in poštenostjo. To je dan za izkoriščanje potreb, ki jih morda pogrešate pri običajni rutini.

Starejše novice