Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 1. marca 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnji tranzit Sonce-Jupiter vam daje pozitiven in praktičen fokus, dragi oven. Morda se boste odločili razbremeniti bremena ali se lotiti projekta, povezanega z upravljanjem denarja.

To je lahko dan, ko odkrijete dolgo izgubljen ali prej skrit vir ali informacijo, ki vam koristi. Svojo modrost, intuicijo in izkušnje uporabljate na koristne in koristne načine. Današnje izboljšave so zelo dobrodošle! Počutite se močnejšega od znotraj navzven, pripravljeni ste se spoprijeti s težavo ali sprejeti izziv.

To je tudi dober dan za poslovne ideje in ideje za ustvarjanje denarja, zlasti ko gre za široko razmišljanje. Tudi danes se odpirajo priložnosti za prijateljstvo in skupno srečo. Deljenje svojega dela, idej ali strokovnega znanja z drugimi je lahko koristno.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranziti vam pomagajo videti svetlo stran situacije, dragi bik. Sonce je v harmoniji z Jupitrom in ker je Jupiter v vašem znamenju, ste velik razlog za optimizem in navdušenje! Danes hitro pridobite podporo in sodelovanje drugih. Vaše razmišljanje je široko in vam pomaga pridobiti perspektivo, zlasti glede prijateljstva ali dolgoročnega cilja.

Želja po osvoboditvi omejujoče situacije ali miselnosti je motivacijska. Mreženje je lahko koristno. Spretnosti reševanja problemov se izboljšajo, čeprav je to morda posledica težnje po jasnejšem videnju pozitivnih možnosti. Prijatelj vam lahko ponudi zvočno tablo ali povratne informacije, ki vam pomagajo priti do dragocenih zaključkov.

Tudi danes pozitivni aspekti Venere spodbujajo dobre povratne informacije ali družabne priložnosti, ki prihajajo iz poklicnih ali poslovnih odnosov.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Sonce na vrhu vaše sončne karte danes prejme spodbudo od Jupitra v vašem sektorju zasebnosti, dragi dvojčki, kar spodbuja določeno stopnjo samote za reševanje težav in črpanje iz vaše intuicije in izkušenj ali modrosti.

Vračanje ali podpora drugim je lahko zdaj še posebej nagrajujoča. Delo ali dobra dejanja, ki ste jih storili v preteklosti, se lahko izplačajo ali pa ponovno pridobite motivacijo in ambicije, čutite navdih od znotraj navzven.

Vaš instinkt za posel je na mestu. Težave se lahko nenadoma zdijo nekoliko lažje rešljive. Poleg tega je vaša ljubezen do učenja izrazita in nagnjeni ste k raziskovanju nekaterih svojih bolj eksotičnih okusov in zanimanj.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji tranziti običajno povečajo vašo samozavest in optimizem, dragi rak. Sonce in Jupiter danes tvorita harmoničen aspekt in pomoč drugim ali učenje novih stvari je zdaj lahko neverjetno prijetno. Morda boste gravitirali k novi smeri študija ali čutili motivacijo, da temo raziščete globlje.

Zdi se, da je pravi čas, da začnete nekaj novega. Obstaja občutek, da lahko napredujete na ključnih področjih svojega življenja, zlasti pri učenju, mreženju, tranzitu, pravnih zadevah, prijateljstvih, založništvu, promociji ter dolgoročnih sanjah in ciljih.

Tudi če še ne čutite gibanja naprej, ste nedvomno pripravljeni delati načrte za napredek. Prav tako je dober čas za iskanje podpore ali podpore drugih, čustveno ali finančno.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Z današnjim srečnim tranzitom Sonca in Jupitra, dragi lev, so lahko priložnosti za povezovanje, pogovore, podporo in reševanje težav. Predstavljeno zdaj je lahko skrivnost, ki jo je treba rešiti, ali odlična najdba. Z raziskovanjem ali o svoji karieri, intimnem partnerju ali sebi se lahko naučite nekaj dragocenega.

V mislih imate prihodnost in ste lahko zelo navdušeni nad novimi pobudami. Novi začetki in novi začetki se zdijo pravi – blokade odpadejo na stran in napredek je možen. Danes vas prevzame optimizem in zasenči manjše težave. Morda boste prejeli tudi povratne informacije, ki bodo povečale vašo samozavest.

Tudi danes ste v posebej dobrem položaju za svetovanje, dogovore in pogajanja. Ste nagnjeni k harmonizaciji z drugimi ali pa iščete osebo, ki vas zdaj dobro dopolnjuje.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Danes ste lahko navdušeni nad načrtovanjem pisanja, govorjenja in učenja ali pogovora z nekom posebnim, draga devica. Želiš napredovati, rasti in se izboljšati. Ljudje imajo koristne ali navdihujoče stvari, ki jih lahko delijo z vami.

Na splošno je dober čas za druženje z drugimi, saj lahko pride do srečnih in spodbudnih izmenjav. Energije so nagnjene k novim začetkom. Tesni odnosi in partnerstva imajo veliko koristi od večje interaktivnosti in odprtosti. To je lahko odličen čas za podporo ali pomoč drugim s svojim znanjem, veščinami ali raziskovanjem.

Za najboljše rezultate se danes osredotočite na odpravo stvari, ki vas obremenjujejo, s poštenostjo in poštenostjo do sebe ali s prepoznavanjem, kje ste se po nepotrebnem omejili.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Z današnjo harmonijo Sonca in Jupitra, drage tehtnice, je vaše razpoloženje veselo. Osredotočanje na dejavnosti, ki pomagajo doseči vaše praktične cilje, je lahko koristno in plodno. Lahko pride do izboljšav ali rasti v odnosu, vašem intimnem življenju, s sodelavcem ali v službi sami.

Lahko se odprejo intimne vezi in z nekom boste morda dosegli prijeten dogovor. Nov in odprt pristop do življenja je ključ do koristi prav zdaj! Lahko pridejo dobre novice ali novice o zdravju, iskanje rešitev za težave pa je danes enostavnejše kot običajno.

Prav tako ste v dobri kondiciji za krepitev družbenih odnosov – bolj ste pripravljeni iti brez skrbi, da bi uživali ali izrazili svoja čustva. Lahko pride do veselih dogodkov, povezanih z ustvarjalnimi, romantičnimi ali rekreativnimi zabavami.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji tranzit Sonce-Jupiter lahko spodbudi tople, vesele izmenjave z drugimi, ki dvignejo vaše razpoloženje, dragišŠkorpijon. Ne glede na to, koliko že razmišljate o novih lansiranjih, vam bo šlo veliko bolje, če boste zdaj začutili navdih in delali naprej, preden boste začeli s povsem novim projektom ali podvigom.

Lahko obstaja razlog za praznovanje in tudi če razlog ni očiten, ga boste verjetno našli! Želite začeti na novo ali vdihniti novo življenje v svoj ustvarjalni ali romantični svet, vaše interakcije pa so pozitivne in osredotočene na svetlo prihodnost.

Iščete rast, izboljšave, napredek in smisel. Nekdo v vašem življenju vam lahko dvigne samozavest ali vas navdihne, da se izboljšate. Zdaj vam je na voljo močna energija za odnose in morda boste v svoje življenje pritegnili pozitivne ljudi in okoliščine.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnji tranzit Sonce-Jupiter vas spodbuja, da vložite več srca in energije v domače življenje in delo ali zdravstvena prizadevanja, dragi Strelec. Morda boste nekomu priskočili na pomoč ali opustili zamere in se zaradi tega počutili bolje glede svoje prihodnosti. Domače življenje je izpolnjujoče, ko se želite izboljšati, namesto da se osredotočate na pomanjkljivosti.

Čas je, da sledite svojim instinktom glede svojih projektov in prizadevanj. Počutite se potolaženo, a tudi optimistično. To je lahko tudi čas, ko prepoznate, kaj morate spremeniti znotraj ali v svojem osebnem življenju, da bi v svoje življenje pritegnili več pozitivnosti.

Tudi danes so ljudje bolj obzirni do vas kot običajno in lahko pride do nekaj prijateljskih pogovorov, ki vam dajo dober občutek, da ste zaželeni ali podprti. Po drugi strani pa v svoje pogovore vnašate več šarma in diplomacije.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Vaš smisel za zabavo in odnos vam lahko danes odpreta možnosti ali priložnosti, dragi kozorog, zlasti v zvezi z ustvarjalnimi projekti in odnosi. Z današnjim tranzitom Sonce-Jupiter ste bolj optimistični glede tega, kar je pred vami.

Več sebe vlagate v svoja učna prizadevanja, osebna zanimanja, pisanje, zmenke ali ustvarjalne svetove in danes boste morda uživali v napredku na enem ali več teh področij. Morda se boste povezali z nekom posebnim ali izvirno idejo, ki vam bo koristila. Lahko se počutite navdihnjene, da se lotite učnega ali miselnega izziva, ali pa si na teh področjih postavljate cilje, ki vas motivirajo.

Današnji dan lahko prinese tudi toplo in prijazno energijo na domači fronti. V središču so lahko dejavnosti, ki pomirjajo, tolažijo in krepijo vašo samozavest, pritegniti prave vire pa je lahko preprosto.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Danes je spet samoumevno, da se počutite optimistično ali lažje, dragi vodnar, ko odprete svoj um in iščete načine za izboljšanje in razvoj. Čutite lahko občutek dosežka ali upanja v poslu in močnejšo povezanost v osebnem življenju.

Negovanje vaših potreb po miru, tišini in domačnosti je trenutno koristno. Ko te zdaj vozim, je prijeten občutek, da napreduješ in da ti je na voljo več možnosti. Cilj je biti na vrhu, zlasti na finančni in domači ravni. Hkrati energije podpirajo prijaznost in socialne interakcije.

Prijatelji so lahko vir posebnega užitka in zadovoljstva in morda se boste potrudili, da boste druge osrečili ali jim bilo udobno. Današnji dan je še posebej primeren za pogovore, ki spodbujajo ali zdravijo vas ali druge.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnji tranzit Sonce-Jupiter doda zdravo plast navdušenja in zaupanja v vaše življenje, drage ribi. V vašem življenju je lahko manj ovir. Reševanje težave lahko odpravi ovire in počutite se svobodnejše in lažje. V vašem življenju je topla in prijazna energija in vi ste v središču tega!

Ljudje cenijo vaše stališče in družbo. Lahko bi se znašli v dobrem položaju za kreativno izražanje, učenje nečesa novega, razvijanje študija ali hišnih projektov, opravljanje opravkov, kratko potovanje ali vključitev v projekt. Možnosti komunikacije ali prevoza se lahko odprejo zdaj.

Prav tako ste nagnjeni k temu, da se potrudite za spodbujanje mirnega in varnega vzdušja. Prijetnosti lahko odprejo vrata, koristi pa prihajajo iz posvečanja več pozornosti skritim elementom in vzorcem vaših interakcij.

Starejše novice