Slika je simbolična (foto: Žan Osim).
Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna.

Kam ta konec tedna?  V petek, 23. februarja se na Osnovni šoli III Murska Sobota, začenja evropsko tekmovanje v dvoranskem hokeju Hockey Indoor Club Challenge Women 2024. Začetek je ob 9.30, turnir pa se nadaljuje v soboto in nedeljo. 

V Domu kulture v Razkrižju bo ob 17. uri Prireditev ob mednarodnem dnevu maternega jezika

V Vaško-gasilskem domu v Černelavcih pa bo ob 17. uri Dobrodelni turnir v kartanju šnopsa za prvaka Mestne občine Murska Sobota.

Vir: Fotolens.si

V Kulturni dvorani v Križevcih pri Ljutomeru si lahko ob 19. uri ogledate komedijo Čaj za dve. Ob isti uri bo v MIKK-u produkcijski koncert MIKKove bobnarske delavnice Govoreči bobni.

V Lendavo prihaja pevec in glasbenik Žan Serčič. Nastopil bo ob 20. uri v Gledališki in koncertni dvorani Lendava. V Murski Soboti pa bosta v Gledališču Park ob 20. uri nastopila Uroš in Tjaša.

Odbojkarska tekma in slovenska uspešnica v soboto 

V soboto, 24. februarja bo ob 10. uri potekalo Srečanje z umetnikom v Galeriji Murska Sobota. Slikar Herman Gvardjančič bo obiskovalcem predstavil svoja dela.

V Mladinskem centru Gornja Radgona, bo ob 18. uri potopisno predavanje Jordanija in Palestina

Na Osnovni šoli I Murska Sobota se ob 18. uri začenja tekma v odbojki prve liga Sportkluba. Pomerili se bosta ekipi Panvita Pomgrad in Calcit Volley

Ob 20. uri si lahko ogledate novo slovensko uspešnico Gepack v Gledališču Park. V Čili baru pa bo ob 21. uri večer Ritem Balkana

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Starejše novice