Foto: Aleš Cipot
Soboški dnevi se nadaljujejo tudi ta teden.

Na grajskem dvorišču v Murski Soboti je sinoči zabaval komik Tadej Toš, ki je nasmejal številne obiskovalce.

Štajerec se je predstavil s stendap komedijo Freestyle comedy, kjer se je dotaknil tako aktualnih tematik, kot tudi vsakdanjih problemov, ki pestijo vsakega od nas.

Soboški dnevi se nadaljujejo že v torek, ko bo v dopoldanskih urah potekal Igrivi park, zvečer pa bo nastopil še en komik, Perica Jerković, ki se bo predstavil s komedijo Zbogom korona, mi gremo na dopust.

Spodaj si poglejte nekaj utrinkov s predstave Tadeja Toša.

Preberite še:
Video: Aleš Cipot

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
brigit (ni preverjeno)

Ja, gospod je zabaval, vendar le peščico ljudi, ostali smo ostali pred vrati.
Glede nato, da je to brezplačno za vse OBČANE , bi lahko bilo drugače organizirano oz bi moralo biti tako, da bi vsi imeli možnost poslušanja. Mislim, da ima MS kar nekaj lokacij, kjer bi se dalo uredit...a ne....

. (ni preverjeno)

Kabisi toti mislo če bi mu reka, ka mam še od lani masko v žepi? Mogoče so mu plačali glede na število gledalcof, pa je trebalo nekek omejiti, da ne bi obogatel.

gost. (ni preverjeno)

Letos so zafrknili že kresovanje, zdaj pa še soboške dneve s takšo organizacijo.

Lolipop (ni preverjeno)

Lejko osebno potrdin ka se je tadej tos osebno zavzemo pred vhodom ka bi pustili vse keri so sceli priti not ka bi prisli not pa njeme je organizator dal negativen odgovor..tak da svaka cast tos!! Enin bi bilo bas vseeno njeme se je pa zdelo zelo zal in skoda ka nemrejo vai priti na nastop keri so sceli

Veški (ni preverjeno)

Pa ka ta Perhavčka je nesmrtna,seposedi ma prste pouleg,pa vseposedi je sranje ge je pouleg…..Babo menjati,ce nej milom te silom…..

Starejše novice