Foto: Mateja Mirt
Violinist, kitarist, pevec in kantavtor Samo Budna & band se je soboto, 23. aprila 2022, ponovno vrnil na oder Gledališča park v Murski Soboti.

Samo Budna, širšemu občinstvu poznan iz skupine Posodi mu jürja, Beltinške bande in Marko bande, je na samostojno glasbeno pot stopil pred petnajstimi leti.

Za njim je več kot 30 let izkušenj, ki jih je proslavil v slogu, na odru, v družbi zvenečih imen slovenske glasbene scene, dolgoletnega sodelavca, Vlada Kreslina, Rudija Bučarja in Matevža Šaleharja - Hama, seveda v rodnem Ljutomeru.

Na koncertu z naslovom »Sanje so večne« na odru tudi gostje

Budna na odru ni bil sam. Člani njegovega benda so Dejan Berden (klavir), Urban Krč (bobni), Rok Škrl (bas kitara), Danijel Bogataj (violina, mandolina, kitara, petje) in Rajko Marjanovič (električna kitara, petje).

Pridružili pa so se mu še prav posebni gostje: hčerka in perspektivna violinistka, kitaristka in pevka Ivana Karolina Budna, bivši glasbeni sopotnik pri skupini Posodi mi Jurja, pevec in kitarist Peter Beznec in Istrski kantavtor iz Izole, Rudi Bučar.

FOTO: Mateja Mirt

Komentarji (1)

neveneven (ni preverjeno)

Mateja a ti slikaš tako brez veze, ali si študirala multimedijo, nekatere slike se 3 x ponavljajo, publike pa ni bilo ???

Starejše novice