Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 16. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Ljudje poslušajo, kaj imate povedati, in vas jemljejo resno, dragi ovni, še posebej nadrejeni. Vaša praktična vizija je danes močna. Dokler ima nekaj namen, vas to zdaj privlači in občutite močnejši občutek osebnega namena s podporo in podporo nekoga, ki vam je pomemben.

Ker je Mars v zakulisju vaše sončne karte, obstaja težnja po vlaganju več truda v zapiranje projektov, obnovo in okrevanje. Hkrati se dobro zavedate svoje uspešnosti in tega, kaj si morda mislijo drugi.

Pretirano razmišljanje vas po navadi zapelje na napačno pot in opustitev tega vam danes izjemno pomaga. Čeprav morda nismo posebej zgovorni pri verbalnem sporočanju svojih namenov, obstaja dobra energija za razumevanje na drugih ravneh, zlasti z dejanji.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes vas privlači namensko delovanje, dragi bik. To je odličen čas, da uporabite logično razmišljanje pri problemu ali z veseljem izpolnite svoje obveznosti. Morda obstaja želja ali potreba po obrambi prijatelja.

To je preprost čas, da delite ideje in sisteme prepričanj z nekom, ki vam je mar. Vaša idealistična stran je močna, ko gre za odnose, odnosi pa so nekoliko bolj začinjeni. Morda boste nekoga navdihnili z idejo ali edinstvenim pogledom na zadevo.

Vendar je današnji dan najbolj zanimiv v tem, da vas spodbudi k dejanjem. Skupne dejavnosti so lahko motivacijske, prav tako pa tudi dejavnosti, ki vam pomagajo izraziti vašo skrb ali predanost. Vseeno potrebujete malo prostora, da razumete svoja čustva.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

To je dober dan, da se umirite ali spravite nazaj na pravo pot, če ste pred kratkim imeli stresne dni, dragi dvojčki. Prav tako je dober čas, da prevzamete vodstvo pri delu ali pridete zadevi do dna.

Ljudje se morda zanašajo na vas, predvsem zato, ker projicirate močnejšo, kompetentnejšo avro. Z lahkoto dobite močan občutek svojih prioritet. Hkrati se lahko vaše povezave krepijo. To je čudovit čas za zdravljenje, še posebej, če se želite osvoboditi čustvene prtljage.

Osebne zadeve so v središču pozornosti z Luno v vaši solarni tretji hiši ves dan in z vašo radovednostjo iščete nove informacije ali zanimive interakcije.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Lahko ste brez strahu pri ukrepanju glede vprašanj, pometenih pod preprogo, dragi rak, in vaše organizacijske sposobnosti so danes izboljšane.

To je pravi čas, da se osredotočite na praktične zadeve, čeprav so tudi družabne trenutno pomirjujoče. Zdaj obstajajo nagrade za potrpežljivost, realnost in praktičnost.

Stvari lahko bolje vidite takšne, kot so, ne skozi tančico želja ali tančico strahu. Rezultat so lahko močnejše odločitve. Pripravljeni ste se tudi pobotati z nekom, ki vam je blizu, ali pa ste posrednik. Obstaja dobra energija za razumevanje skozi dejanja.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Danes lahko začutite močnejši občutek namena, dragi lev, zlasti ko se posvetite težavam ali delu/nalogam, ki jim lahko koristi urejen, praktičen pristop.

Vendar pa ste tudi bolj predani in nagnjeni dati nečemu vse od sebe, kar stvari še izboljša. Morda boste še vedno morali premagati komunikacijsko oviro ali dve, vendar čutite nekaj gibanja naprej, kar podžiga vaš ogenj.

Nekaj ​​nežno zahtevnega je lahko trenutno najbolj prepričljivo. Luna, ki danes prehaja čez vaše znamenje, vam lahko da prijeten naval energije. Uživanje v novi izkušnji je lahko v redu. Čustva so bolj pregledna, kot so bila v zadnjem času.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Zate je potencialno produktiven, tekoč dan, draga devica. Drugi poslušajo, kaj imate povedati, in poslušajo vaše nasvete. Obstaja frustrirajoča oblika zasedenosti in pozitivna vrsta, danes pa boste verjetno izkusili slednjo.

Morda boste prav tako prepoznali resnico v ideji, da izboljšane sposobnosti poslušanja vodijo k boljši komunikaciji povsod.

Kljub temu Luna preživi dan v vašem sektorju zasebnosti in lahko vam koristi, če jo pokličete nazaj na nekaterih področjih svojega življenja, če le zato, da si povrnete nekaj energije. Vzemite si čas za razmišljanje in obdelavo nedavnih občutkov in dogodkov.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Oblikovanje nedavnih zamisli je danes lahko zadovoljivo, draga tehtnica, in lahko je precej ustvarjalno. Hkrati lahko koristijo vaše praktične zadeve. Dobra energija je z vami za raziskovanje in zbiranje dejstev o podvigu.

Bolj se lahko osredotočite in težite k namenskim dejavnostim in informacijam. Danes obstaja težnja, da bi prešli prav k bistvu, zato bi morali izkoristiti to miselnost, da bi poskrbeli za posel ali se lotili pomembnega projekta.

Če obstaja možnost organiziranja vašega doma ali delovnega prostora, je to lahko čas, ki vam daje energijo, saj vam določena oblika ročnega dela omogoča, da razmišljate, medtem ko stvari opravljate. Vaša povezanost z drugimi ali vašim delom se lahko okrepi.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Dobra energija vas danes spremlja na socialni in komunikacijski ravni, dragi škorpijon. Lahko bi vas pozitivno prepoznali za to, kar počnete, vašo inteligenco ali kaj ste storili v preteklosti.

Čeprav je smiselno, da se umirite, je to tudi dober čas, da v svoja prizadevanja vložite več sebe. Lahko se samozavestno obrnete na druge kreativno, sočutno in ljubeče. To je čas za uživanje v mirnem stanju zasedenosti.

Težiš k zanimivim ljudem in oni k tebi. Hkrati vas lahko današnja Luna postavi v precej resen, resen ali odgovoren duh. Karierne zadeve, načrti življenjske poti, odgovornosti in dolgoročni cilji so v močnejšem fokusu.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Lahko je dober dan za urejanje papirologije, opravkov in komunikacije, ki ste jih dali na stran, dragi strelec. Danes vložite več energije, skrbi in ljubezni v svoja prizadevanja, vaš denar in posel pa sta dobra.

Lahko ste precej motivirani, da naredite svoje življenje bolj udobno ali da bolj uživate v domačem svetu. To je pravi čas, da udobno in z zadovoljivim tempom sledite svojim varnostnim ciljem.

Kljub temu vam današnja Luna omogoča, da najdete ustvarjalne načine, kako se izviti iz rutine. Želja po povezovanju z ljudmi, ki spodbujajo vaš duh in vizijo, je močna.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Komunikacija s prijatelji, sodelavci, ekipami ali starejšimi je danes lahko pomembna in smiselna, dragi kozorog. Drugi morda pričakujejo, da boste vodili svoja dejanja.

Sveža energija je z vami za vaše posebne interese ali projekte. Morda boste uživali v izzivih učenja nečesa novega in želja, da bi uresničili svoje ideje ali skočili v akcijo, da pokažete, da vam je mar, je močna.

Kljub temu je današnja Luna precejšen poudarek na vašem notranjem svetu in intimnih odnosih. Vaši instinkti so zdaj na splošno dobri in morda boste okrepili čustvene vezi.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnji tranziti vam pomagajo priti do bistva ali korenine problema, dragi vodnar. Morda boste pridobili prednost v finančni ali poslovni zadevi s povečanim trudom in srcem. Z današnjimi energijami lahko veliko dosežete iz nevidnega položaja.

Dan je dober za tiho, a učinkovito opravljanje poslov. Hkrati lahko pride do medsebojne harmonije in splošnega povečanja občutkov miru in varnosti z drugimi in prek njih.

To je čas, ko ste še posebej prijazni in drugi cenijo vaš prispevek. Današnje energije so dobre za dogovore.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Drage ribe, danes lahko brez težav črpate iz preteklih izkušenj in lastne notranje modrosti, da naredite dolgoročne ocene ali načrte. Prehajaš v bistvo zadeve.

Povezovanje z omrežjem je lahko toplo, prijetno in krepilno. Čeprav dandanes pogosto raje delujete neodvisno, je lahko sodelovanje z nekom na nek način osvežujoče in produktivno.

Tudi vaša intuicija za delo, neskladja, analize in zdravstvene zadeve je v dobri formi. V središču je motivacija, da se lotimo hišnega projekta ali delimo z drugimi.

Starejše novice