Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 26. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Na ta dan pred polno luno, dragi oven, je lahko čas, da naredite prilagoditve, preden sprejmete ukrepe za izboljšanje svojega položaja. Pri današnjih prehodih bi se lahko počutili nekoliko razpetega med željo po sodelovanju in raje vztrajanjem pri tistem, kar je najbolj udobno in varno. 

Kompromis je torej smiseln, če vam to uspe. Priložnosti za odnose in izpolnitev prek partnerstev so zdaj v splošnem v središču pozornosti. Dobro je, da se ponovno zberete ali si vzamete čas za stvari, ki so resnično pomembne. 

Na ta način lahko svojim povezavam in interakcijam prinesete najboljše. Zdi se, da vas vplivi zdaj spodbujajo k dejanjem, vendar tudi razkrivajo vaš idealizem in vizijo. Pazite, da ne prevzamete preveč odgovornosti, ki bi jih morali drugi prevzeti sami.

Bik

20. april - 20. maj

Jutrišnja polna luna bo močneje osredotočila osebne vire, talente, denar in vprašanja delitve, dragi bik. Danes so lahko ljubezenske zadeve nekoliko občutljive, saj se morda ne počutite tako cenjeni, kot bi si želeli, ali pa vas skrbi, da od drugih ne dobite tistega, kar potrebujete. 

Vendar vas današnji dogodki vodijo k boljšemu razumevanju vaše zavezanosti skrbi zase. Če ste vlagali preveč svoje energije v nekaj, kar se nikakor ne vrača, potem boste čutili potrebo po spremembah. 

Današnja energija je dobra za to, da vidite, kje je mogoče izboljšati delo in poslovanje. Poskusite si zdaj ne nalagati preveč, saj je to resnična težnja, čeprav je nekoliko nelogična. Lahko vam koristi, če ste še posebej pozorni, ali pa lahko vzpostavite koristen stik z nekom prek iskrenega pogovora ali če mu prisluhnete.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Danes lahko stvari jemljete precej osebno, dragi dvojčki. Izbirčni tranziti danes nakazujejo nekaj družbenega nelagodja, ki bi lahko spodbudilo pretirano uživanje. Lahko se počutite na trnih, če se počutite ujeti v kletko ali če vas ljudje poskušajo prikleniti na odgovor ali zavezo. 

Težave danes lahko še poslabšajo občutki razočaranja nad ugledom ali službenimi zadevami. Vzemite si dodatne odmore ali počitke. Danes in jutri se lahko pojavijo občutki, ki jih pustite nepriznani ali zadržani, in nekateri vas lahko presenetijo! 

V resnici je lahko to, kako se danes odzovete na subtilne spremembe v svetu okoli vas, vir velike osebne moči. Dnevne energije so včasih nekoliko hrupne in zmedene, vaša povečana občutljivost pa lahko povzroči manjše frustracije. 

Rak

21. junij - 22. julij

Ob polni luni, ki se bo kmalu pojavila v vašem sektorju zasebnosti, dragi rak, se del vas raje umakne v ozadje za tako potreben čas sam, počitek ali čas za razmislek. Nova luč bo osvetlila nedavne skrite trende ali trende v ozadju v vašem življenju. 

Morda boste danes in jutri zapolnili nekaj praznin v svojem življenju. Danes je bolje, da ne mešate posla in užitka. Vaše srce je lahko na dveh mestih in medtem ko se želite počutiti varne in se obdati z znanim, vas nekaj kliče, da se premaknete iz svojega območja udobja. 

Čeprav se lahko današnji dan začne neodločno, je z vami dobra energija za povezovanje z informacijami, ki jih potrebujete.

Lev

23. julij - 22. avgust

Naloge, ki zahtevajo premišljeno ukrepanje ali koncentracijo, morda danes ne uspevajo, dragi lev, toda bolj metafizične, ustvarjalne ali duhovne zadeve lahko koristijo vaši domišljiji. 

Bodite pozorni na komunikacijo, ki ne izraža tega, kar resnično čutite. Poleg tega lahko preveč berete, kaj govorijo drugi. Imate ogromno motivacije za doseganje in ustvarjanje, vendar ni jasno, kam usmeriti ali usmeriti svojo energijo. 

Uživajte v občutkih navdiha in ne dovolite, da nepotrpežljivost pokvari stvari. Upoštevajte tudi, da se lahko, če imate preveč na krožniku, počutite precej obremenjene ali nemirne. Ker je jutrišnja polna luna v vaši solarni enajsti hiši, se lahko pojavi nenadna potreba po pomoči drugim ali vračanju.

Devica

23. avgust - 22. september

Na današnjih mestih je lahko težko vedeti, ali potrebujete tolažbo in domačnost ali vznemirjenje, draga devica. Današnje odločanje bi lahko bilo preveč čustveno ali temeljilo na strahu in negotovosti, zato boste morda želeli počakati na boljši, jasnejši dan, da sprejmete pomembne odločitve. 

Ker pa bo jutri polna luna, je lahko tisto, kar bruha od znotraj, zelo razkrivajoče! Dobro je prisluhniti svojim občutkom, medtem ko si vzamete čas za načrtovanje dejanj. Venera in Uran danes tvorita neroden kot, ki vaše potrebe po udobju in varnosti nasprotuje tem željam po odkrivanju ali učenju novih stvari. 

Različne nastavitve ali izkušnje so lahko najbolj osvežujoče, čeprav se del vas lahko upre želji, da bi naredili nekaj novega. Morda boste morali skleniti kompromis. Prizadevajte si spoštovati svojo željo po predvidljivem tempu in potrebo po malo več stimulacije.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Jutrišnja polna luna lahko v vas vzbudi pustolovca, draga tehtnica. Če je bilo vaše življenje bolj rutinsko kot kar koli drugega, bo ta luna prebudila željo po več od življenja. Želja po razširitvi svojega uma in/ali izkušenj je močna. 

Danes pa je lahko težko neposredno slediti temu, kar si želite, in prav tako je lahko izziv vzpostaviti zdrav odnos s prijateljem ali partnerjem. Čeprav ni najboljši čas za pripravo konkretnega načrta, saj je danes verjetno mehko razmišljanje, se vsekakor lahko zavežete, da boste potrebovali načrt. 

Pojavi se lahko preobčutljivost za reakcije in komentarje prijateljev ter posledično nagnjenost k uporu! Če je mogoče, izkoristite ta dan za počitek in razmislek, ne pa za odločno ukrepanje. Na srečo je ideje enostavno dobiti. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Današnji tranziti morda niso idealni za pridobivanje uslug, vendar je pravi čas, da razmislite o vedenju ali situacijah, ki vas ovirajo pri iskanju tega, kar želite od življenja, dragi škorpijon. Lahko dobite nekaj zanimivih povratnih informacij ali druženja. 

Vendar pa del vas potrebuje vaš prostor in čas, da pride do lastnih zaključkov. Ker različne potrebe in nagoni tekmujejo za vašo pozornost, ni najboljši čas za jasnost. Vendar se osredotočate na to, da greste naprej in se izboljšujete, in s tem odnosom lahko pustite težave za sabo.

 Na srečo dan obeta nekaj informacij, ki vam lahko pomagajo pri doseganju vaših delovnih ciljev. Ob bližajoči se polni luni še nekaj časa sedite s svojimi idejami in načrti, če se vaša zanimanja spremenijo. Morda boste spoznali, kaj je za vas najbolj dragoceno, kar vam lahko koristi tako osebno kot finančno.

Strelec

22. november - 21. december

Danes in jutri sta lahko čas odkritij in morda epifanij, dragi strelec. Jutrišnja polna luna se pojavi v vašem nasprotnem znamenju in pritegne vašo pozornost na druge, še posebej na partnerja, in področja vašega življenja, ki so postala neuravnotežena. 

Danes so možna nekatera nesoglasja, vendar se bodo kakršni koli prepiri, v katere se boste vpletli, verjetno rešili tako, da bosta obe strani dosegli večje razumevanje, namesto da bi bili vsi frustrirani zelo dolgo. Kljub temu vas začasno obkroža nekaj zmedenih energij. 

Ni še jasno, koga ali kaj ceniti, zato si prizadevajte nadzorovati vedenje, zaradi katerega lahko pozneje obžalujete, na primer hitre odločitve v razmerju ali impulzivno zapravljanje. Vendar obstaja čudovita energija za učenje o tem, kaj potrebujete in želite od drugih.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes lahko pride do nesoglasij glede vrednot ali konceptov ljubezni, dragi kozorog, ali do nejasnega občutka, da niste usklajeni z nekom, ki vam je pomemben. Če ste bili nezadovoljni z delom, zdravjem ali službami, začenjate čutiti to frustracijo v naglici na ta dan pred polno luno, ki bo osvetlila vaše storitvene sektorje.

 Pozitivno je, da ste lahko super motivirani za spremembe v svoji rutini, ki vam bodo pomagale, da se boste bolje počutili. Morda boste morali biti v pomoč drugim in čeprav lahko pride do težav pri usklajevanju vaših odgovornosti, se boste na koncu bolje počutili, ko boste pomagali. 

Poskusite ne skrbeti, ali ste cenjeni ali ne, in raje odgovorite sami sebi. Delajte tisto, zaradi česar se počutite dobro od znotraj navzven. Na srečo boste morda prišli do dobrih idej, kako urediti življenje ali družinsko življenje bolj spodbudno in prijetno.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Odmor je zdaj lahko osvežujoč, dragi vodnar, vendar morda ne boste našli časa, da bi ga uživali! Prisotno je lahko nekaj obrambnosti ali napačne interpretacije socialnih namigov z Venero v neprijetnem kotu do vašega vladarja, Urana. 

Preden se zavrti, razmislite, ali je bolje, da nekaj opustite in nadaljujete. Ljudje morda trenutno niso posebej samozavestni ali zanesljivi. Osredotočanje nase bo morda potrebno, da boste kasneje bolj svobodno in srečno delili sebe z drugimi. Jutri lahko polna luna osvetli prijateljstvo, poseben projekt ali romanco. Morda obstaja velika potreba po vaši pozornosti do prijatelja ali pa lahko ustvarjalni projekt ali odnos doseže prelomnico. 

Zadrževani občutki zdaj izbruhnejo. Prizadevajte si odkriti lastno notranjo moč in sposobnost zdravljenja drugih. Današnji dan obeta tudi potencialno zelo uporabne informacije prek prijateljev, zato ostanite povezani, vendar pod lastnimi pogoji.

Ribi

19. februar - 20. marec

Današnje energije so vse prej kot idealne za dogovore ali ravnovesje, drage ribi. Z nekaj prilagoditvami pa se boste verjetno počutili bolj samozavestni. To je lahko čas, ko uživate v raznolikosti ali sledite svoji radovednosti. 

Čeprav morda ni najboljši dan za koncentracijo, ste lahko produktivni, če se temu posvetite. Odlašajte s sprejemanjem pomembnih obveznosti, saj ob bližajoči se polni luni verjetno ne boste posebej objektivni. 

Ta lunacija je dobra za povezovanje z občutki, ki ste jih morda potisnili na stran. Po nekaj poskusih in napakah boste morda dobili priložnost, da nekoga ali sebe globlje razumete. Danes lahko sprejmete veliko različnih informacij, vendar je razvrščanje po njih lahko koristno.

Starejše novice