Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 14. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnji vplivi so odlični za krepitev čustvene moči in samospoštovanja, dragi oven. Tihe dejavnosti ali dejavnosti v zakulisju so najbolj všeč. Luna vas danes potegne vase in vaša potreba po varnosti in udobju je bolj izrazita.

Lahko ste odločeni, da boste dosegli nekaj čustvene prenove. Hkrati vas današnji tranziti motivirajo, da obravnavate problematična področja.

Morda boste danes bolj objektivno pogledali svoje osebno življenje ali preteklost in prišli do vpogledov v to, kako izboljšati svojo bazo delovanja ali podporno strukturo. To je dan potencialne rasti in samoodkrivanja, zato sprejmite priložnosti, ki se vam ponujajo.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranziti vas vlečejo k dejavnostim, ki angažirajo vaš um, dragi bik. Čeprav je nemir danes verjetno delno prisoten, pogled na stvari z uravnoteženega zornega kota naravno gradi vašo samozavest. Poleg tega, ko se osredotočiš na nekaj posebnega, si zelo predan!

Danes ste na radarju nekoga. Dobro se počutite, ko opravljate svoj delež, in osredotočanje na stabilizacijo vašega družabnega življenja ali obravnavo odprtih ali nerešenih vprašanj, povezanih s prijatelji ali projekti, lahko vodi do dobrih stvari.

Najdeš svoj glas, drugi pa bolj pozorno poslušajo. Izražanje vaših zamisli in hvaležnosti prijateljem je lahko zdaj uspešno in potrjeno.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Čeprav danes obstaja nekaj možnosti za nemir ali raztresenost, dragi dvojčki, je končno dober dan za sestavljanje vaših praktičnih zadev.

Vaša vzdržljivost raste, vaša čustva se umirjajo, kar vam daje priložnost, da najdete svoje čustveno središče. Ste v stanju uma, kjer se lažje povežete s tem, kar poznate in kar imate. Denar in poslovne zadeve so danes za vas pomembnejši ali pa je v središču pozornosti stabilizacija vašega življenja.

V tem času lunarnega meseca ugotavljate svoje potrebe in želje ter raziskujete načine, kako jih zadovoljiti. Napredek pri vaših večjih ciljih je trenutno lahko še posebej zadovoljiv in na srečo tranziti podpirajo iskanje novih metod za napredovanje.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji dan ima dobro energijo za doseganje razumevanja z nekom, dragi rak, ali posebno pozornost za rešitev dolgoletnega problema. Vztrajate skozi problematična področja, ki so vam morda preprečila, da bi nadaljevali in se pristno izrazili.

Pogumnejši ste kot običajno, zlasti ko se ukvarjate z novimi koncepti in idejami ali izražate čustva. Morda boste naredili tudi bistvene korake k izpolnjevanju odgovornosti, zaradi katere se boste počutili bolj samozavestne.

Vaša čustva tečejo zelo blizu površja z Luno v vašem znamenju ves dan. Pomembno je, da prisluhnete svojim občutkom, vendar ne smete biti tako prevladujoči, da bi nehote povzročili krize ali izredne razmere. Nedavne duševne napetosti in pritiske lahko danes omilite z malo humorja ali morda celo s pomirjujočo motnjo.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Ker Luna ves dan prehaja v vaš sektor zasebnosti, dragi lev, je korak nazaj od sveta na smiseln način lahko primeren in osvežujoč. To je pravi čas, da zajamete sapo, saj boste morda potrebovali več časa zase kot običajno.

Pravzaprav bi lahko hrepeneli po sprostitvi od prekomerne stimulacije. Če skačete pred sabo ali pretiravate, potem je čas za spremembe. Kljub temu se lahko zdaj počutite močnejše zaradi občutka odgovornosti ali občutka za smer. Ko ste bolj pozorni na svoje dolžnosti, se počutite bolj samozavestni vase in na svojo pot.

Prizadevanja, da bi dobili denar ali podporo, vas lahko motivirajo. Morda se boste z nekom dogovorili o zadevi iz preteklosti. Zdaj vidite vse zorne kote zgodbe ali več plasti težave in možnost, da pridobite mir, je velika.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Danes je lahko prijeten občutek sodelovanja ali premikanja naprej, draga devica. Morda boste razmerje videli bolj objektivno ali pa je vaša pozornost bolj uravnotežena med vašimi načrti in odnosi, kar vam koristi.

Vaš občutek za čas je trenutno dober in načrti se lahko zadovoljivo uresničijo. Luna preživi dan v vašem družabnem sektorju in v lunarnem mesecu je pravi čas za iskanje navdiha.

Morda boste spoznali, da rastete z večjo predanostjo ali osredotočenostjo v svojih odnosih. Prijatelji gravitirajo k vam in naletite na prijetno privlačen način, zaradi česar je pravi čas za navezovanje stikov in predstavitev sebe in svojih idej.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes je zadovoljivo, draga tehtnica, to, da se pri svojem delu ali rutinah ravnaš po svoji poti, a tudi dober napredek. Danes se počutite bolj samozavestni, ko ste bolje v stiku s svojimi cilji. Morda boste cenili spodbudo, ki vas bo opominjala, da bolje poskrbite za svoje življenje, in dodatna pozornost, ki jo boste prejeli prav zdaj, je lahko to.

Prav tako ste v dobri kondiciji za krepitev svojih sposobnosti ali izboljšanje zdravja, saj se lahko počutite prijetno predani tem stvarem. Hkrati je lahko ključ do tega izpopolnjevanje vaše sposobnosti koncentracije in izogibanja motnjam.

Današnje energije so dobre za nekaj nežnih ambicij. Imate močnejši občutek za svoje dolžnosti in pričakovanja drugih in trenutno se lahko počutite povsem udobno s svojimi odgovornostmi, kar vas postavlja v popoln prostor za produktivnost.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Tvoj neposreden pristop danes prinaša rezultate, dragi škorpijon. Ste v dobrem položaju za romantiko, ustvarjalna iskanja in deljenje. Pride naravno, da zadovolji vašo potrebo po gibanju, rasti in raznolikosti. Nekaj ​​ali nekdo vas motivira, da pritisnete malo bolj.

Dobra energija je z vami, da svoje misli in znanje delite z drugimi. Svojo željo po zanimivejših izkušnjah lahko potešite na majhne načine, če zmešate svojo rutino ali se iz nje umaknete na prijeten način. Zdaj lahko bolje obvladate svoje občutke glede nedavnih pritiskov v družbenem ali ljubezenskem življenju.

Potreba po spremembi tempa lahko prevladuje, vendar ste tudi pripravljeni stvari jemati počasi, a zanesljivo. Morda boste prejeli dragocene povratne informacije in če se jim boste odločili prisluhniti, boste morda naredili nekaj subtilnih, a koristnih izboljšav.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Medtem ko je razdeljena pozornost danes lahko včasih problem, dragi strelec, uživate v tem, da ste zaposleni. V resnici pride do čustvenega zadovoljstva, če se danes posvetite nečemu produktivnemu.

Morda boste aktivno delali na izboljšanju svojega domačega življenja ali našli načine, kako povečati svoje občutke varnosti in udobja. Opravljanje domačih ali osebnih obveznosti je lahko zadovoljujoče. Prav tako vam lahko krepitev vezi z ljubljenimi pomaga na vseh področjih.

Lahko ste precej odločeni, da boste našli odgovore na dolgoletne težave, in trenutni tranziti vam lahko pomagajo najti dobre izhode za sproščanje napetosti. Vaša potreba po opazovanju in razmišljanju je močnejša kot običajno.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes se lahko močneje osredotočite na odnose, dragi kozorog. Čeprav so motnje verjetne, je današnji dan na koncu naklonjen zrelemu pristopu k vašim interakcijam. Ne glede na to, ali vas zdaj motivira spodbuda pomembne osebe v vašem življenju ali cilj v zvezi, je pravi čas, da negujete svoje ambicije in opravite stvari.

Ste bolj interaktivni in vas zanimajo povratne informacije o luninem tranzitu vašega partnerstva ves dan. Morda boste odkrili, da lahko večja osredotočenost in predanost v vaši komunikaciji koristi vašim odnosom.

Na enak način lahko večja koncentracija pri učenju ali povezovanju močno izboljša vaše izkušnje. Partner bo morda danes zahteval nekaj pozornosti, a ne na neprijeten način.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnji tranziti razkrijejo vašo željo, da stvari sestavite ali popravite, dragi vodnar. Morda boste želeli obravnavati podrobnosti, ki lahko prispevajo k vašim finančnim ali delovnim ciljem.

Zdaj je možen prijeten poudarek na krepitvi vaših virov in ugotovite, da je enostavno in naravno izkoristiti svoje talente. Zaradi svojih prizadevanj za samoizboljšanje se počutite bolje in naravno je videti, kaj je treba izboljšati v vaših navadah, vsakdanjem življenju, rutinah in dobrem počutju.

Morda se danes ni vedno lahko osredotočiti, a ko boste našli svojo strast, lahko premikate gore! Pravzaprav je lahko ključ do čustvene osvoboditve danes ključ do tega, da se počutite na vrhu svojih praktičnih zadev.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes se lahko osredotočite na uživanje, drage ribi, lahko pa ste glede tega tudi zelo resni! Nagnjeni ste k temu, da kar najbolje izkoristite svoj prosti čas.

Delo na dolgoročnejših projektih, ki nimajo takojšnjih rezultatov, bodisi materialnih ali duhovnih, se vam zdaj zdi smiselno. Vsekakor je danes lahko prisotno nekaj notranjega nemira, s katerim bi se lahko spopadli, a sledenje strasti ali novemu zanimanju vas lahko hitro ozemlji in pritegne vašo pozornost.

Osredotočanje na eno stvar naenkrat je lahko najbolj koristno in posvetitev določenemu zasledovanju vam najbolj ustreza pri današnjih tranzitih.

Starejše novice