Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 20. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Jupiter in Uran danes združita moči v vašem sektorju virov, dragi oven, in to je naelektren in progresiven vpliv. Ta tranzit lahko ta in naslednji teden prinese nepričakovane finančne dobičke, odkritje skritih talentov ali celo pomembno darilo.

Lahko je čas nenadnih sprememb v vašem finančnem položaju, novih idej za služenje denarja in globljih vpogledov v vašo lastno vrednost. Na denar zdaj morda gledate kot na orodje za doseganje več svobode v svojem življenju. To je čas za izume, inovacije in napredek, zlasti pri stvareh in financah.

Tudi na psihološki ravni se lahko počutite, kot da je bilo breme odstranjeno z vas, počutite se svobodnejše pri uživanju in bolj prepričani v svojo vrednost in vrednost. Prebojno razmišljanje je verjetno zdaj - ne omejujete se več na določeno stališče do denarja in udobja. Vaša sposobnost zdravljenja in razumevanja je visoka danes in jutri in to morda privlači druge k vam.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranziti so močni, dragi bik. Jupiter in Uran se poravnata v vašem znamenju prinašata električno, progresivno in vznemirljivo energijo. Možen je nenaden dobiček ali priložnost, kot je dediščina, odpis dolgov, napredovanje v karieri ali povečanje ugleda. Jupiter vlada vašemu sektorju čustvene ali materialne podpore in denarja drugih, Uran pa vlada vašemu sektorju kariere, ugleda in odgovornosti.

Ko se ti planeti srečajo v vašem znamenju, lahko pride do nepričakovanega preobrata, ki izboljša vaše življenje in vam pomaga rasti. Poleg teh bolj očitnih priložnosti vam ta tranzit dvigne razpoloženje. Potreba po postopnih spremembah postane očitno očitna - čutite potrebo po posodobitvi, osvežitvi in ​​prenovi sebe, projektov, okoliščin in povezav.

To je močan čas, da se osvobodite omejujočih okoliščin in bremen, in je precej pozitivna sprememba. Tudi danes boste morda prišli do razumevanja, kaj je za vas najbolj dragoceno, kar bo koristilo tako vašim odnosom kot vašemu finančnemu ali praktičnemu svetu.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Jupiter in Uran se danes nahajata v znamenju tik za vašim, dragi dvojčki, in to je razburljiv čas presenečenj na čustveni ravni. Ta in naslednji teden lahko pride do nenadnih koristi ali osvoboditve od bremen.

Intuicija se okrepi, zlasti glede zadev, ki so vas zavirale pri rasti. Opuščate zastarela vedenja. Skrivnostni elementi v razmerju so možni in so lahko spodbudni ali motivacijski. Zasebne ali zakulisne študije in zanimive teme so privlačne in se lahko nenadoma pojavijo v vašem življenju.

Tudi danes boste morda nadvse uživali v tem, da nekomu pomagate s praktično pomočjo ali vodstvom. Čustveno ste pogumni in voljni. Morda boste dobili priložnost, da začnete na novo prijateljstvo, ko dosežete novo raven razumevanja ali zavedanja, ki stvari popelje na novo raven.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Jupiter in Uran se združita v vašem sektorju prijateljstva, dragi rak, in prinašata razburljiva presenečenja v vaše družabno življenje. Kot taka sta lahko druga polovica aprila in začetek maja čas nenadnih koristi, srečnih izboljšav in presenetljivih sprememb s cilji in prizadevanji za srečo, prijateljstvi, mreženjem, vključevanjem skupnosti in skupinskimi združenji.

Povezava z osebo ali skupino, ki je bolj ustvarjalna, vizionarska, nenavadna ali nekonvencionalna, se lahko zdaj močno pojavi v vašem življenju. Ta tranzit lahko prinese tudi priložnosti za napredek pri delu ali povezovanje z nekom, ki vas spodbuja, da izboljšate svoje zdravje.

Želja po odprtem, enakovrednem in srečnem druženju je močna in lahko pride do prerazporeditve skupin, s katerimi se povezujete. Morda prehajate iz prijateljstva ali spreminjate dinamiko obstoječega, da bi se prilagodili vaši povečani potrebi po osebni svobodi. Vsekakor je lahko presenetljivo prijetno pristopiti k svojemu družabnemu življenju malo drugače.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Jupitrova poravnava z Uranom je danes močna in se dotika celotnega meseca, dragi lev. Ta redka kombinacija se pojavi na vrhu vaše sončne karte in poveča vašo kariero, uspešnost, ambicije ali ugled na nenadne, nepričakovane ali nenavadne načine. Čaka vas lahko presenetljivo napredovanje, sprememba smeri ali priznanje.

Druge še posebej pritegne vaš vizionarski in samozavestni pristop. Karierne zadeve lahko dobijo zanimiv in spodbuden obrat – bodite pripravljeni izkoristiti priložnosti! To je vzpodbujajoč čas, ki daje moč. Bolj ste prepričani, da pot, ki jo ubirate, odraža spremembe, ki ste jih doživljali v sebi.

Lahko bi se počutili še posebej sinhronizirano, ko se zdi, da se stvari postavljajo na svoje mesto. To navdušenje je lahko povezano tudi z vašimi odnosi, saj je Jupiter vaš vladar romantike, Uran pa vladar partnerstva. 

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnja poravnava Jupitra in Urana lahko kaže na čudovito in morda presenetljivo spodbudo za vaše domače načrte, dom, izobraževanje, delo ali zdravje, draga devica. Ker se ta redka kombinacija združi v vašem sektorju duha in višjega uma, lahko gre za raziskovanje novih izkušenj in idej.

To je obdobje vznemirljivih spoznanj, spreminjanja prepričanj in osupljivih dogodivščin ali obšolskih dejavnosti. Želja po pustolovščinah in novih izkušnjah, ki vas seznanijo z novimi kulturami, prepričanji ali občutki, je še posebej močna. Izkušnje vas zdaj potisnejo iz vaše rutine na prijetne in nagrajujoče načine.

Morda boste vzpostavili pomembne povezave. Vaš pogled na svet in doživljanje smisla življenja se postavlja na glavo. V tem tednu in naslednjem tednu je lahko na voljo tudi nekoliko drugačno opravljanje službe ali domačega življenja, ki je nagrajujoče in celo poživljajoče.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Bodite posebno pozorni na današnjo redko in progresivno poravnavo Jupitra in Urana v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, draga tehtnica. Ta edinstveni dogodek predstavlja zlato priložnost za rast in napredek v vašem poklicnem in osebnem iskanju dobrega počutja. To je vznemirljiva uskladitev v vaši intimnosti, navezanosti, osebni psihologiji in sektorju samoopolnomočenja.

Razvoj s finančno ali čustveno podporo, ki jo prejmete, bodisi s posojili, sredstvi partnerja ali drugimi vrstami pomoči, je hiter in presenetljiv. Morda boste na primer delili ali združili svoje vire s partnerjem, kar je velika sprememba. Druga možnost je, da je to čas nenadnih vpogledov in priložnosti za čustveno prenovo ali zdravljenje, ki vam dajejo občutek samoobvladanja.

Nenadne, nove in presenetljive želje se lahko pojavijo ta in naslednji teden. Lahko bi bil tudi živahen čas novih romantičnih zanimanj ali doživljanja pomladitve romantike v obstoječih odnosih. Osvobajate se kompulzivnega vedenja, ki vas je zadrževalo. Morda boste doživeli trenutek resnice ali motivacijo, da opustite slabo razvado in posledično zaživite svobodnejše in bolj veselo življenje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Jupiter se danes sreča z Uranom v vašem sektorju partnerstva, dragi škorpijon, in drugi vas lahko presenetijo! Druga možnost je, da se potrebe po odnosu pojavijo nenadoma in se povežete z željami ali hrepenenji, za katere niste vedeli, da jih imate. Povečane koristi, po možnosti z denarjem, lahko pridejo preko drugih ta in naslednji teden.

Lahko se zgodi presenetljiva okoliščina ali nenadna sprememba odnosa, ki vas izmakne iz vaših običajnih vzorcev osebnega odnosa do drugih. Če ste pred kratkim čutili, da so vam vsiljene spremembe v odnosih, kot da pri tem nimate nobene besede, boste morda zdaj prišli do razsvetljujočega spoznanja, da so bile spremembe nekaj, kar ste potrebovali za rast.

Lahko pride do delovnega partnerstva, finančne spremembe ali zavezništva s starim družinskim prijateljem ali sodelavcem. Danes ste odprti, velikodušni in izžarevate zdravilne vibracije. Drugi se morda obračajo na vas za pomoč, podporo ali nasvet.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

To je lahko čas zanimivih dogodkov v vašem vsakdanjem življenju, dragi strelec. Vaš planetarni vladar, Jupiter, je usklajen z Uranom v vašem sektorju dela, zdravja, dobrega počutja, navad in dnevnih rutin, in to so področja življenja, kjer lahko uživate v nenadnih koristih, srečnih izboljšavah in dodatnem razburjenju.

To se lahko nanaša na vašo vsakodnevno službo ali pa je program dobrega počutja ali metoda, ki je morda nekoliko izven okvirov, lahko privlačna in spodbudna. Prav tako ima naelektren vpliv na vašo osebnost – počutite se bolj odprti pri izražanju svojih edinstvenih lastnosti, zlasti v kontekstu vsakdanje komunikacije ter vašega dela ali storitev.

Skušnjava, da bi pobegnili iz brezživljenjskih vidikov službe, je močna in lahko bi vas navdihnila, da naredite korenito spremembo. V svoje delo ali opravila vnašate več 'pravega sebe' in večja neodvisnost na tem področju vašega življenja deluje osvobajajoče. Ta močan tranzit vpliva na vas ta in naslednji teden in gre za to, da pridete na svoje.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Jupiter in Uran sta danes usklajena v vašem sektorju zabave, ustvarjalnosti, veselja, rekreacije, iskrenih prizadevanj in romantike, dragi kozorog, in našli boste navdušenje, nenadne koristi in srečne izboljšave v teh življenjskih delih. Druga možnost je, da se lahko pretekla ljubezen ali projekt ponovno pojavi v vašem življenju.

Vsekakor ste bolj nagnjeni k tveganju na ustvarjalni ali romantični ravni. Nekaj ​​vas bo morda navdušilo, da poskusite povsem nov ustvarjalni hobi ali pustolovščino. Prizadevajte si, da se uglasite v prihodnost usmerjene pozitivne vibracije tega močnega tranzita. Pridejo vam osupljiva nova spoznanja o romantiki in ustvarjalnosti.

V svojem samoizražanju ste bolj spontani in druge privlači vaša včasih divja razposajenost – čutijo vaše navdušenje in vam sledijo. Lahko se pojavi trenutek resnice v ljubezenskem razmerju, nenadni vpogled v vaše potrebe v ljubezni ali spremenjen odnos do ljubezni. To je čas ustvarjalnega navdiha, nenavadnih dogodkov, ki spremenijo vaše miselne vzorce, in plodnih, vznemirljivih povezav.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja poravnava Jupitra in Urana spodbuja dolgoročno vizijo in načrtovanje, dragi vodnar. Pravzaprav lahko ta redka kombinacija poveča vaš optimizem. To je vznemirljiva energija in se pojavlja v vašem sektorju doma, družine in nege ter prinaša moč za nadgradnje, izboljšave in nenadne koristi na teh področjih.

Kuha se vznemirjenje na domači fronti, zaradi česar se počutite svobodnejše, lahkotnejše in srečnejše. Lažje je napredovati, ko se počutite le nekoliko bolj odmaknjeni in pripravljeni na spremembe. Želja po izboljšavah – izkoreninjenju – je močna in imate samozavest, da to storite.

Ta tranzit močno vpliva tudi na prijateljstvo in morda na posel, ki ga vodite od doma, in je v veljavi ta in naslednji teden. Čeprav je danes občutljivosti več kot običajno, postane z odprtostjo ozdravitev možna in celo verjetna. Lahko pride do novega začetka v zvezi, učnem programu ali osebnem interesu.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja redka poravnava vključuje srečanje Jupitra z Uranom v vaši komunikacijski coni, drage ribi. Prinaša nenadne priložnosti, presenečenja in spremembe učenja, študija, komunikacije, prevoza, bratov in sester, vaše soseske in osebnih interesov. Ta tranzit je dovolj močan, da vpliva na vas ta in naslednji teden.

Morda boste prejeli dobre novice ali prebrali nekaj, kar vas bo navdušilo, da spremenite svojo pozornost pri učenju. Namesto tega lahko pišete o temi, o kateri prej niste razmišljali, ali prek kanalov, ki jih na primer še niste preizkusili. S to električno, samozavestno energijo ste bolj odprti za komuniciranje o temah ali občutkih, ki ste jih prej obdržali zase.

Ste drznejši in vaša vizija je bolj lucidna. Navdih lahko najdete zdaj in verjetno bo prišel skozi vaše pogovore ali komunikacijo z drugimi. Tudi vaša kariera lahko dobi presenetljiv zagon. Poskusite posvetiti posebno pozornost idejam, ki se zdijo kot nenavadne, naključnim srečanjem ali nepričakovanim komunikacijam, saj lahko s temi stvarmi nastanejo pomembne priložnosti.

Starejše novice