Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Asistent v digitalnem marketingu

Agencija IDEA obljublja idealno službo. V njihovi ekipi vas med drugim čaka delo na kreativnih projektih, sodelovanje pri foto in video produkciji, trženje oglasnega prostora ter upravljanje družbenih omrežij. Prednost imajo kandidati s prodajnimi izkušnjami.

Poslovni sekretar 

Če se želite izkazati predvsem s svojimi organizacijskimi sposobnostmi in administrativnimi deli, boste priložnost našli tako v Dosorju kot v Carthagu.

Grafični oblikovalec

S smislom za grafično oblikovanje in poznavanjem digitalnega tiska se medtem lahko zaposlite v radgonskem podjetju Kleopatra.

Strokovnjak za trženje

Si želite kariero zgraditi v tujini? Morda vas sanjska služba čaka v Dublinu na Irskem, kjer spletni gigant Facebook išče strokovnjaka za trženje z znanjem angleškega in slovenskega jezika. Potrebovali boste visokošolsko izobrazbo, vsaj tri leta ustreznih delovnih izkušenj in dobre analitične veščine.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bljak (nepreverjen)

Carthago samo išče tiste za katere dobi iz zavoda denar .Za božičnico ki jo dajo delavcem pa tak počasi trgajo celo leto in na koncu jim dajo kot nagrado ampak delavci ne vedo,da je to njihov denar

Karl Marx (nepreverjen)

Carthago je najslabśi delodajalec v zgodovini Prekmurja. Delaš kak konj za 600 evrov, gučati pa moreš nemški. Šefi se pravi "gruppenfųhrer".

Lukos

Carthago, prijavite se na razpis...Lepo prosim snemajte razgovor in vse kar morete iti skozi.

Byebye (nepreverjen)

Komaj čakan ka spijzdin z crotagoja..

Morrigan55 (nepreverjen)

Enin pa tak žmetno ka delati morejo xD

TTX

Jebo vas Carthago

CARTAGO IZKORI… (nepreverjen)

Kak lahko Cartago tako koristi državo in zaposluje izključno samo toliko koliko denarja dobi od Zavoda. Ti na Zavodu pa to zraven gledajo, kot teleta, to je vse povezana banda. Toliko delavcev kot se je zamenjalo v tem Cartagu ne najdeš takega delodajalca - izkoriščevalca v Sloveniji. Kriva pa država, ki to omogoča. Kaj pa če bi menjali enkrat direktorko ona je že predolgo v Cartagu, se je istrošila - ponucala in kar je najslabše zamerila mnogim, da sedaj na cesto ne upa.

Czd (nepreverjen)

Zdaj pa jaz vas vprašam. Kaj je boljše... pri carthagu delat za 600 € ali bit doma za 400€?

zcd (nepreverjen)

V ton primeri doma za 400€. Kak brezposelni maš več ugodnosti pa olajšav kak je pa tista razlika 200€. Pa še nič ti nej trbej delati.

In reply to by Czd (nepreverjen)

Delavec v Carthagu (nepreverjen)

Hvala Carthagu za več kot 800 delovnih mest.

Carm30 (nepreverjen)

Brez teh 800 delovnih mest bi bilo v Prekmurju eno navadno srmaštvo primerljivo z Indijo.

In reply to by Delavec v Carthagu (nepreverjen)

Cartagogrub (nepreverjen)

V kartakuju so vsi šefi ?‍♂️?‍♂️?‍♂️???vsakši keri ke malo stoupo v veče bataše misli ka je šef (Kartagi je najizkoriščljivo podjetje Slovenije in nourih krofašof šefof ....tan što dela ma doma kmetijo in se njemi splača zako??Zato ka ma zemljo pa dobi plačano plača je pa še jagoda na smetani....Bumbari nevejte pa kak vas iakoriščavljejo....

Sobočanc (nepreverjen)

Ko jebe carthago pa vse švabe. Švaba ostene švaba. Enkrat v življenju delo za švabo pa nigdar več. Vseeno majo še preveč nedužne krvi na rokaj. Morilci.

gost-1 (nepreverjen)

Jaz ti pa povem ka imam prijatelje ka so delali za slovenca in srbina v nemčiji na terenu in ko je potrebno bilo dati plačo jiva je več nej bilo nikjer. Za pot domov so jim pa morali od doma poslati denar. Vam pa vsem moram povedat, da od nemca je dobil še vsak plačilo za opravleno delo, pa če je to nizek znesek, to pomen, da smo se slabo izpogajali.

In reply to by Sobočanc (nepreverjen)

Gost30 (nepreverjen)

Švaba kda zabušavleš samo pravi: voll gass!

Žbunek (nepreverjen)

Samo na kratko... Eden v zgoraj navedenih komentarjih je lepo napisal. Frima v Sloveniji - Odrancih "CARTHAGO postaja CROTHAGO" . Nemci s Hrvaškimi delavci. Še malo pa bodo kmalu prišli tudi Madžarski. Le Slovenskih ne bo.

Byebye (nepreverjen)

Domači človik z ustrezno izobrazbo oz. z podobnimi delovnimi izkušnjami je nej dober za njih.. Međimurca ka je biu 15-20 let kmet ali pa keramičar pa zravna zemejo.. Niti međimurci več ne odijo, ker se jin za 650€ ne splača se oditi..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice