V prostorih uredništva Sobotainfo in TV Idea smo gostili kandidata za županski stolček občine Puconci Branka Ritlopa in Uroša Kamenška. Podrobneje sta predstavila stališča do ključnih tem in izzivov, s katerimi se bodo v prihodnosti spopadali Puconci. 

Prvi krog županskih volitev v občini Puconci je privedel do tesnega izida med Brankom Ritlopom (SD) in Urošem Kamenškom (SLS), ki sta se uvrstila v drugi krog lokalnih volitev.

Na nedeljskih volitvah je svoj glas zaupalo 29,78 odstotkov volilnih udeležencev (881 glasov) Branko Ritlopu, 25,69 odstotka volilcev (760 glasov) pa je bilo bolj zadovoljnih z Urošem Kamenškom.

Kandidata za župana občine Puconci sta mnenje soočila v prostorih uredništva Sobotainfo in TV Idea, kjer sta med drugim odgovarjala na vprašanja:

  • ali graditi na temeljih dela odhajajočega dolgoletnega župana ali voditi občino drugače;
  • ali je smiselna gradnja 1,4 milijonov evrov vrednega razglednega stolpa v Bodoncih;
  • kako zagotoviti dovolj sredstev za nujno gradnjo vodovoda in kanalizacije predvsem na goričkem delu občine.

Kdo je bil bolj prepričljiv? 

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost9283 (nepreverjen)

Bravo Uroš!

asdasd (nepreverjen)

Mnenja sta soočila Ritlop in Kamenšek, brez pogostitve !

In reply to by Gost9283 (nepreverjen)

Poznavalac (nepreverjen)

Eden je sdjevec, drugi pa bivši član stranke sd, ke se je zaj prepijso v sls in se za imenom stranke pretvarja ka je kao sredinskega nazora. Vsi pa znamo ka je obična sd komunjara. Tak ka nova metla de v Pűconce. Viva la revolucion, živio Tito in partija.

Ola d (nepreverjen)

Šraj je bil boljši kandidat

Földi (nepreverjen)

Šraj naj rajši zobe skibe je nekški predsednik krajevne skupnosti Vaneča pa nej naredo dosta nika seveda če pa nema časa vej pa njemi je zobarstvo večji biznis .

In reply to by Ola d (nepreverjen)

Starejše novice