Vir: Facebook, Rihard Peurača
V občini Rogašovci je že znan izid boja za županski stolček. Preverite odzive novoizvoljenega župana.

V občini Rogašovci si je v drugem krogu županskih volitev prislužil zmago Rihard Peurača (Lista Štefana Rožmana), ki je s 65, 52 odstotki prejetih (916) glasov premagal Martina Ficka (Lista Antona Bučeka), kateremu je zaupanje izkalo 34,48 odstotka volilnih udeležencev (482). 

»Zelo sem vesel, volilci so me v velikem obsegu podprli, to pomeni, da so dojeli program, ki jim je bil predstavljen za nadaljni razvoj občine,« je za Sobotainfo povzel svoje občutke ob zmagi Peurača. 

Novoizvoljeni župan se zahvaljuje za sleherni glas in zavezuje k izpolnjevanju predvolilnih obljub: »Jutri pa se moramo potruditi, da to kar smo obljubljali, da izpolnimo

Ob tem pa je dodal, da svojo zmago pripisuje izvedljim načrtom, ki so prepričali občane Rogašovec. »Nismo obljubljali nemogoče, ves čas smo realno predstavljali svoje načrte in cilje in mislim, da so volilci to prepoznali,« je pojasnil svojo zmago. 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jutif34561 (nepreverjen)

Zaj de se profesorica nosila..

T.O. (nepreverjen)

Ka tej govor mu je Mihalič sestavo ka sam je tak nej sposoben

enzo (nepreverjen)

V dobro vseh občanov upam, da se njegova zgodba ne bo končala kot v njegovi nekdanji službi, da so se mu določene stvari lepile na prste....

pomurje34 (nepreverjen)

tu se nede lepilo tu de se samo prenakazalo tisti ki ga dobro poznamo znamo kakšni je

In reply to by enzo (nepreverjen)

Starejše novice