Včeraj zvečer sta bila zaprta priključek Murska Soboti proti Mariboru in tamkajšnje avtocestno počivališče.

Poročali smo, da bo prišlo do zaprtja priključka na avtocesto v Murski Soboti proti Mariboru in počivališča ter, da bo obvoz urejen preko priključka Lipovci proti Mariboru, ki je zdaj ponovno odprt in priključka Vučja vas.

To v praksi pomeni, da se večini voznikom pot proti Mariboru oziroma Ljubljani lahko podaljša tudi za pol ure, poleg tega je zaradi del na avtocesti do Vučje vasi in zaprtega prehitevalnega pasu omejitev 60 kilometrov na uro. 

Takšno stanje bo predvidoma do 14. septembra, nato pa sledita še dve fazi obnove pomurske avtoceste med Mursko Soboto in Turniščem. Med 20. septembrom in 10. oktobrom bo zaprt priključek Lipovci proti Lendavi, obvoz bo voden čez priključek Murska Sobota, nazadnje pa bo še med 10. in 30. oktobrom zaprt priključek Murska Sobota proti Lendavi in bo obvoz čez priključek Lipovci. V tem času bo zaprto tudi počivališče Murska Sobota - jug (proti Lendavi).

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pozorni (nepreverjen)

San že gnes sprobo. Do Maribora san se vozo 15 min duže, pa iden fejst rano in nej bilo nekše velke gužve. Kak de pa nazaj in naslejdnje dnij, pa lejko samo predvidin.

. (nepreverjen)

Te nam javi.

In reply to by pozorni (nepreverjen)

Kikinomarski (nepreverjen)

60km/h??? Prvo ukradli meter ceste da jo danes ponovno delajo za svež lapital. Pomgrad&co.

Starejše novice