Tudi danes smo za vas poiskali zanimiva prosta delovna mesta. Preverite, mogoče pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec za finančno poslovanje 

Družba Mol v Murski Soboti zaposli strokovnega sodelavca, ki bo pripravljal in spremljal denarni tok podjetja ter izvajal aktivnosti na področju upravljanja s kupci na odloženo plačilo.
 

Nabavni referent 

Z vsaj 5. stopnjo izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri je vaše lahko delovno mesto nabavnega referenta v podjetju Daihen Varstroj. Delovne naloge bodo med drugim obsegale vodenje evidenc ter določanje količine in kakovosti blaga za nakup.
 

Odgovorni projektant za področje arhitekture 

Pomoč potrebujejo še v podjetju Atrij gradbeni inženiring, in sicer pri izdelavi načrtov arhitekture in elaboratov ter vodenju projekta. 

Vodnik po zavarovanem območju 

Če bi se raje obdali z naravo, razmislite o zaposlitvi v Krajinskem parku Goričko. Tam priložnost ponujajo vodniku po zavarovanem območju, ki bo pripravljal vsebine za predstavitev, razlago in vodenje obiskovalcev.  

Spletni novinar 

Morda pa vas prihodnost čaka v medijskem svetu? Medijska hiša Pro Plus k sodelovanju vabi spletnega novinarja tematskih portalov, v izziv pa ponujajo pisanje spletnih člankov ter pripravo foto in video vsebin.
 

Delo v strežbi

Expano Food&Drink išče okrepitve. Sonce z vsakim dnem bolj ogreva in vabi, da se zadržujemo zunaj domov. Tako bodo tudi v Expanu kmalu odprli letno teraso. Da boste lahko uživali v sončku, razgledu in gastronomski ponudbi, jo bodo razširili z novo ponudbo. Vse to je razlog, da iščejo okrepitve. 
Če imate urejen status in izkušnje na področju strežbe, se jim lahko pridružite takoj in postanete del njihove stalne ekipe. Kontakt: 031 401 226 Vanesa ali [email protected]

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gostitelj123 (nepreverjen)

Za drvarnico še reklamo delate? Bil san lani poleti pa od gastronomske ponudbe ne duha ne sluha. Še to ka so ponujale na ceniki nej bilo za dobiti. Kelnarca pa arogantna do amena

BOJK (nepreverjen)

Kar je dobro se samo reklamira, tu pa non stop terate to drvarnico, seveda po naročilu tudi vaših finančnih podpornikov. Kot je že zapisal moj predhodnik od obljubljene gastronomske ponudbe nega čisto nič, župan je to tako na veliko obljubljal sedaj pa nič. Strežno osbje komplet neprijazno, na tak način res ni pričakovati gostov. Seveda se sedaj na začetku z strani občinarov rezultati pometajo pod preprogo, skrivajo, prej ali slej pa bo prišlo v javnost. Prebivalci občine Sobota dobro se prijmite za denarnice, sicer pa kar ste izvolili to imate.

plitkipotok (nepreverjen)

Ne vem ka se prebivalci drugih občin sploh s tem obremenjujete? Ka vas brigajo naše denarnice?

ZA plikipotok (nepreverjen)

Absolutno se mi ne obremenjujemo z vašimi denarnicami, samo mene kak sobočanca bi bilo pošteno sram ko se tujci ali vaši gostje moramo voziti po tako slabih luknjastih cestah, po tako zapuščenem, umazanem središču mesta in če to sami ne vidite je žalostno, drugače pa mene boli k*** za Soboto, samo ne se potem jokat.

In reply to by plitkipotok (nepreverjen)

plitkipotok (nepreverjen)

Ne vem kak si tij od expanoja na ceste pa smeti pa druge stvari prišo ali evo, mej veselje

In reply to by ZA plikipotok (nepreverjen)

Neutralen (nepreverjen)

Ja rejsan je total neprijazno osebje v tej drvarnici na celu s tole kao sefico

df (nepreverjen)

jaz vam grem za direktorja
sem bil član partije
sem pa tudi tup kao dedov kurac
in bi bil ta pravi za vaš oglas

Starejše novice