Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Učitelj

Gimnazija Murska Sobota išče učitelja angleščina za poučevanje v razredu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja jezikov, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Varuhinja

Socialno varstveni zavod Hrastovec išče varuhinjo za izvajanje varstva, socialne oskrbe in prostočasnih aktivnosti stanovalcev.

Delovne naloge vključujejo tudi vodenje izvajanja in zadovoljevanja osnovnih življenjskih potreb stanovalcev, skrb za urejenost stanovalca in osebno higieno, urejanje ožjega in širšega bivalnega okolja stanovalcev, pomoč pri osebni higieni, oblačenju in preoblačenju stanovalcev, pomoč pri hranjenju in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Čistilka

Prav tako Gimnazija Murska Sobota išče čistilko oziroma čistilca za čiščenje prostorov šole in okolice.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Gostišče Kuzmič išče kuharja za pripravo in kuhanje jedi, pri čemer delovne naloge vključujejo tudi vsa pomožna dela v kuhinji.

Delovno mesto zahteva srednjo poklicno izobrazbo s področja hotelirstva in gostinstva ali tudi le osnovnošolsko izobrazbo. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Babica v porodnem bloku

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče diplomirano babico v porodnem bloku za načrtovanje in izvajanje zdravstvene nege pri nosečnicah oziroma porodnicah.

Delovne naloge vključujejo tudi vodenje poroda v vseh porodnih fazah s prepoznavanjem patologije.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja zdravstvene nege in babištva. Delovne izkušnje pa pri tem niso zahtevane.

Delovna mesta v Podravju

Pevec

Slovensko narodno gledališče Maribor išče pevca v opernem ali koncertnem zboru, ki bo pel, plesal in igral manjše solistične pevske vloge v uprizoritvah, koncertih in prireditvah.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja glasbe, plesa ali uprizoritvenih umetnosti. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Picopek

Mariborska Tottapizza išče picopeka za peko pice, pri čemer delovne naloge vključujejo pripravo sestavin za peko, tudi pripravo omak in sladic ter pomivanje posode.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in turizma ter šestmesečne delovne izkušnje.

Bibliotekar

Mariborska knjižnica išče bibliotekarja.

Delovne naloge vključujejo posredovanje informacij uporabnikom o gradivu in iz gradiva, beleženje zahtevnejših poizvedb, pripravo informacijskih virov, svetovanje uporabnikom pri uporabi informacijskih virov in iskanju gradiva ter izposoji ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja družbenih ved in vedenjskih znanosti ter enoletne delovne izkušnje.

Sodni zapisnikar

Delovno sodišče v Mariboru išče sodnega zapisnikarja za pisanje po neposrednem diktatu na obravnavah ter zaslišanjih.

Delovne naloge vključujejo tudi sestavljanje zahtevnejših dopisov, sklepov ter odredb , urejanje spisov po zaslišanjih, arhiviranje spisov, pisanje po nareku ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Učitelj računalništva

Srednja elektro-računalniška šola Maribor išče učitelja računalništva za poučevanje teorije s področja računalništva.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Strokovni sodelavec

Zdravstveni dom Ptuj išče strokovnega sodelavca za ekonomsko področje.

Delovne naloge vključujejo spremljanje realizacije delovnih programov, sestavljanje poročil po strokovnih službah, sodelovanje pri sestavi letnih razvojnih programov ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Frizer - Pediker

Dom upokojencev Ptuj išče frizerja ter pedikerja za izvajanje frizerskih, pedikerskih ter brivskih storitev.

Delovne naloge vključujejo tudi naročanje materiala in pripomočkov, evidentiranje storitev, ravnanje z blagajno ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja frizerstva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Učitelj razrednega pouka

Osnovna šola Olge Meglič išče učitelja razrednega pouka za poučevanje začetnega pouka slovenščine za tujce.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Čistilka

Zdravstveni dom Ptuj išče čistilko za opravljanje nalog čistilke v poslovnih in zdravstvenih prostorih.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Starejše novice