Foto: Bobo
Kljub številnim vladnim ukrepom, ki prepovedujejo tudi delovanje gostinskih lokalov, pa je minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek v gostinskem obratu sestankoval, in kot kaže, po nekaterih informacijah tudi obedoval s svojimi partnerji.

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek je bil minuli konec tedna na obisku Spodnjega Podravja in Prlekije. Med drugim se je v sklopu aktivnosti Partnerstva za razvoj Haloz zjutraj na delovnem obisku v Podlehniku sestal z župani občin na območju Haloz, tudi županom Ormoža, s katerimi je govoril na temo obmejnih problemskih območjih v naslednji finančni perspektivi. 

Kot pa danes poroča 24 ur, se druženje na sestanku na občini tam ni zaključilo, temveč se je nadaljevalo kar za gostilniško mizo. Kot razkriva omenjeni portal, so v petek popoldne gostišče Taverna v Ivanjkovcih obiskali številni gostje, med njimi tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek, pa tudi nekateri funkcionarji, privatniki, člani stranke SMC ter poslanka državnega zbora Mojca Žnidarič.

Pri tem velja poudariti, da so v Sloveniji še vedno v veljavi ukrepi za zajezitev koronavirusa, med katerimi so med drugim zbiranje ljudi in prehajanja občin, prepovedano pa je tudi obratovanje gostišč, restavracij, gostiln, kavarn, slaščičarn, okrepčevalnic in barov. Dovoljen je sicer osebni prevzem blaga ali hrane na prevzemnih mestih, pri katerem je zagotovljen minimalni stik s potrošniki.

Na delo v gostišče moral priti celo kuhar

Novinarji 24 ur so kontaktirali gostišče Taverna, kjer so jim potrdili, da se je pri njih res odvil sestanek Počivalška s predstavniki obrtne zbornice in člani SMC, četudi najemnik gostinskega lokala Dino Kruhoberec, sicer tudi član Obrtne zbornice Ormož, poudarja, da gostje pri njem niso obedovali. So pa pili, čeprav je tudi ponujanje pijače v lokalih v skladu z veljavnimi odloki vlade prepovedano.

Tukaj pa se zgodba ne ustavi, saj bi naj v omenjenem času moral na delo priti celo kuhar, kar pa najemnik gostinskega lokala ostro zavrača, saj se naj to ne bi moglo zgoditi, ker renovirajo kuhinjo in ker so njegovi delavci na čakanju. A ko so novinarji poklicali v gostišče z drugega telefona in povprašali, ali lahko naročijo jedi za družinsko praznovanje, so jim v gostišču povedali, da ni nikakršnega problema ter da lahko poleg hrane na meniju izberejo tudi jedi po naročilu.

Poleg tega za konec ostaja še vprašanja, zakaj je sestanek Počivalška in predstavnikov obrtne zbornice potekal v gostinskem obratu, ko pa ima obrtna zbornica svoje prostore.

Zdravko Počivalšek se je po objavljeni novici oglasil na Twitterju, kjer je zapisal, da se je odzval vabilu predstavnikov OZS Ormož in Ljutomer. »Izbrali so prostor, ki je ustrezal preventivnim ukrepom NIJZ in ki kaže potencial za razvoj turizma. Šlo je za uradni poslovni sestanek, ti so dovoljeni. Pil sem samo vodo,« dodaja Počivalšek.

S spleta

Komentarji (134)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stari gaunar (nepreverjen)

Kako bodo sedaj lagali lopovi. Počivavšku pogledaš v obraz in vidiš velikega lopova. Ta človek je napravil toliko slabega SLOVENCEM kot nihče. Okrog Janše se zbirajo res sami lopovi !

mladi.... (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

haha, ker pred enim letom se je se okrog Sarca in LMS zbiral :) in to z veliko podporo strankarske rtv in poptv kanalizacije. Lopovi, lopovi, samo ce niso nasi, drugace pa pridne glasovalne ovce.

In reply to by stari gaunar (nepreverjen)

...... (nepreverjen)

Vej pa dokec nej korona bila ga nindri nej bilo.. zaj so ga pa lekaj iz krtove lujknje v potegnoli..🤮

In reply to by mladi.... (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

To je karakter
moški ki prevzame odgovornost je pravi ded
ne pa oni puškometalec v koruzo
ki je spizdil kot kurba s plesa
Navijam za gospoda ministra Počivalška

In reply to by ...... (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Bedaki
Še boste vi potrebovali Janeza Janšo
da vas reši kovita lakote in vojne
Ta virus se je samo potuhnil
Najbolj nori bodo sedaj šli na ceste
se družili kot se samo golazen zna
čez 2 do 3 tedne pa bodo oni in njihovi starši krepali ko muhe
Potem bo pa zaopet Janez Janša dober da vas golazen rešuje

In reply to by administrator (nepreverjen)

Pika na i (nepreverjen)

Vprašanje če to res drži. Je pa to voda na mlin nezaupnici.

******* (nepreverjen)

Ja je res, ce pa je predcednica obrtne zbornice potrdila ka so se sestale...tak ka so tude jedli pa pile. Teh keri so vpleteni zaj tu pa resno nemres vec zagovarjati.

In reply to by Pika na i (nepreverjen)

Boris1410 (nepreverjen)

Vaše sanje sežejo onkraj znanega univerzuma..

In reply to by ******* (nepreverjen)

zvodnik milan (nepreverjen)

ko je tito gagnil sem bil ravno v javni hiši
Sem kar sredi javne hiše sklical sestanek
glede ukrepov in organizacije prevoza našega dragega
tirana v Belgrade.
Vidite da prostor in lokacija nista pomembna
pomembna je vsebina

In reply to by Boris1410 (nepreverjen)

Ribniki367 (nepreverjen)

Če naj minister na sestanke odi v klopco na park pa za goste v mercatori burek zeme? Mi v arconti tudi mamo malco pa normalno jejmo.

In reply to by Pika na i (nepreverjen)

******* (nepreverjen)

Pa tij si normalen, pa kakse sestanek, se ma sestanek v gostilne? Ce so gostilne in restavracije zaprejte so zaprejte, pa gotovo. Neven, lidje rejsan ste naivne, vozijo vas na pune, isto lazejo na pune pa se kaj drujgo, in vij eni jih se zagovarjate? Neven no, zato pa ide vse v k....

In reply to by Ribniki367 (nepreverjen)

Pimpek (nepreverjen)

Po tvoje bi mogli meti sestanek srejdi njive.

In reply to by ******* (nepreverjen)

******* (nepreverjen)

Glej, taksi sestanki se majo v prostorih obrtne zbornice ali pa v kaksnih uradnih prostoreh...to ka pa se tej idejo je pa totalno neprofesionalno. Lazejo tak ka se ze na kilometer vijde ali eni te jih se itak zagovarjali...z vami je neka redno narobe.

In reply to by Pimpek (nepreverjen)

2021 (nepreverjen)

Nej,...nezaupnica nebo uspela. Levičarji tou je še en nateg maistral medijev,....vij pa spet naglavo v prazen bazen,....Mijslite da bo repriza Pivčeve uspela, če na oblast nemorete kak z prevaro, potem vas niti ne rabimo. Takšne zbiranja so z zakonom dovoljene,....res je pa, da morajo potekati brez hrane in tu se ni jedlo. Mogoče bi pa Herjavec na skoraj identičen način rad prevzel še eno stranko.

In reply to by Pika na i (nepreverjen)

******* (nepreverjen)

Pa s kaksin zakonon so dovoljena, ce so gostilne in restavracije zaprejte so zaprejte..ja ker so izjavili ka nejso jedli njin pa tij vrvles, pa pilij so samo vodo..pa daj ne seri, vsi znamo ka lazejo in ka tu neka ne stijma ale vij eni jih se itak podpirate. Rejsan ste pravi kekeci. Zaj so pa pa levi krijve ka kao scejo zrusite vlado, saj praf je tak, ka takse kuroptivne politike kak so pa tej desni nega nindre.. ka bi pa tij malo pomislo na to ka so pa resno tak pokvarjeni, to pa nej, rajsi isces razlog kak bi opravici te njihove bedarije.

In reply to by 2021 (nepreverjen)

šarvedi (nepreverjen)

Golazen! V gnoj se zakopajte!

rotschild (nepreverjen)

pahor in cela politična garnitura kateri tako radi pozirajo na tv ekranih naj se testirajo vsi pred javnostjo, kako tudi njim jemlnejo brise, ker do zaj še od teh izdajalcov še nismo uspeli videt kako njim jemljejo brise. Narod zahtevajmo od teh izdajalcov da se vsi javno testirajo, da se lahko prepričamo šteri so izdajalci in šteri niso! ! !

In reply to by šarvedi (nepreverjen)

MusoOsmani (nepreverjen)

Upam da dobije salmunelu !

vruplo (nepreverjen)

Što se še čüjdi sploj ka pri teh odpadkih?

Lipa3 (nepreverjen)

A niso za to drhal odprta pokopalisca?Za njih ne velja covid ,potem so pa krive zidanice in koline.Je se sploh kak izraz,da jih lahko imenujes?

2021 (nepreverjen)

Zapufani !

In reply to by Lipa3 (nepreverjen)

Prekmurec Sds-smc (nepreverjen)

Naši lejko..

LMS..radikalna… (nepreverjen)

nasi lahko ze celotno lansko leto,...

In reply to by Prekmurec Sds-smc (nepreverjen)

prekmurec75 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Idioti nisem levi niti desen pa se neukvarjajte stako politiko ampak delajte v dobro drzavljanov in tukaj na teh portalah cepite samo socialni problemi in delomrznezi

Ftič (nepreverjen)

Pa nepisem si tudi!

In reply to by prekmurec75 (nepreverjen)

prekmurec75 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ftic
alkolist si delomrznez in zivis na racun drugih

In reply to by Ftič (nepreverjen)

Ftič (nepreverjen)

Alkolist???😂😂😂
Če bi živel na tvoj račun, bi res tenko piskal.
Daj no, ne delaj si sramote in rajši ne pisari bedarij.

In reply to by prekmurec75 (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Ka si v drugon razredi OŠ vo osto ali si pa ščista nori?

In reply to by prekmurec75 (nepreverjen)

Oili (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Hehe, za 2 rezini prsuta in en Zidanov teran. Afera? Za Veselovih 250. Tisoc evro, pa nas, medije z rtv na celur boli patak. Nauk. Ko krades, kradi milijone.

rdeči fašist (nepreverjen)

Pa zašto smo se onda borili?

In reply to by Oili (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Pa pranje iranske milijarde. To JE OK. Kje so tisti milijoni ali sto milijonov. Novinarji malo tja pokukajte, ne pa en namaz zasike in luka, pa deci vina. Sramota kam smo padli.

In reply to by Oili (nepreverjen)

Mimi123 (nepreverjen)

daj daj, ne rabi on advokatov, še najbolj ne tistih zastonj, ali ti kaj plača?
Kaj tu mešaš Vesela, prvič on ni nikomu nič ukradel, gre se za čisto druge reči, ki pa morajo biti razčiščene drugje, ne v tem članku, drugič minister, ki bi moral skrbeti za zakonitost svojega delovanja in delovanja gospodarskih družb, hkrati pa v teh časih narediti vse, da bi se lokali lahko čim prej odprli, on pa reskira, da gostinec dobi okužbo in tako naprej. Mimogrede, da sem jaz na mestu tega gostinca, ne odprem za nič na svetu, zdaj pa bo plačal kazen od inšpektorata, da se mu bo svetilo, me zanima, če mu jo bo minister plačal.

In reply to by Oili (nepreverjen)

989 (nepreverjen)

Pri Raju so tudi jedli ka je te dobil veliko priznanje?

Mimi123 (nepreverjen)

Pol so pa vsi Raji meli korono po obiski ali prej?

In reply to by 989 (nepreverjen)

9939 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Čujte vi idioti. Ivanjkovci nikoli ni bilo in nikoli ne bo v Pomurju.

PISUNi (nepreverjen)

Kdorkoli bo, samo da čimprej grejo na smetišče,....ovce zbudite se!

matula (nepreverjen)

In ,kje so zdaj bili policaji ?Njim ne bodo pisali kazni ?Ne ,ker oni so elita in posebneži ter lahko ,delajo kar želijo banda pokvarjena lopovska

Represija... (nepreverjen)

In na koncu bo jo s kaznijo odnesel edino naiven gostinec... Banda janšistična!

Bindi (nepreverjen)

Nič naiven, pokvarjen kak ostali, če bi imel jajca, bi zavrnil sprejem gostov, zdaj pa je samo pejneze vido. Vsi naj plačajo kazen.

In reply to by Represija... (nepreverjen)

ŠibaBožja (nepreverjen)

Oni se morejo družiti in nažirati, delavci pa po gradbiščih v mrazu jedo sendviče, ker ne morejo kupiti in v miru pojesti toplega obroka,... Šiba raste za vsakega! Vampi so polni, čas pa jim bo tudi potekel!

atila hun (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

haha, ti si vojak radikalne levice. A zadnjih 10 let so pa delavci na gradbiscu jedli kaviar in imeli savno ter masazo po kosilu.
A ti povem kaj pomeni “poslance na minimalce”. Skrb za lastno rit.
novinar pise: sedanja poslanka radikalne Levice je marca 2014 ob kavi povedala, da nima niti za bencin, zato gre v politiko, po 6 letih poslanske funkcije pa stanovanje v strogem centru LJ, obnovljena hiša v Metliki in - pravijo - tudi stanovanje na Krku ...
Kaj pa imate volivci teh radikalceb od tega? minimalca.

In reply to by ŠibaBožja (nepreverjen)

atila bumbar (nepreverjen)

Srmacek, zagovarjati desnico v smisli, ka so oni za dvig minimalca je delanje norca iz samoga sebe. Zatao ka so nej. Nej ideolosko nej nikak naci.

In reply to by atila hun (nepreverjen)

ŠibaBožja (nepreverjen)

Hun(ski) nemaš prav! Delavci so včasih jedli tartufe pa žabje kratke, maloposestnež,.... Dosta jih poznan, ka delajo cejli den, pošteno delajo, pa so odili v gostilne na topel obrok, na žlico, či znaš ka je tou! Zaj si pa lejko zemejo za seuf pa v avtoji pogejo, geli,...

In reply to by atila hun (nepreverjen)

Francccccc (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Joj, afera...groza, kak je lahko! To pa je novica res, pomembno da se o tem debatira, isto kot o protestih za odprtje sol pa o deugih bednih temah samo da ovce bluzijo potem...

lebar (nepreverjen)

Te Počivalšek ma tikev kak nosorog

hi-hi (nepreverjen)

Tega haloškega bika pa res nihče ne mara!!
Sicer pa - a še ne veste, da ONI niso s tega planeta? Za njih ne velja nobeno sranje, to je za narod!

LOL35 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ivanjkovci niso v Pomurju. Prekmurci spet ne veste kej živite...

markopolo (nepreverjen)

Ka pa Borišov, ka njemi najbaokša ocejna v osnovni šoli bila minus dva, zdaj pa je podpredsednik SDS MS.

prekmurec75 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

za ostali narod Prekmurski Prekmurci se se nahajajo v Madzarski tudi tja spadajo ker so premalo izobrazeni in alkoholisti ter social problemi

Vaše ime.... (nepreverjen)

Evo podkrepil si svoje besede.Si neizobražen,zabiti,pijanček in smrdiš po štali.Torej si pravi prekmurec in mađar.

In reply to by prekmurec75 (nepreverjen)

tuncika
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ge so pa jeli : kahlica, mesečniki in metalec puške, se pa ne ve, ali kaj ???????????

afta he (nepreverjen)

Bili so pri ministru TERANU. Videl sem jih pri njem na lastne oči, če ravno imam dioptrijo - 20.

In reply to by tuncika

LOL35 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Prekmurcem treba razložiti, da Svetinje ne spadajo v pomursko statistično regijo pač pa pod podravsko. In s tem to ni bilo v Pomurju, ki itak ne obstaja...

black panter

fala bogi,ka so na štajeri,ka ste vij tisti zabiti
podravje je pa isto sranje kak štajerska

In reply to by LOL35 (nepreverjen)

Korupcija 2020 (nepreverjen)

LoL035, a si pozabil, Pomurska regija se širi.

In reply to by LOL35 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Pa ka vi mislite, ka de minister sendvič na pločniki žulo.

Pištika (nepreverjen)

Nej, 10 min se je pelo v Ivanjkovce, ka je (po njegovih besedah) te pil vodo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Seveda vodo v vinu je 90 % vode, ha.,ha.

In reply to by Pištika (nepreverjen)

balounar (nepreverjen)

Za takšne stvari ki so kršenje morale se v normalni državi odstopi s položaja, pa ni važno kakšne opcije si, seveda pri nas lahko narod zajebavajo, sami pa delajo kar hočejo, deli in vladaj , mar ni tako? Vse je prepovedano, vsepovsod so rigorozni ukrepi le za vladajoče je vse dovoljeno.

.... (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka si nori celo kuhar je moral priti , ja te pa se je šlo zares , ajde zdaj levonjaste provincialne ovce nablejajte se zdaj , itak drugega ne znate , sami socialneži in faliranci.

VilmosMorilec (nepreverjen)

Jaja, vsi so ti krivi drugi samo tvoji pastiri nej! Ubožec.

In reply to by .... (nepreverjen)

NOSECroga (nepreverjen)

Tak je kak rogonosec,....

barcelona (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Plitki članek isti komentarji, bedno!

Enab (nepreverjen)

Sekretaruš Slavinec jin je vino zrihtal? Pokvarjenost do amena pri toj spregi kriminalcev na oblasti

Vrazji (nepreverjen)

Ci bi kaksen nas gostilnicar odprl gostilno bi biu ze zdavnaj kaznjen ta politicna golazen pa se smejij z nas navadnih ovc

Gejz99 (nepreverjen)

Ka pa nej dugo nazaj kda so jeli tan kak se šunke susijo??? To nisce nede piso?

Halo, Smrkci (nepreverjen)

Zakaj ga niste napadali in interpelirali, ko je bil minister vaše vlade, vas sprašujem, Smrkci?

pppe (nepreverjen)

Naj bi..? naj bi..? V 4 letih je vesel pospravil 1 milijon evrov i nikome niste. Vse prodane novinarke na drzavni rtv so tiho. Banda.

lememm (nepreverjen)

pa kaj a bi si naj v parku na klopci dol vsedli in narocili burek od kahlove burek koalicije? poptv bedaki i oprane glave.

Mimi123 (nepreverjen)

Če so napisali take zakone, je pač tak, lahko bi mu tudi žena doma sendvič naredila, zakaj pa ne? tak kak mi vsi moremo dostavo naročiti, naj jo on in poje pač v avtu ali na parkplatzu, lahko pa je tudi lačen kakšno uro. Ne bi mu škodilo, korona itak bolj vdari tiste, debele, ka jim žile maši

In reply to by lememm (nepreverjen)

burek v koruzi (nepreverjen)

če je bila gostilna zgolj najeti objekt za sestanek, upoštevajoč ukrepe, in se ni jedlo in pilo, NI nobenih težav. Aja, bi si jih zeleli na pop tv in rtv, ne bo slo

Mimi123 (nepreverjen)

Daj daj, kaj misliš, da obrtna zbornica ne more organizirati sestanka v svojih prostorih, ali pa v uradnih občinskih ali kaj podobnega , ravno gostilna je morala biti

In reply to by burek v koruzi (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Komunjare nede van uspelo pa lejko se na trepalnice postavite. Ta vlada dela dobro in de dokončala mandat. Janša izsuši rdejče močvirje!!!!

Mimi123 (nepreverjen)

P tvojo denarnico, ko boš vračal dolgove, ki so jih naredili, misliš,da bo to njih bolelo, ko bo narod odplačeval, kar so oni v svoj žep spravili?

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Halo, Smrkci (nepreverjen)

Škoda vaših prizadevanj, ne bo vam uspelo! Anketa vašega mandatarja je zanesljiva napoved vaše politične
prihodnosti, Smrkci.

Bongobong (nepreverjen)

Bonge, te zadnjih 5 komentarov je tak tvojih ale? :D Sto te je prizadel tak fejst v zivoti, ka si taksna bauga hlapcevska koorvetina neksih, ka bi ti prodali za malico Noni? Mas SDS znackico gor na torbici?

Bonge (nepreverjen)

Nejsan član nobene stranke, san desničar po duši kapitalist, za tebej pa naci. Zagovarjan svobodo in prosti trg ter privatno lastnino. Razmišljam z svojo glavo in niso mi oprali možgane na vaših družbenopolitičnih fakultetah.Neman nikših privilegijov, vse ka man san si z trdin delon pošteno zaslűjžo za razliko od vas komunajzerof.

In reply to by Bongobong (nepreverjen)

SrnicaDebela (nepreverjen)

Hehe, kaksni prosti trg, srmacek? Ge ga ti vidis? Mislis te prosti trg, ka ga futra javni dug v nedogled, ker ce ne dobi kesa, propadne? Te prosti trg, ka brez regulacije sili narod delati 14h na den za rizo, sili delati deco pa vnicavle hkrati celi planet???

Svoboda? Kera? Ta kda vsaka domaca in tuja stroka pravi, ka je prepoved prehajanja nekoristna in nekausalna za siritev virusa, tebe pa janezek not zaklepa. Ta svoboda? Ka ce mirno protesteras dobis kazen? Mogoce ta?

Ti si desnicar "po dusi", keri vsen ostalin tala komunjare, ker se ne strinjajo s tef, zatau ker si neizobrazena ignorantska budala! Nemas pojma, ka tvoja "ideologija" sploj zastopa...Ti si tisti ka drzi vreco lopovon na oblasti.

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Nej dečko zmouto se se, ge san tisti stere dela pa van lejven vrečo pune. Zadnje primer kraje je gen-i ge naj be vaš goloub in konpanija pokradli 500 milijonov evrov. Ge tebe komunjare talan tij pa mene neizobražene ignorantske budale Štere od naj je bole kulturen?

In reply to by SrnicaDebela (nepreverjen)

Mimi123 (nepreverjen)

Če še nisi ugotovil, v tej vladi so zadnji politiki, ki še imajo rdečo knjižico v predalu, malo poglej tudi, kaj delajo, obnašajo se tudi isto, talajo denar vsepovprek, za gospodarstvo, sploh za male podjetnike se jim fučka. To ni desna vlada, če si to mislil iz ekonomskega zornega kota, to je skrajno leva vlada, ki pač ne mara partizanov, sicer pa prečitaj si malo, kako po svetu delajo levi in kako desni, nekaj drugega so pa kriminalci, nacionalisit in podobne

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Tej bar talajo denar, tvoji so si ga sami prisvajali. Nika ne komentejraš krajo tvojih v gen-i. Nemaš komentara na tou gele ale je tou premala vsota ka be bijla pomembna za tejbe?Priblijžno telko tűde v zdravstve letno drmnete. Ge so pa nvoje, rtv , preobilen javni sektor, telekom, komunale, razni ceropi pa še mnogi drugi.

In reply to by Mimi123 (nepreverjen)

SrnicaDebela (nepreverjen)

Ja, decko, samo TIJ delaš geli? Oz. samo podpornike Janše, nej? Vi z svojimi jurji plače držite gor (20% vas je nege) vse nas ostale gor! Daj ne seri! Budala si že iz toga preprostoga razloga, ka se zgrabiš v vsako še tak plitko mantro Janše!

Poleg toga si budala, ker dejasnko misliš, ka če si proti trenutni vladi, ka si te za SD, Jankoviča, Šarca pa ne ven ka! Ka je pa te Lahovnik zdaj v tvojoj glavej? Bivši LDS, zdaj veliki ekonom Janše. Ka so preostali člani SMC?

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Socijalno podporo se že doubo debele fukjenec? Ka boš lejko dale cejle dnejve plűvo po rouke štera te rane, ka ne crkneš od glade. Seronja delo be tij mene , nebe smrdo doma pa cekle dnejve propagando tero na forumaj . Nejse me še odgovoro na 500 milijonsko krajo štero ste nazadnje izvedle?

In reply to by SrnicaDebela (nepreverjen)

SrnicaDebela (nepreverjen)

Ka, Bongec, malo san te trufo pa svojih čustev ne vejš izraziti nači kak prek pizdenja? Hehe, znan-znan, težko je kda nevejš, ka bi pravo nazaj.

Rouka štera me rane?? :D Hehe, kera rauka je tau? Janezekova? Njegova rani rajši pojge z privatnimi letalami, Jambrekova usta, pa predvsem svoja. Tvoja? Te tvoj minimalec je na žalost ne zadosti za oba :DDD

Ne boj se ti srmaček za mene, man ge vredi službo, fajn plačuvlen davke in prispevke v dobro vseh!

Hehe, tak si patetičen...Ne ven zakoj gučiš ka SMO izvedli. Što mi? Ge ziher nej, ka san ge nej včlanjeni, vsaj psihološko, v kult, tak ka ti :D

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Kak pa kaj VAŠ predcednik računskoga Tomaž Vesel , štere nezakonito poleg slűžbe v 5 letih še 1 milijon eur zaslűže? Pa nemaš komentara gele? Moj minimalec je pošteno zaslužene san te že inouk napijso, pa nej v javnon sektore. Ge san rajše poštene siromaček kak pa lopovske bogataš, čiglij be se dalou debatejrate štere od naj ma več 😉

In reply to by SrnicaDebela (nepreverjen)

SrnicaDebela (nepreverjen)

Palik si zmišlavleš in ščeš podturiti nekše tretje osebke meni osebno. AMPAK, ne glede na te tvoje patetične nebuloze ti lejko dan vseeno odgovor: Če je Vesel napravo kaj protizakonitoga, naj ga primerno obravnavajo pristojne službe in sodišča. Vidiš, tak enostavno je, kda si nej v kulti in si nej emocionalno navezani na vodjo. Znan, nemreš si predstavljati :D

Fajn, ka je tvoj minimalec pošteno zasluženi, tudi fajn ka nej v javnon sektori (ne ven sicer ka to takk izpostavljaš, ka medicinske sestre v javnon sektori pa nezasluženo?! o.O Hmm, ok, te že, če ti tak praviš)- ali palik preobračaš bistvo mojih zapisov - meni doj visi kelko ti zaslužiš oz. kelko ti maš, je pa dejstvo, ka si nej edini, ka dela pa plačuvle davke in prispevke, ker nas je takšnih VEČ in so te tvoje debilne floskole o socialnih problemih, če si proti Janši seveda, intelektualno ĐUBRE!

De zdaj šlo ali se boš palik kaj na novo zmislo?

In reply to by Bonge (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Ide pomale gejst ka boš te šou v slűjžbo., na kauč ležat 😂😂😂😂

In reply to by SrnicaDebela (nepreverjen)

Halo, Smrkci (nepreverjen)

Škoda vaših prizadevanj, ne bo vam uspelo! Anketa vašega mandatarja je zanesljiva napoved vaše politične
prihodnosti, Smrkci.

Vejpa (nepreverjen)

Edino veselje štero šče vas gor drži so všečki, ka jih v tolažbo talate eden ovomu, ka te ležej zaspite.

dooplek (nepreverjen)

Hitri test, keroga so zriktali SDS mladenici, pokazo pozitivno. Dobo 80% place, ka san nej mogo dokazati, ka san se okuzo na posli. Mogo placati dodatnih 100EUR za PCR test, bil negativen.

FALA veliki podjetniki Istvanz Kosovarski in Sumski vol Procentivalsek za vajno neverjetno sposobnost vodenja.

Cvrita se v pekli

scicamica (nepreverjen)

Ka se bunite? Zdravkec se je verjetno samo malo "pohecal"...Ka pa mo, razen eti na smrdljivon SIPi gor pisali? PROTESTERALI? cjjjaaaa gli mi! Pickice smo, pickice mo mrle. Ge znan, ti znas, ONI znajo.

preberat (nepreverjen)

Ja in ka te zdaj vsi zgornji pametnjakoviči napravili? Vütro te si lepou maske na goubce nateknoli pa leteli kak magarci v odprejte trgovine in s ten dali legitmnost ten lopovon, keri vas že skoraj leto dni za norca majo. Zdaj vsi tu najbole močni, verjetno vas je pa kar nekaj med vami keri se z maskami v avtoji vozite pa po ulicaj hodite, pa se držite prepovedi prehoda med občinami, pa zvečer domov bižite ka nete slučajno po 21:00 na cesti. Budale blesave, hejnjate bougati pa upoštevati tej kretenske ukrepe kere van predpisujejo lopovi, lažnivci in manipulanti, pa do takoj izgubili svoj maneverski prostor. Gda eni idejo na ulice se vas večina nad njimi zgraža. Namesto ka bi se jin pridružili in bi že zdavnaj raztirali to lopovsko fašistično vlado, zdaj tu svršavlete ka je en ministerski imbecil šou nekan v gostilno. Ges že celi čas v gostilne odin brez problema. Vi pa ste tisti ka se cejli čas držite represivnih ukrepov, te ste pa čemerni, če jih nešče krši, vij pa nemate jajca niti ka bi si masko doj zejli. Marš, ko vas jebe bedake.

Boris1410 (nepreverjen)

Bogi vi novinarji in vsi komentatorji, upam da se jutri zbudite iz svojih teorij, kako je bilo in kaj je bilo.. vaša domišlija ne pozna meja..lp

Pepek z levega brega (nepreverjen)

Novinar se pa mora naučiti kam spadajo omenjeni Ivanjkovci in Taverna sploh ni v Ivanjkovcih,ampak v Svetinjah !!? In pa posebej,do kam spada Prekmurje in kje je Prlekija ali pa Pomurje,če smo točnejši !!?

FUJ sobotainfo0 (nepreverjen)

Rdeči in levičarski mediji v SPLOŠNEM NAPADU, kot da vaši nikjer ne bi delali isto. Ja kje pa naj imajo sestanke po vaši nori pameti? Najbolj žalostno od neizobraženi novinarjev pa je to da sploh ne veste kje se ta Taverna nahaja sramota, tako znana turistična točka "razgledani novinarčki" pa ne veste lokacije, samo čakam da napišete da je Triglav na Pohorju, samo da se nekaj piše BOG nam pomagaj.

IVANJKOVCI V P… (nepreverjen)

TAVERNA V IVANJKOVCIH, IVANJKOVCI PA V PREKMURJU, Triglav na Pohorju, kaj je zdaj že vsak brez osnovnošolske izobrazbe novinar? TELETA ZABITA

Amen (nepreverjen)

A si pozabil da Pomurska regija seže do Haloz

In reply to by IVANJKOVCI V P… (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

Za levuharje je to velik zločin, vsepovsod jih preganja njihova nočna mora Janša. Pa še odrezani so od oblasti srmačeki kak džankiji so kda halucinerajo med abstinenčno krizo😂😂😂 bojijo se levuharji ker je Janša napovedal debirokratizacijo države to bo za njih hud udarec.

gomboclevec (nepreverjen)

Ja napovedo je on marsikaj...zatau pa se še njegova GZS buni, ka so postopki v paketih za finančno pomoč prezakomplicerani LOL

In reply to by Busybee (nepreverjen)

ukrep (nepreverjen)

to je nej edina gostilna tudi v prekmurju so njemi stregli in strežejo skupinam pod pretvezo da imajo sestanek

UKREP - ZNAŠ Č… (nepreverjen)

Trenutno veljavni Odlok o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in prepovedi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 v 4. odstavku 1. člena namreč predpisuje:

- Ta odlok se ne uporablja za dejavnosti, ki se izvajajo za zagotavljanje izvajanja nalog države, samoupravnih lokalnih skupnosti in javnih služb ter za organe političnih strank.
JIJ JOJ LEVIČARJI, STREJLATE S PRAZNO PUŠKO - NORCI.

In reply to by ukrep (nepreverjen)

Coris Bipot (nepreverjen)

Zdravko je pil sveto vodo. Zdravko je sveti, dokler podpira nasega velikega komonisticnoga vodjo.
Po soboti hodim in slikam vse kje se dobivate v gostilnah!!!

Lažnivi Kaco (nepreverjen)

a si ga zopet pušil stričeki iz Čakovca

In reply to by Coris Bipot (nepreverjen)

helmut (nepreverjen)

Ok te se pa gnes z kolegi dobimo v gostilni. PA če de što kaj pito - meli smo sestanek pa pili smo Radensko. Ja na žalost takšen vzgled davle zdaj Počivalšek pa te se spitavamo od ge telko virusa v Slovenji.

smrkci (nepreverjen)

Nesmejo se odprti gostilne,ker jaz imam doma pinteš,in mi bo propadlo ker do gostje šli v odprte gostilne,razumeš ti ki ne ješ in ne delaš počivnik.

uni (nepreverjen)

se pravi ka so gostilne odprte samo moreš imeti sestanek potem ti tudi strežejo ,verjetno je že twitnil pa nismo zasledeli
zaj nevem ali kaserajo z davkom ali brez ker državi ga ne prikažejo

MitjaK (nepreverjen)

Kaj se spravlate na našega ministra, isto kak na Simono. To sta najboljša ministra, ki jih je kadarkoli imela Slovenija.

Če nebi bilo Zdravka in odlične SMC ekipe na gospodarskem ministrstvu bi vinarji in mali podjetnik na tanko piskali.

Obisk pri Dinoju je bil zasebne narave, to je isto če bi prišel k meni domov in bi mu ponudili kosilo.
Normalno, da ga je povabil, tudi glede na to, da je pred kratkim dobil nakazanih 50.000€ iz Javnega sklada Republike Slovenije za regionalni razvoj in razvoj podeželja.

Res v vsem vidite samo slabo?

gomboclevec (nepreverjen)

Ne ven, če trolaš ali ja

In reply to by MitjaK (nepreverjen)

BIČanje (nepreverjen)

Pustimo jim veselje, mogoče je pa to bila zadnja večerja pred alkatrazom,....

kepa (nepreverjen)

Pil je vinčeka in krkal na račun občine

GOST_ZNAŠ ČITATI (nepreverjen)

Ljudje zbudite se. Ni levih ni desnih , so le bratje v denarju. To je čista aroganca . Češ , kaj nam pa morete . Briga njih za rajo. Nagrabiti kolikor je mogoče dokler so pri koritu. Ko jih bodo od korita izrinile druge svi... sebo pa že našlo kakšno mesto v raznih UO, komisijah , veleposlaništvih , če jih je premalo si jih bodo pa izmislili. In mi smo jim nehvaležni ? Pa saj so razdelili menda že dve miljardi .

In reply to by kepa (nepreverjen)

znateŠTETE (nepreverjen)

Trenutno veljavni Odlok o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in prepovedi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 v 4. odstavku 1. člena namreč predpisuje:

- Ta odlok se ne uporablja za dejavnosti, ki se izvajajo za zagotavljanje izvajanja nalog države, samoupravnih lokalnih skupnosti in javnih služb ter za organe političnih strank.

uni (nepreverjen)

se pravi za njih so lahko odprte gostilne za njih ne obstaja virus ukrepi

In reply to by znateŠTETE (nepreverjen)

bester (nepreverjen)

Saj neje problematično, ka so sestanki...problematično je, ka so po gostilnaj.

In reply to by znateŠTETE (nepreverjen)

pokvarjenci (nepreverjen)

ČI VAN JE PRI PIVČEVI USPELO, TOKRAT VAM NE BO!!

Lolek99 (nepreverjen)

Kaj vam ni jasno... Če bi se oni tako bali smortonosnega virusa, bi bili skriti daleč pod zemljo. Pa niso. Živijo normalno življenje, iz navadnih državljanov se delajo pa norca in uživajo, ko jih zapirajo... Dokler bodo takšne poteze nekoga, ki bi nekomu mogel biti vzor... je cela zgodba o virusu nateg. In je... :) ... Inšpektor, ki po MS loviš kljuke, če lokali delajo ali ne in z veseljem pišeš kazni ... ajde razišči zgodbo :) ... Torej kazen njim in kazen gostilni ... Ali kak? Za ene tak za druge tak?

InaNiki

Odprite gostilne. Tudi mi bomo pili samo vodo

lebar (nepreverjen)

Ha,ha te glavonja Počivalšek je pil samo VODO . Ali res misli ,da smo tad nouri ka mo verjeli pravljicam ? Ne bo kriv tako ,kot ni kriv ,da je dovolil nakazati denar za maske in po čudežu se je tovornjak izgubil denar pa je pristal na njegovem trr

LEBAR - ZNAŠ ČITATI (nepreverjen)

Trenutno veljavni Odlok o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in prepovedi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 v 4. odstavku 1. člena namreč predpisuje:

- Ta odlok se ne uporablja za dejavnosti, ki se izvajajo za zagotavljanje izvajanja nalog države, samoupravnih lokalnih skupnosti in javnih služb ter za organe političnih strank.
JIJ JOJ LEVIČARJI, STREJLATE S PRAZNO PUŠKO - NORCI.

In reply to by lebar (nepreverjen)

lebar (nepreverjen)

ZNAŠ ČITATI .............. To ni noben izgovor ,da so prav v gostilni sestankovali pili in žrli nam pa lažejo .Seveda tij in tebi enaki pezdeti pa jim slepo verjamete .Za sestanke obstajajo sejne sobe ne gostilne .Jebali vas levičari in desničarji pizdeki

In reply to by LEBAR - ZNAŠ ČITATI (nepreverjen)

INT (nepreverjen)

Ko pa g. Vesel, predsednik racunskega sodisca, za "hobby" letno zasluzi 250.000€ pa niti enega clanka o tem... Zato pa smo ki smo...

Turist1 (nepreverjen)

je skrival, ali se zlagal?.

In reply to by INT (nepreverjen)

INT (nepreverjen)

Skrival + se zlagal da ima "dovoljenje" od KPK xD

In reply to by Turist1 (nepreverjen)

Lebar-znaš čitati (nepreverjen)

Ljudje zbudite se. Ni levih ni desnih , so le bratje v denarju. To je čista aroganca . Češ , kaj nam pa morete . Briga njih za rajo. Nagrabiti kolikor je mogoče dokler so pri koritu. Ko jih bodo od korita izrinile druge svi... sebo pa že našlo kakšno mesto v raznih UO, komisijah , veleposlaništvih , če jih je premalo si jih bodo pa izmislili. In mi smo jim nehvaležni ? Pa saj so razdelili menda že dve miljardi .

In reply to by INT (nepreverjen)

Gost gost (nepreverjen)

Takojšen odstop Počivalška,, brez vsakega izgovora,,, ja kaj pa mislijo ti,, da lahko delajo kar hočejo,,, zahtevamo kot državljani Slovenije,, ODSTOP,, z ministrskega stolčka,,, nemudoma ODSTOP

GOST - ZNAŠ ČITATI (nepreverjen)

Trenutno veljavni Odlok o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in prepovedi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 v 4. odstavku 1. člena namreč predpisuje:

- Ta odlok se ne uporablja za dejavnosti, ki se izvajajo za zagotavljanje izvajanja nalog države, samoupravnih lokalnih skupnosti in javnih služb ter za organe političnih strank.
JIJ JOJ LEVIČARJI, STREJLATE S PRAZNO PUŠKO - NORCI.

In reply to by Gost gost (nepreverjen)

bil (nepreverjen)

Če niso jedli,za kaj pa je po tem moral kuhar ,delati ?

rotschild (nepreverjen)

Kuhar je bil samo varka, v resnici je bil poceni prostitutka štero so natepavali vsi šteri so bili pouleg. Zato pa so omenili "sendviče" kot metaforo, v resnici pa so se med sabo natepavali kot bolane divje prasce!

In reply to by bil (nepreverjen)

Stanko? (nepreverjen)

Gospoda iz vlade nam vse bolj dajejo na znanje,da smo mi le njihove figurice na šahovnici...oni so pa elita....vprašanje kako dolgo se...bes ljudi se stopnjuje....naj ne čakajo na eksplozijo tega besa!!!

Represija JL (nepreverjen)

Ne bi vložil zoper njega kakšne obtožnice zaradi kršitve prehajanja občinskih meja? Več prekrškov pomeni
več možnosti za njegovo likvidacijo in sesutje vlade!

cba (nepreverjen)

Ljudje zbudite se. Ni levih ni desnih , so le bratje v denarju. To je čista aroganca . Češ , kaj nam pa morete . Briga njih za rajo. Nagrabiti kolikor je mogoče dokler so pri koritu. Ko jih bodo od korita izrinile druge svi... sebo pa že našlo kakšno mesto v raznih UO, komisijah , veleposlaništvih , če jih je premalo si jih bodo pa izmislili. In mi smo jim nehvaležni ? Pa saj so razdelili menda že dve miljardi .

.b (nepreverjen)

Samo tiste prve maske za foto šuting so bile še najbolj kvalitetne. Pozneje so samo ološ nabavlali. Tisti posnetek de prišo v učbenike bijologije.

zvodnik milan (nepreverjen)

ko je tito gagnil sem bil ravno v javni hiši PRI MOJIH DVEH ,,,,
Sem kar sredi javne hiše sklical sestanek
glede ukrepov in organizacije prevoza našega dragega
tirana v Belgrade.
Vidite da prostor in lokacija nista pomembna
pomembna je vsebina

nagicigan (nepreverjen)

OD KATEREGA ČASA SO IVANJKOVCI V POMURJU ??????? PREČITO SEM SAMO NASLOV PRISPEVKA.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice