Funkcionalna telovadnica Fit Fabrika - za najem (vir: osebni arhiv).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Vodja fitnesa

Kineziološki center Fit Fabrika išče vodjo fitnesa.

Od junija naprej bo namreč v Černelavcih na voljo poslovni prostor oziroma fitnes za najem. Za več informacij lahko interesenti pokličejo na telefonsko številko 031 389 154.

Pomoč v strežbi

Kavarna Renome išče v Murski Soboti delavca za pomoč v strežbi.

Pri tem nudijo možnost redne zaposlitve, in sicer preko študentske napotnice, sp-ja ali podjemne pogodbe. Urna postavka znaša od sedem do deset evrov, urnik pa je prilagodljiv. Za prijavo lahko posamezniki pokličejo na številko 051 246 499.

Delo v termah

Terme 3000 - Moravske Toplice iščejo delavca za delo v njihovem kolektivu. 

In sicer iščejo natakarja, pomočnika vodje strežb, kuharja, receptorja v hotelu, portirja, reševalca iz vode, kozmetika ter maserja.

Pri tem poudarjajo, da je zaposlitev možna tudi za upokojence ter študente. Več informacij pa lahko interesenti najdejo na njihovi spletni strani.

Čistilka

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče čistilko za sesanje, pomivanje ter loščenje tla.

Potrebne so le enomesečne delovne izkušnje ter osnovnošolska izobrazba.

Geodet

Podjetje za geodetske storitve Geograd išče v Murski Soboti geodeta za vodenje geodetskih postopkov, opravljanje geodetskih meritev ter kartiranje.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter dvoletne delovne izkušnje.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Grafični oblikovalec

Agencija Novelus išče grafičnega oblikovalca za oblikovanje korporativnih, prodajno-promocijskih, internih artiklov ter embalaže. 

Delovne naloge vključujejo tudi skrb za celostno vizualno podobo blagovne znamke, sodelovanje pri snovanju tržno-komunikacijskih zgodb, urejanje spletnih strani, pripravo materialov za spet in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja marketinga ali oglaševanja, ter petletne delovne izkušnje.

Zdravstveni tehnik na letališču

Družba za razvoj infrastrukture išče zdravstvenega tehnika na projektu upravljanja Letališča Edvarda Rusjana.

Gre za opravljanje dela nudenja prve pomoči potnikom, skrb za urejenost ambulante, opravljanje del pri sprejemu in odpravi letal, delavec tudi opravlja organizacijska in administrativna dela za organizacijsko enoto v službi sprejema in odprave potnikov ter podobno.

Potrebna je srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Poslovni analitik

Energija Plus išče poslovnega analitika za delo na področju analitike, kontrolinga ter upravljanja tveganj.

Delovne naloge vključujejo tudi sodelovanje pri izdelovanju kompleksnejših analiz in modelov za napovedovanje, pripravo poslovnih poročil, skrb za pravilnost vnosov ter ažurnost podatkov ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter triletne delovne izkušnje.

Učitelj likovne umetnosti

Osnovna šola Leona Štuklja Maribor išče učitelja predmetnega pouka oziroma likovne umetnosti.

Za delovno mesto je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja likovne umetnosti ter šestmesečne delovne izkušnje.

Prevoznik gotovine

Podjetje Fit išče v Mariboru varnostnika za prevoz gotovine. Delovne naloge vključujejo varovanje ljudi in premoženja, opravljanje prevozov gotovine ter vrednostnih pošiljk, pisanje poročil in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna ali strokovna izobrazba, enoletne delovne izkušnje, vozniško dovoljenje B kategorije, prav tako je obvezen opravljen izpit za uporabo strelnega orožja ter za varnostnika.

Strokovni sodelavec v kmetijstvu

Center za avtohtone sorte semen išče na Ptuju strokovnega sodelavca v kmetijstvu.

Delovne naloge vključujejo samostojno opravljanje strokovnega dela na področju poljedelstva, sodelovanje pri izvajanju projektov in programov ter strokovnih nalog, načrtovanje, vodenje in izvajanje poljskih raziskav in poskusov ter podobno.

Za delovno mesto je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Zdravstveni administrativni sodelavec

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče zdravstvenega administrativnega sodelavca za izvajanje vseh ambulantnih ter oddelčnih administrativnih del ter nalog.

Pri tem je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja tajništva ali administrativnega dela ter šestmesečne delovne izkušnje.

Koordinator marketinških del

Podjetje Melona išče na Ptuju delavca za delo v marketingu. Delovne naloge vključuje komuniciranje s partnerji ter strankami, upravljanje digitalnih marketinških kampanj podjetja, digitalno trženje, ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja informacijske ter komunikacijske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Moravcan (nepreverjen)

Napišite da boš v renomeu so čistilka in rob šefa

Učiteljxx (nepreverjen)

Najprej se nauči pisati, pa potem soli pamet.

In reply to by Moravcan (nepreverjen)

Moravcan (nepreverjen)

Ide delat ta pas ti tudi vse pozabil šefica glumi mali tudi glumi gazda pa kontrolira

In reply to by Učiteljxx (nepreverjen)

prabudu (nepreverjen)

ti verjetno še osnovne šole nimaš končano, glede na to kako in kake pišeš. osnove ne poznaš v pisanju. sedi, ena! res te je lahko sram!

In reply to by Moravcan (nepreverjen)

rondomat (nepreverjen)

"Kavarna Renome išče v Murski Soboti delavca za pomoč v strežbi.

Pri tem nudijo možnost redne zaposlitve, in sicer preko študentske napotnice, sp-ja ali podjemne pogodbe."
.
Nič od zgoraj omenjenoga je nej redna zaposlitev. Informacija je eno navadno zavajanje. Vse zgoraj omenjeno je samo izkoriščanje delovne sile brez sakše odgovornosti.

Jože68 (nepreverjen)

Renome ?? Bogi tisti ali tista...

Res je (nepreverjen)

Te pa se pitajo delodajalci zakaj nišče nešče iti k njim delat za šank .. Ge je dober šef se kader ne menjave

In reply to by Jože68 (nepreverjen)

Vinetu (nepreverjen)

kavarna Renome,kje je tu zdaj inšpekcija,zaposlovanje preko s.p.ja ni dovoljeno,oz če s.p. za naročnika dela večino posla....pa kak jih to ni sram objaviti.
Pa še nekaj,ne 8di se gostinstva,če nemreš delavca redno zaposliti po redni pogodbi o zaposlitvi....
Ampak pač simisli,samo da.meni več ostane

Debeli fuknjenec (nepreverjen)

Renome je najbolja birtija. Gazda je najbolji fudbaler i natakar. Prosli put mi je skuhal kavo i pocistil mizo i wc pred menom.

Starejše novice