*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delavec za kmetijska dela

Na kmetiji Cigüt v Noršincih potrebujejo pomoč pri upravljanju kmetijske mehanizacije, vzdrževanju gospodarskih objektov in pri raznih kmečkih opravilih. 

Tržnik

Za trženje storitev, pripravo ponudb in sklepanje poslov iščejo kandidata na zavodu za socialni razvoj v Murski Soboti. Zahtevana je visokošolska izobrazba.

Strokovni sodelavec

Pomurska madžarska samoupravna skupnost med svoje vrste vabo osebo, ki bo nudila pomoč pri oblikovanju, urejanju in vzdrževanju spletne strani in družbenih omrežij. Kandidat, ki bo delal na področju marketinga, mora tekoče obvladati madžarski jezik in imeti najmanj višješolsko izobrazbo. 

Sistemski administrator

Soboška izpostava Agencije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) razpisuje prosto delovno mesto v Službi za informacijsko tehnologijo, Oddelku za sistemsko podporo.

Generalni direktor

Priložnost, da sedete na stolček generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Za stolček, ki ga trenutno še zaseda Janez Posedi, potrebujete najmanj univerzitetno izobrazbo iz primernega področja, sedem let delovnih izkušenj in dovoljenje za dostop do tajnih podatkov. 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Busybee (nepreverjen)

tako s tak tankimi nogami pri nas ne zaposlimo

Čergoli (nepreverjen)

mora pa res lepo peti
ker ima tak tanke nožice kot kakšna ptička

In reply to by Busybee (nepreverjen)

DIKTATURA - so… (nepreverjen)

SPET BRIŠETE - ONEMOGOČATE KOMENTARJE (LGTB - ........) KI NISO PO VAŠI MERI. KAJ PA 39. ČLEN (svoboda izražanja) Ustave Republike Slovenije ___ "Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in. javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja."____ ali je to demokracija rdeči tovariši sobotainfo ???? NE, TO JE DIKTATURA KI JO GONITE OD 1945 NAPREJ --- sram naj vas bo !

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

jebala te ja

In reply to by DIKTATURA - so… (nepreverjen)

. (nepreverjen)

tij se bojis zaradi kometare ka ne dovolijo. Ne bojis se pa ka ma sobotainfo tvoje podatke , ip naslov . itd Pa jih dale davlejo ali pa cilau sami uporablajo. Mal si pogledni kak fajn ti auto like pa dislike dela pa :D

In reply to by DIKTATURA - so… (nepreverjen)

Sobočanec123 (nepreverjen)

Ja, sem opazil že večkrat, da administrator od Sobotainfo, kar sam podeljuje moje like in dislike, ker jih sam praktično ne uporabljam je to precej očitno.

In reply to by . (nepreverjen)

Čergoli (nepreverjen)

kaj pa je tu narobe
tudi jaz vcasih pomežiknem
z lučmi
če kje vidim policaje
Ampak vedno na območju Ljubljane

In reply to by Sobočanec123 (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

tupkoviču

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Fala sobotainfo ka namesto mene davlete pluse pa minuse.

Starejše novice