*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Prodajalec

Ob ponovnem odprtju trgovin okrepitve potrebuje trgovina Tedi v Murski Soboti. Zaposlijo pozitivno in prilagodljivo osebo, ki rada dela z ljudmi.

Vodja oddelka

V gornjeradgonski proizvodnji gasilskih vozil Rosenabuer med svoje vrste vabijo kandidata, ki bo organiziral in vodil proizvodni proces in delo na oddelku v proizvodnji. 

Razvojni konstrukter

Popularni stunt voznik Rok Bagoroš zaposli razvojnega konstrukterja z znanjem programskih rešitev za 3D načrtovanje in željo po razvoju zaščitnih delov ter dodatkov za motorje. Ponuja zaposlitev za nedoločen čas in poslušanje glasbe po vašem okusu, a le enkrat tedensko.

Višji finančni kontrolor specialist

Finančna uprava išče nove moči na več uradih po državi. Finančni urad Murska Sobota tako ponuja zaposlitev v Oddelku za informiranje in register. Zahtevana je višješolska izobrazba, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas v 27. plačnem razredu, kar nanese na 1.220,94 evrov bruto/mesec.

Višji svetovalec

Še en organ državne uprave nudi zaposlitev v Pomurju. Direkcija za vode ima namreč v Murski Soboti prosto delovno mesto v Uradu za upravljanje z vodami. Ponujajo zaposlitev za določen čas za delo na projektu Natura Mura.
 

Delovna mesta v Podravju

Prodajni predstavnik

Vodilna proizvajalka mineralnih vod ter brezalkoholnih pijač na slovenskem trgu Radenska d.o.o. v svoje vrste vabi prodajnega predstavnika. Gre za terensko delo, ki bo potekalo na območju Maribora, Ptuja in okolice. 

Rečni nadzornik

Vodnogospodarsko podjetje Drava Ptuj išče rečnega nadzornika na porečju reke Drave. Delo zajema spremljanje stanja vodnega režima in vodnega sistema grajenih in naravnih strug vodotokov, redno kontrolo in upravljanje z vodnogospodarskimi objekti.

Finančni kontrolor svetovalec

Finančna uprava išče nove moči na več finančnih uradih po državi. Mariborski finančni urad tako ponuja zaposlitev v Oddelku za informiranje in register. Zahtevana je visokošolska izobrazba, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas v 31. plačnem razredu, kar nanese na 1.428,34 evrov bruto/mesec.

Sekretar

Še en organ državne uprave nudi zaposlitev v Podravju. Direkcija za vode ima namreč v Mariboru prosto uradniško delovno mesto v Sektorju za GJS in investicije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Strokovni sodelavec

Vlada Republike Slovenije ima odprti dve delovni mesti v Oddelku za odnose z mediji za delo na projektu Predsedovanje Svetu EU 2021. Pri ovekovečenju najpomembnejših trenutkov s srečanj evropskih voditeljev, ki bodo potekala v Sloveniji, potrebujejo fotografsko znanje, veščine pri rokovanju s kamero in pri montaži posnetkov.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Raspasoj (nepreverjen)

kaj pa če bi tile delodajalci raje navedli višino plačo, kot pa cringeworthy nazive in "bonitete"

Dghubhgc (nepreverjen)

Če pogledaš ponudbe dela v Avstrije je seposede na konce pogojev vedno omenjeno plačilo eur bruto ali neto. Tak bi moglo bite tudi prinas.

In reply to by Raspasoj (nepreverjen)

Drekaške. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Gdo vpraša najprej za plačo, ta nikoli nebo dober delavec!!!

In reply to by Dghubhgc (nepreverjen)

Jack000000 (nepreverjen)

Ja no, če gledaš oglase, je povsod cena zraven.. Tak da bi tu tudi bilo pametno da napiše. Da ne bi vsi cajta zapravljali s prijavami pa razgovori. Ko gre Ronaldo v Inter tudi ve, koliko bo dobil a ne.

In reply to by Drekaške. (nepreverjen)

Hi-Kick (nepreverjen)

Ja najbokse ka svoje znanje prodajaš za drobiž :)) doste je toga blo...dober delavec nede delo pod cejno, zatou jih telko ide v tujino. In praf je! Naj začajo delodajalci cejnite znanje lidij.

In reply to by Drekaške. (nepreverjen)

Ker ne da Fursu (nepreverjen)

skandal24/skandal/kaj-se-bo-zgodilo-politiku-s-porschejem-ki-je-prisluzil-z-laganjem-upokojencem-da-bodo-imeli-1-000-e-pokojnine-ki-se-ga-je-odpovedal-tudi-kucan

In reply to by Drekaške. (nepreverjen)

bageroš (nepreverjen)

Bagoroši so še vsi do zdaj odišli.... tak Denis kak Nace.... ka je li naroube tan?

Brezimena (nepreverjen)

Čudno ja. Ker je oglas vsake 3 mesece gor za konstruktera...

In reply to by bageroš (nepreverjen)

Sam doma (nepreverjen)

Nega pejnez

In reply to by bageroš (nepreverjen)

Starejše novice