Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Svetovalec za poslovni informacijski sistem

Podjetje In In v Murski Soboti zaposli sodelavca na področju implementacije poslovnega informacijskega sistema ter svetovanja za digitalizacijo poslovanja. Potrebovali boste napredno poznavanje poslovnih procesov v podjetjih.

Koordinator zunanje montaže in strokovni sodelavec

Nove okrepitve iščejo tudi v podjetju Varis, kjer zaposlitev med drugim ponujajo koordinatorju zunanje montaže in strokovnemu sodelavcu.

Poslovodja v centru tehnike in gradnje

Najboljši sosed k sodelovanju vabi poslovodjo v Centru tehnike in gradnje Murska Sobota. Pri svojem delu boste vodili in nadzirali delo v maloprodajni enoti ter spremljali dnevni promet.

Ekonomski tehnik – logist

V družbi Inter Mineral medtem potrebujejo pomoč pri urejanju poslovne dokumentacije, delu z računi ter urejanjem prevozov. Zaželeno je tudi poznavanje dela s programom Birokrat. 

Direktor hotela

Če se želite zavihteti na direktorski stolček in imate izobrazbo gostinsko-turistične, hotelirske ali ekonomske smeri, pa vas priložnost morda čaka v znanem ljubljanskem hotelu.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rupa (nepreverjen)

Kelko lejko man v krve??

jogurt (nepreverjen)

Kolega mi je pravo ka hodi v Beltince na predavanja in seminare seveda brezi veze .Za malico dobijo 3 € na uro pa 0,80 € in nič za potne stroške .Naj mi negdo pove ,če ima to smisel tam vlačiti ljudi ?.To je nič drugo samo toliko ,da tisti ,ki je z zavodom naredil pogodbo mastno služi .

Starejše novice