Za soboški McDonald's do dva milijona evrov, obetajo se nove zaposlitve.

Čez približno deset mesecev bo ob največjem nakupovalnem središču v regiji zrasel prvi pomurski McDonald's. Kot smo poročali prvi, bo nova poslovalnica prostor našla ob nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota. 

Mestna občina Murska Sobota je minuli petek objavila dopolnjen osnutek Sprememb in dopolnitev Odloka o sprejetju zazidalnega načrta za obrtno cono Muska Sobota – sever, za območje Novomat in območje BTC, ki razkriva, da bo restavracija zrasla na zelenici oziroma parkirišču nasproti glavnega poslopja nakupovalnega, neposredno ob križišču.

Na parcelni št. 253/4 in 257/4 obe v k.o. Nemčavci bo na površinah velikosti 3.383 kvadratnih metrov stekla gradnja gostinske stavbe s pripadajočimi parkirišči in pomožnimi objekti. Soboški McDonald's bo imel tako McDrive kot McCafe.

Soboški McDonald's bo vrata odprl avgusta prihodnje leto

Informacijo so za Sobotainfo potrdili tudi v vodstvu BTC City Murska Sobota. Kot nam je v pogovoru izdal direktor največjega nakupovalnega središča v Pomurju, Mitja Horvat, gre za skupno investicijo BTC-ja in podjetja McDonald's v višini od 2 do 2,5 milijona evrov. BTC bo objekt zazidal in ga nato dal v najem gigantu.

Predvidoma naj bi verižna restavracija regiji prinesla okoli 50 novih zaposlitev, končana pa naj bi bila sredi avgusta prihodnje leto.

Prihodnji teden tudi javna obravnava 

Sicer pa spomnimo, da od minulega petka pa do 25. novembra letos poteka Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka Sprememb in dopolnitev Odloka o sprejetju zazidalnega načrta za obrtno cono Muska Sobota – sever, za območje Novomat in območje BTC.

V sredo, 6. novembra ob 16. uri, pa bo na to temo potekala tudi javna obravnava v veliki sejni dvorani Mestne občine Murska Sobota.

Komentarji (34)

micikaaa (ni preverjeno)

STE POZABILI KAJ STE PISALI O JANŠI IN ORBANU, PA NJIHOVI OGRAJI....in čudežno se pojavi ograjica na meji...gospodarsko sodelovanje združuje narode....

Nody (ni preverjeno)

Gnusna šiptarija de zavertivala....

VRANA (ni preverjeno)

Gnusen si ti in tebi podobni...

Če se ti ne vidi, ne obiskuješ tovrstnih zadev, so what??? Sama nevoščljivost vas je, nič drugega. Ne vidite pa, da tile ljudje delajo praktično nonstop!!! Vidiš ga tam zjutraj, vidiš ga zvečer. In zato tudi nekaj ustvarijo za sebe, za družine, imajo denar. Imajo tudi idejo: sladoled, kebab,..... Kaj pa imaš ti??? Pameti sigurno ne....

In reply to by Nody (ni preverjeno)

dgfdsfg (ni preverjeno)

Kelko pa davka plačajo? Računa ne vidin nikdar. So vsi ka so tan zaposleni za polni delovni čas oz. imajo vsaj pogodbo? Kelko davka na dobiček plačajo? Če sešteješ vse kebabčije po Sloveniji, hitro ugotoviš kelko evrov bi mogla država pobrate pa jih nej. Kda vidiš, ka je mela Kantina največji dobiček od vseh kebabčijov, se malo zamisliš :)

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

dgfdsfg______ Ja, daj seštej vse kebabčije po Sloveniji in povej, koliko bi država morala pobrati !!! Čakam odgovor, brez okolišenj !!! Če ne odgovoriš, si navaden drekač, polna usta dreka... Verjetno rabiš nekaj od države (davkov), ker sam nisi sposoben ničesar ustvariti. Druga predpostavka je, da VSI in ČISTO VSI kebabčiji ne izstavljajo računov. Čudno, le kako pa to, da jaz VEDNO dobim račun?????? Zakaj ne počakaš, da ti račun da v roke???? Zato ker s svojo debelo ritjo takoj bežiš domov žret tole "umazano" hrano, kot ji ti praviš!!!??? Meni se še ni zgodilo, da ne bi dobil računa.

Dobiček - hahahaha... očitno se ti ne sanja, kako zadeve potekajo, kaj je računovodstvo, ..... Da vidiš DEJANSKO stanje nekega podjetja, rabiš konkretno več podatkov in pregleda nad financami, kakor pa postavko "dobiček".... Za to moraš imeti kaj več v glavi (ne samo tega, kar imaš ti polna usta!!!)

In reply to by dgfdsfg (ni preverjeno)

goostt (ni preverjeno)

Jaz bom še vedno njihov gost, ta ameriška plastika se mi ne dopade.

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Ta nova krmilnica ne bo prinesla nobene nove zaposlitve, saj se bo zmanjšalo število zaposlenih v obstoječih lokalih. Je pa zanimiva nadvzočna brzina s katero organi obravnavajo papirje za Meka. Če bi se šlo za domačega investitorja bi postopki trajali leta. Če bi pa bil kakšen od osovraženih desničarjev bi papirje dobil na Nikolovo.

Si ja...!? (ni preverjeno)

Pa ka kotas neka kojbkurac mc se v sobote ze zida 20let.. Ka non stop taksne kak se tij motajo pa plavuvlejonkas e naj ne zida..

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Si ti kakšen retardiranec?

In reply to by Si ja...!? (ni preverjeno)

gost8 (ni preverjeno)

Rajši bi crkno kak pes, kak pa delo v Mcdonnaldsi. Malo glejdajte zaposlene v toj prodajalni svinjarije. na začejtki, gda prijdejo so vsi lipou süji, čez par mejsecof pa majo že vsi debele rijti kak nosorogi. Nemreš tou svinjarijo gesti brez posledic za zdravje pa postavo. Plača v toj prodajalni svinjarije je pa okouli 700 evrov.

Cajc (ni preverjeno)

majmun. Zgleda ka mas 2500 place ka si tko pameten.
Bokse k siptari iti na kebab... Dober okus njegove ritke...

In reply to by gost8 (ni preverjeno)

Si.. ja..!? (ni preverjeno)

Siptarija je gotova. Mrs v sobote!!!

VRANA (ni preverjeno)

Mrš iz Sobote takša govna, kak si tij. Tile ljudje delajo, in to nonstop. Za razliko od tebej!!!

In reply to by Si.. ja..!? (ni preverjeno)

Olosh (ni preverjeno)

Ka je VRANA, ti je što na žül stopo? :)

In reply to by VRANA (ni preverjeno)

VRANA (ni preverjeno)

Zakaj le? Jaz samo nastavljam ogledalo, nič drugega. Resnica pa najbolj boli, hahahaha. Samo poglej minuse!!! Na izvoren, dejansko rasističen komentar, sem dal ZASLUŽEN odgovor. In rasist ima pluse, jaz pa minuse, hahahaha... Retardirano...

In reply to by Olosh (ni preverjeno)

feri11 (ni preverjeno)

Mater si zabiti... Burek pa kebab boš primerjo z ameriškin špej mejkeron.... Sicer boš pa tej ameriške pomije očitno žral tij, tak ka samo pijši norosti, dokeč te od špeja infarkt ne zaodi....

In reply to by Si.. ja..!? (ni preverjeno)

Nody (ni preverjeno)

Vrana tij si sigurno albanjez.. Delajo cejle dneve... Nej je tu vprašanje dela, vprašanje je higiena... Šiptarija je nadloga sodobne Evrope... Šiptarska Albanija pa evropska Kolumbija...narkokartel evrope

VRANA (ni preverjeno)

Kaj vse sem že bil, albanjez pa prvič, hihihihi

Ja, imamo pa xyz služb (odlično plačanih!!!), inšpekcij, davkarije, policija,....... ki svojega nadzora NE OPRAVIJO, ali pa so podkupljivi!!??
Na koncu pa še ultimativno rešeto: GREŠ ali NE GREŠ-tvoja svobodna volja.... In to mora delovati, ponudba-povpraševanje...

In reply to by Nody (ni preverjeno)

Fainšček Ekolog (ni preverjeno)

Najbolj mi je žal za ona drevesa tam naokoli ki jih bodo zdaj utrgali vse ven. Vse za keš, vse za ameriški žep in za Mičojev žep.

HvgFdeg (ni preverjeno)

Micojov zep In njegove maskotice ki veselo paradira po Btc-ju. Le kako je Ona dobila lokal ? Aja... pardon uradno ni njen... smet samo mučke

In reply to by Fainšček Ekolog (ni preverjeno)

Ekolog (ni preverjeno)

Domau si nese tej drejva

In reply to by Fainšček Ekolog (ni preverjeno)

STRPNEŽ (ni preverjeno)

Super koncno tudi v Soboti ,samo sinfate ampak nekaj pa se le dela ce bi to tako bilo nebi gradili povsod zakaj bi Sobota bila izjema bravo......

Überklau (ni preverjeno)

Samo še Ikea falij pa de sobota pravo Evropsko mesto.

butalec (ni preverjeno)

Pa Bauhaus pa Leclerk, te smo pa kompletni!

In reply to by Überklau (ni preverjeno)

Đako (ni preverjeno)

Pozdravljeni. Podpiram prihod McDonaldsa, dobra kavica in jagodna tortica.

jajaja (ni preverjeno)

Super...Do zdaj so meli od 10 deklin 6 debelo rit, zdaj pa bodo od 10 meli 11 kak velbit. :) Dober tek... :)
Pa otroci ze zdaj kak prasicki ka morejo starsi v solo pelat najboljse direkt pred vrata ka nevem ce zaradi debeli ali ce so resno tak glupi ka nebi vhoda najsli... :)

Sadiki (ni preverjeno)

kao tvoja majk....??

In reply to by jajaja (ni preverjeno)

trollbusta (ni preverjeno)

zna štoj, ka de vrli mičo tu v žepko đau? knauf pa stelaže si najbrž MCD že sam zrikta. de črte na parkplaci rijso?

Stef123 (ni preverjeno)

... No in koliko zaposlitev prinasa??

Gost8 (ni preverjeno)

670 evrov za puni delovni čas.

In reply to by Stef123 (ni preverjeno)

bogpomagaj (ni preverjeno)

Tak, zaj se lejko že pomali navajate na plastično hrano, pa kakšno vrečko med obedom pojejte, ka nede te šok za telo prevelke. Pa dober tek.

Cajc (ni preverjeno)

Mumija, nisce te ne sili ka ides ta gejst. Taka se vzdrzi z veleumnim komentaron.
Se malo pa ti csd plačo da.

In reply to by bogpomagaj (ni preverjeno)

Robokop (ni preverjeno)

Rajši si doma kaj skujajte!

kolega1 (ni preverjeno)

RIP pajdo

Starejše novice