Po dolgih letih čakanja in ugibanja restavracija McDonald's vendarle prihaja tudi v Pomurje.

Dolga leta smo se Pomurci spraševali, kje in kdaj, če sploh, bomo dobili lokal svetovno znanega ponudnika hitre prehrane. Kot kaže, bo čakanja že kmalu konec.

Dvajsetim restavracijam se bo pridružila še soboška

Spomnimo, da je McDonald's v preteklih letih odprl več novih restavracij – v Kranju, Mariboru, Novi Gorici ter Celju. Kot so nam zagotovili v vodstvu podjetja, odprtje novih poslovalnic po vsej Sloveniji načrtujejo tudi v prihodnje. Ena od teh naj bi bila tudi v Murski Soboti. V McDonaldsu nam informacije niso zanikali niti potrdili.

»V toku so pogovori za več lokacij,« za zdaj pravijo v McDonaldsu.

Po naših informacijah naj bi nova restavracija McDonaldsa obratovala v sklopu nakupovalnega središča BTC City Murska Sobota.

Prvi pomurski 'mek' še letos

Spomnimo, da so potekala večletna prizadevanja, da bi McDonald's končno le prišel tudi v Mursko Soboto. Ob postavitvi Expana in ureditvi Soboškega jezera se je v zadnjem času ugibalo, da bi lahko prostor ob Kamenšnici zasedla tudi verižna restavracija, še pred tem pa je javnost ugibala o možni lokaciji v središču mesta.

Sicer pa odločitev za BTC City Murska Sobota ne preseneča, gre navsezadnje za največje nakupovalno središče v Pomurju. Že kmalu pa se bodo torej ponašali tudi s prvo restavracijo McDonaldsa v Pomurju. Nam najbližja se trenutno nahaja na Ptuju oziroma v Mariboru. 

Več o prihodu prehrambenega giganta naj bi bilo znanega kmalu. Nova restavracija pa bo odprtje dočakala še letos. 

Potekajo pogovori o potencialni lokaciji

V BTC City Murska Sobota pravijo, da kot največje regijsko nakupovalno središče, sledijo začrtani strategiji razvoja za prihodnja leta. Letno jih obišče več kot dva milijona obiskovalcev, kar je kot pravijo dobro izhodišče za nadaljnji razvoj branžnega miksa, ki želijo v centru imeti.

"Seveda je med drugim naša želja pridobiti ponudnika hitre prehrane McDonald's, s katerim se že dlje časa dogovarjamo o prihodu na naše območje. Za zdaj lahko potrdimo samo, da se dogovarjamo o potencialni lokaciji in morebitnih opcijah sodelovanja," so nam sporočili iz BTC City Murska Sobota. 

Komentarji (129)

Rataza (ni preverjeno)

E pa de se malo scistilo v murski soboti tujih drzavljanov ?

Austin Powell (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kvečjemi bi tej mcdonalds odžiro promet elvise, nej pa južnim v centri...

In reply to by Rataza (ni preverjeno)

Zavedni (ni preverjeno)

SOBOTA INFO..??M ZAKAJ JE IZBRISANO..KOGA MOTI..???

Merklin: Nedopustno, da sta vas "prepričala" neoriginalnost in plagiatorstvo
sobotainfo 16. Februar 2019 11:29 v Lokalno

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://sobotainfo…

In reply to by Rataza (ni preverjeno)

neven14/88 (ni preverjeno)

Sipoji spavate li mirno pa vasa kebabi iz drobovine

Sobočan123 (ni preverjeno)

Upam, da bo to res. Ker tu piše "po naših informacijah", kar pomeni, da je lahko zgodba tudi čisto izmišljena glede na to, da slovenski franšiznik za McDonalds ni potrdil te informacije za sobotainfo.

heh.. (ni preverjeno)

nebo nič iz tega ...

krača (ni preverjeno)

kakša sreča, to najbole nucamo v Prekmurji.

Nezadovoljna mama (ni preverjeno)

To pa ni res, Mcdonalds če bo v MS bo ob avtocesti, ker drugace sploh ni možnosti da bi ga gradili kje drugje. Hoteli so ga postavite ze ob Maximusu, a druge varjante za M S ni kot ob avtocesti. Btc odpade....

Mito (ni preverjeno)

Nezadovoljna mama. Pri tebe doma ga napravijo.

In reply to by Nezadovoljna mama (ni preverjeno)

Vipko
Truplo

Moje mnenje je, da je lokacija v BTC-ju zgrešena.

Večino prometa v teh restavracijah ustvarijo mlajši... srednješolci, kateri ravno samo zaradi enega burgerja ne bi šli v BTC peš ali s Sobočancem? Taka restavracija bi bila idealna nekje v središču, v bližini avtobusne postaje, železniška tudi ni daleč?

Nekaj je bilo govora oz. vedno je bila napovedana lokacija v Faflikovi kavarni ali spodaj v bivši Podmornici. Morda kje v Shopingu, saj mislim, da je gornje nadstropje prazno? Urediti bi bilo potrebno le drugo stopnišče.

dgfdsfg (ni preverjeno)

...urediti bi bilo potrebno le drugo stopnišče...
Ge pa so sanitarije? Ge je vodovod? Dovod plina? Prezračevanje?... itd. nej tak na pamet. Malo premisli...

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Tu je že bila gostilna oz. Snack bar pred dolgimi leti. V sami zgradbi so trgovine... in vse to se verjetno da urediti? Sigurno je ceneje, če že neka zgradba obstaja, da se nekaj uredi, kakor vse pozida na novo?

Dal sem samo predlog... meni je po svoje vseeno, kakor kebab, tako bi tudi te burgerje kupil zelo, zelo redko. Ni to ravno moja hrana, nisem pa proti, da pride v Soboti kaj novega.

In reply to by dgfdsfg (ni preverjeno)

yohoho (ni preverjeno)

Dvomim, da bo v sami zgradbi BTC-ja, ker bo verjetno imel tudi drive thru. Je pa okolica BTC-ja sigurno boljša lokacija kot pa Expano ali pa center mesta.

In reply to by Truplo

poprt (ni preverjeno)

mogoče pa ne veš vseh podatkov, zato tvoje mnenje ni relevantno. Lahko pa da hočejo še drive -in. Danes že vsak šmrkavec ima avto ali skuter.

In reply to by Truplo

per (ni preverjeno)

Na vsako zadevo maš tvoje mnenje, če že tak na velko vsiljuješ lokacije potem moraš vedeti, da je prav BTC najbolj frekfentna od vseh McDonalds že ima dovolj strokovne ljudi, dase odloči in poišče lokacijo. Če pa že toliko pišeš ni potrebno iti peš oz, saj so kolesa in noge malo se ponoči zapelji po Mariboru pa boš videl kako to izgleda v praksi?

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Kaj te briga moje mnenje, če ti ni všeč?

Kar se tiče tvojega mnenja o frekventnosti... napisal sem, da največ prometa naredijo mladi. In ravno ti... bodo na veliko hodili, se vozili s kolesi ali skuterji... samo za burger? Kaj pa vsi ostali, kateri se dnevno vozijo z avtobusom, morda z vlakom v šolo? Teh ni malo. Če pa nimam prav... pa po svoje tudi v redu. Napisal sem le... svoje mnenje! Nismo v Severni Koreji ali kakšnem diktatorskem sistemu, kjer bi morali vsi... pihati v en rog. Mogoče po tvojem, glede na ton pisanja!

Kot drugo, v enem tednu sem sodeloval v debati v dveh temah! Toliko o tem, da imam v vsaki zadevi svoje mnenje. Pa četudi bi imel, čemu je potem forum, če ne smemo po tvojem pisati mnenj? Spet eden ta izredno pameten, kateri bi selektiral udeležence forumov!

In reply to by per (ni preverjeno)

per (ni preverjeno)

Kak je šla Prešernova proslava ti si verjetno med nominiranci, san mislo tistimi, ki jih je Vinko velikokrat citiral?

In reply to by Truplo

Det1 (ni preverjeno)

Dobro je tak, če de malo dale, ka ovači (če bi bilo v centri) bi mladina saki den tan visela in to sranje gejla. Ovači pa saki keden vsaj ednouk se ide z familijo v BTC pa do te geli. Taka to je glih najbouske za vse.

In reply to by Truplo

Okostje (ni preverjeno)

Vejpa glavno ka de v sobote, deca be za mekiča trgale ge koli de

In reply to by Truplo

Off (ni preverjeno)

Joj tak srečni kak da bi mali deci pokaza liziko.
Se pravi dobite po noven ameriškega Pajdota.

afta he (ni preverjeno)

Rajši odprite hitro hrano s kranjskimi in hrenovkami pa čvapi kakor pa McDonalds.

helmut (ni preverjeno)

Glej maš šanso pa odpri nika tašnoga mogoče de ti šlo. Nišče ti ne brani.

In reply to by afta he (ni preverjeno)

SoboskiZet (ni preverjeno)

Vse kar se ne odpira v centru mesta (Slovenska, Slomškova, Kocljeva, Štefana Kovača) je katastrofa za mesto. Not ostanejo šiptarji z crkotino od Kebabov pa burgerov, ker pač ne plačujejo delavcov in stroškov kot ostali. Pa Kitajci.

Vse ostalo selimo na obrobje. Na obrobje smo preselili šole, pa trgovine. Pa EXPO pa vse je zunaj. Še en razlog manj, zakoj bi što šou v center. :(((

McDonalds je najšel dobro lokacijo, hura za BTC. Za njih. Za nas, Sobočance pa je to fejst slaba novica.

Omejenec (ni preverjeno)

Ameri pa prej majo kvalitetno meso v svojem mini burgerčki. Te pa svizec zavije čokolado. Neman nika proti njin, somo ne gučte zdaj kak Pajdo ma za nič tej pa majo super. Ka neje istina.

Gigi8 (ni preverjeno)

Mcdonalds iz Maribora ma meso od Perutninr ptuj ali Panvite. Valda nejsi tak nori ka mislis ka vozijo iz Texasa?
Pajdo pa nema mesa, ampak je vec kak polovica skroba , soje pa dodatkov. Pa pitaj ga s kejc dobi maso, ce ti ovadi :)

In reply to by Omejenec (ni preverjeno)

Omejenec (ni preverjeno)

Ja, iz Panvite. Poljsko.

In reply to by Gigi8 (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Potem se šole ne bojo rabile voziti v maribor.

Reca (ni preverjeno)

Bljak...

moja bejla z varaša (ni preverjeno)

nede ka de pajdo se pritožo ka njemi crkovino nede nihče jel saj že zdaj ma slab promet ka odavle smrdeče pleskavice z drobtinami in polsko govedino in vročo majonezo polek žara pa si neperejo roke se njim švic dol teče po mesi kati ide na kozljanje te šiptare bi trbelo malo kontrolo delat inšpekcija samo za pare vse da in podpiram mc donald

Jolanda (ni preverjeno)

Vsi na novo odprti McDonald'si morajo imeti "drive in" zato je lokacija ob tržnem centru idealna. Škoda za mestno središče ali pa dobro, odvisno kako se gleda na to :)

3dva (ni preverjeno)

TAU MI DELAJ!!

Vajz (ni preverjeno)

No, fčasi de se boukše živelo v Soboti....

PajdaŠiš (ni preverjeno)

Bilo je žedogovarjanje za BTC a ni jim steklo. Tudi to ne bo.

Etienko (ni preverjeno)

Mislim da zraven vseh kulinaricnih dobrot ki jih premore pomurje,tega sranja v Soboti nihce ne pogresa tak kak se to kao “koncno le prišli” piše...jaz bi jim pustil v MS ce bi odkupovali in pripravljali hrano ki je pridelana in rejena v pomurju,ne pa neko gensko spremenjeno sranje kaj ga oni prodajajo...potem bi se mogoce sel v McD...drugace pa grem raje nekam na koline! Amen

yohoho (ni preverjeno)

Paradižnik, ki ga ješ že celo življenje, (tudi tisti doma pridelan) je prav tako gensko spremenjen. Več sto let so ga spreminjali s križanjem, da je postal lep rdeč sadež kot je danes. Torej gensko modificiranje je isto, le postopek je občutno hitrejši.

In reply to by Etienko (ni preverjeno)

Paranč (ni preverjeno)

Tebi ku..ac.Mamo paradajz ka je iz 60 let prešnjega stoletja.Sako leto si predelamo svoje semen in ga ohranjamo še od pra pra pra babic.Tak ka vsi ne gejo gensko spremenjene hrane.

In reply to by yohoho (ni preverjeno)

yohoho (ni preverjeno)

paranč lol od kje pa misliš da je ta paradajz iz 60 let? Malo si poglej kako je paradižnik izgledal ko so ga odkrili v Ameriki. Bil je majhen sadež rumene barve. Zakaj misliš da ga italijani imenujejo pomodoro (zlato jabolko)? S križanjem je bil skozi več stoletij gensko spremenjen. Tudi tvoje pra pra babice so jedle gensko spremenjenega. Rajši se malo pouči o tej zadevi, ne pa na pamet nekaj...

In reply to by Paranč (ni preverjeno)

Tucipakaki (ni preverjeno)

Dvomen ka so 100 let nazaj glih kaj dosti znali o genskon inzeniringe... Najbrz je slo za to ka so se stvari prilagodile novome okolje ali pa za izbor semena kmetov ka so te od najvecjih pa najlepsih veckrat seme pobirali

In reply to by yohoho (ni preverjeno)

/ (ni preverjeno)

se absolutno strinjam. pristne prekmurske ali pa lokalno pridelane hrane skoraj ni več moč dobiti, samo neko generično hrano narejeno iz bog ve česa. mene v mcplastiki ne bodo videli.

In reply to by Etienko (ni preverjeno)

helmut (ni preverjeno)

mislim pa ge ti živeš ? Če ste 91 ščeli iti v tržno gospodarstvo evo vam ga tou je tou. Nemereš dikterati ge de privatna družba küpuvala svoje suruvine dokeč dokažejo ka je vse "varno" pa so vsi davki plačani lejko vozijo z meso z Bangladeša na tebi kak potrošniki pa je ka se odločiš če boš tan đo ali nej.

In reply to by Etienko (ni preverjeno)

zvončkiintrobentice (ni preverjeno)

Priznam, trenutno nimam časa brati komentarjev, jih bom pozneje. Torej ne poznam mnenj. Jaz pa trdim, da bi moral McDonald's biti v strogem centru M. Sobote, npr. v zgradbi Blagovnice. Idealno bi bilo povezati gornje nadstropje in vhod s Slovenske ulice. Tako bi pritegnili dijake vseh šol, center bi oživel. V BTC bodo šli predvsem dijaki Ekonomske šole, gimnazijci in dijaki SPTŠ so že na drugem koncu in jim je to s poti. V središču pa se ustavijo oboji, že zaradi avtobusne in železniške postaje.

kolegica (ni preverjeno)

še bolj bodo debeli ti naši dijaki

In reply to by zvončkiintrobentice (ni preverjeno)

yohoho (ni preverjeno)

zvončkiintrobentice Gimnazijci in ostali dijaki bodo šli v MCD tudi če bo v Rakičanu pri bolnici... treba je preštudirat kje se najbolj zadržuje starejša populacija in turisti... Ko bo končana vzhodna obvoznica, bo center še bolj mrtev.

In reply to by zvončkiintrobentice (ni preverjeno)

indijanec1 (ni preverjeno)

đauče pajdo đauče

kornet (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ne simfaj mi pajdaša

In reply to by indijanec1 (ni preverjeno)

indijanec1 (ni preverjeno)

nej nažeraj se samo s tejme pomijame

In reply to by kornet (ni preverjeno)

kornet (ni preverjeno)

tan bar vse friško dobiš...

indijanec1 (ni preverjeno)

rajse plastiko gen kak pajdojove fekalije

In reply to by kornet (ni preverjeno)

kornet (ni preverjeno)

kak lejko tou gucis?

In reply to by indijanec1 (ni preverjeno)

indijanec1 (ni preverjeno)

tan si rite perejo, rauk si pa tak noben te ne zvošče

In reply to by kornet (ni preverjeno)

kornet (ni preverjeno)

rajse mujta čista rit kak pa zamazana...

In reply to by indijanec1 (ni preverjeno)

indijanec1 (ni preverjeno)

pa posrane burger.glavno ka rit čista

In reply to by kornet (ni preverjeno)

kornet (ni preverjeno)

meni je fejst okusen, tij si pa ne zmislavle nekaj

In reply to by indijanec1 (ni preverjeno)

brndžek

pa njegof je bar bio

In reply to by indijanec1 (ni preverjeno)

Ant (ni preverjeno)

Pozdravljeni, več ali manj portal samo spremljam in ne komentiram ampak je zanimiva tema mecdonalds... zakaj zanimiva? Nebom nobenemu pamet solil pac napisem kar vem kaksni so pogoji da si lahko dobavljalec mesa v mecdonalds ali KFC kjer imajo samo piscancje meso... kfc in mecdonalds zahtevajo prvo klaso mesa po standardih staro max 2 do 3 dni, to je prvi pogoj... pogojev za dobavo mesa je dosti, zahtevajo vrhunsko kvaliteto in to kar nekateri pisejo so tisti ki ne privoscijo nekomu dobrega poslovanja, odvisno je pa od vas kam se odpravite na vpriboljšek oz malico... mecdonalds ali kfc se ne more primerjati z kebapi.... mislim da vam doma tudi zadiši ko dobiš na krožniku pohano piscancje meso ali pa dunajskega... no vsaj meni? nic spornega nisem hotel napisat ampak hocem povedat to kar vem iz podjetja katero bo mogoce dobavljala meso kfcju... lp

yohoho (ni preverjeno)

To je vsakemu pametnemu jasno, samo so Prekmurci preveč neuki. Ti isti osebki potem hvalijo Pajdojev burger, češ da je najboljši daleč naokoli...

In reply to by Ant (ni preverjeno)

Prihodnost (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

V Radence bi se lahko prišel!

Vajz (ni preverjeno)

Točno. Pa f Sebeborce.

In reply to by Prihodnost (ni preverjeno)

Sebeborci so jaci (ni preverjeno)

Sebeboborciii❣️

In reply to by Vajz (ni preverjeno)

Sirnica (ni preverjeno)

Na "sočni vilici" nemre nikak biti. Tan je premočna konkurenca.

pajdo (ni preverjeno)

tisti ki pajdojov hamburger hvalijo nevejo ka gejo prvo meso je vse črno od stare govedine in od drobtin ki jih meša z mesom da duže zdrži in kdaj je pečeni je kak če bi bil v dimi in smo dobili že drisko vsi od njegovega hamburgerja in si rit pere tam kjer šalato perejo in hočemo mc donalds v soboti zdaj naj ide na občino in naj je proti kak pred lejti pomali de lakat gor mel ka ma slabo kvaliteto hrane v soboti fali ena domača kavarna z domačo hrano kot so dedele pasulj bujta repa intd

Jolejudi (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Sobočanci telko ka te pripravljeni plačat mini menu 8 pa...9e. Pa te mo vidli če te k siptaran odli gejst ali ta. Sto skrtlariva nema kaj v mcds iskat. Z družino Ce ides gejst 50e je premalo in se nisce ne nagej ? znan po sebi 20e plačan pa lačen odiden ali sna pa za pau vore lačen Al jebiga luste kostajo

Komšija (ni preverjeno)

Ja tebi ka nemaš dna je nej zadosta,meni je pa čista zadosta včase ešče preveč.

In reply to by Jolejudi (ni preverjeno)

Fjrhbhdjdm (ni preverjeno)

Velki meni tedenskih burgerof je 8e. Za 12 pa si se 4 big mace lejko zemes. Ce po velkon pomfrije kole burgere pa 4 bigcmacaj nejsi sit te itak nega pomocij za tvojo 300 kilsko rit.

Ge san sportno aktiven pa gen kak zival pa pogen 2 big maca pomfri kolo pa enga chesa pa sladolejd pa san hin za 10e.

In reply to by Jolejudi (ni preverjeno)

Za napredek (ni preverjeno)

So delali poskus, dali so navaden pomfri v glaž, pa še enoga od Mc Donalds navaden je biu po par dnejvih pisnijvi od McDonalds pa po enon mejseci še fajn izgledo. Zdaj pa pomislite, keri je naraven keri pa s kemikalijami predelani.

Miča Muriči (ni preverjeno)

Idealno mesto bi bil Expano, ker če se vozijo ali vozimo v MB te je Expano prava izbira.

plüg (ni preverjeno)

Neverjetno. Novica desetletja.
Junk food kak pri vsakon šiptari. Bi človik mislo ka pride v soboto nevenkakšna gurmanska restavracija, nej pa nekši seljački fast food.

masjter3 (ni preverjeno)

haha, gurmanska restavracija, kera bi mela en teden po odprtji 5 obiskovalcev na teden alpa mek keri de mel skoz gužvo.

smešni ste eni. zmeraj nekše pravljice o nekih presežkih kere vse bi meli, samo na konci bi tej presežki sami sebi bili v namen.

te en "seljački" fast food de v soboto pripelal več lidi kak kerakoli druga trgovina alpa GURMANSKA restavracija

In reply to by plüg (ni preverjeno)

Gfd (ni preverjeno)

Tisti ka hvalite siptarske hamburgere in podobne zadeve... sploj nescen znate ka mate na kroznike ob nedelaj! ker nemate niksoga okusa.

konjak (ni preverjeno)

To je isto sranje kot kebap in vse ostalo

. (ni preverjeno)

srednješolci nedo šli domou s šole na na sobočanca v btc, ampak k pajdoji.
kdo še je to svinjarijo?

vsi za mc (ni preverjeno)

ite v mcdonald (kerikoli) - bil v različnih po SLO in nato k pajdoju(je bole zamazano).

eden s prešernove (ni preverjeno)

debelost dece zaradi mcdonaldsa je odvisno kelko si naroči, nej?!

markow83 (ni preverjeno)

Nej, zato ka so vsi meniji od McDonaldsa preveč kalorične. Če vzemeš male meni pa nekšo pijačo do 3 dl je že malo preveč. Če pa daš zraven še sladico pa maš hitro 2x preveč kalorij v sebe.

In reply to by eden s prešernove (ni preverjeno)

eden s prešernove (ni preverjeno)

naroči in poje seveda.

Landini

Kvalitet McDonaldsa je v zadnjem desetletju v Evropi v primerjavi z ZDA močno narasla. Ja, še vedno je to junkfood. Pa vseeno. Če ga ješ nekajkrat na leto, zaradi tega ne boš umrl. Pa ne rabiš požret vsega.

rgergreg (ni preverjeno)

Lidge so smejšne, še cilau starejša generacija. Sako nedelo pohano svinjo pa pomfri pa masno župo, med kednon vsaj 2x pečenka je vrejdi. Inauk na keden v mekdonalc na hamburger pa boš daubo raka pa mrau.

In reply to by Landini

yohoho (ni preverjeno)

Bravo za opazko. Prekmurci smo v samem vrhu po debelosti v Sloveniji, pa edini nimamo McDonaldsa. Problem je v prehrambenih navadah ljudi, ne pa v fast food restavracijah.

In reply to by rgergreg (ni preverjeno)

markow83 (ni preverjeno)

Saj, problem je v ton ka ljudje ne vejo kalorij štete pa nemajo predstave ka je uravnovešen obrok. McDonalds v MS je samo dodatno breme za javno zdravstvo, sploj v BTCje ge je skoraj sakše bar enkrat na keden.

In reply to by rgergreg (ni preverjeno)

bubek (ni preverjeno)

zaj pa še ge neka poven,enkrat san pri Pajdoji čako na hamburger,eden od tan zaposlenih si je rovo po nousi,zmes je pleskavice z rokami gemau,meni se je obrnolo,več nikoli k Pajdoji!!!!

wegweg (ni preverjeno)

No ja, BTC city je pun samo zaradi interšpara. Kda zgoraj ideš te je lejko samo straj ka nega žijve dujše. Što pa ide v interšpar pa dvomen ka de šau v mekdonalc gejst, če si ide gesti kipuvat. Je po moje logike te Maximus dosta bole obiskovane trgovske center.

No, tak daleč pa je tuj vseeno, ta naša sobota si itak v 10 minutaj prek cejle taka mo se pelale pa ge kole de, če se v maribor pa v ptuj vozimo. De pa zanimijva kombinacija, čili bar pa mekdonalc, de trbelo 20€ več sebof nosite za vikend.

yohoho (ni preverjeno)

Tam zgoraj v nadstropju duhov sigurno ne bo McDonaldsa. Najboljše da zgradijo novega v bližini BTC-ja in trgovskega centra čez cesto. Tam je koncentracija ljudi največja, sploh pa se bo tam zaključila vzhodna obvoznica, po kateri gredo turisti v Moravce.

In reply to by wegweg (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Ja, ja tej penzionisti ka idejo v Moravce do sigurno žrli te klump.

In reply to by yohoho (ni preverjeno)

rgergreg (ni preverjeno)

tej penzioniste, kere majo sebof nečake ;)

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Tucipakaki (ni preverjeno)

Pa se glivice

In reply to by rgergreg (ni preverjeno)

za sobotainfo (ni preverjeno)

ge pa je novica z naslovom : Prvi odzivi pajdoja in ostalih burgerasov? naj se trosijo!!! mcdonalds pa BTC sta zabila prvi cvek v skrinjo ten siptaron. zaj samo se cakamo ka sanitarna pa davkarija svoje napravita!!!!!

domače koline … (ni preverjeno)

eh sanitarna pri pajdoji hodi jest in vsak dan gre mimo inšpektor sanitarni ampak vse slepo in pajdo na tud pekarno brez higenskega minimuma polek vc na tržnici in sanitarna in davčna meni nič tebi nič vse podmazano k pajdoji nejte gejst hamburgere in odziv pajdoja vse po 2 € bo mel

Bog vse vijdi (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Še več strupa v Prekmurje. Bravo - tau pa rejsan nujno nucamo.

moja bejla z varaša (ni preverjeno)

nebo ka že se zbira šiptari zbirajo peticijo pajdo že zbira potpise študentov in njim satonj da hamburgere mene že nebojo videli tam v oazi na tenis placi je boljši z pomfrijem domačim in uz žara na uglje nej pajdojov burger

Maxxx185 (ni preverjeno)

1. Zdaj bomo priča spremembi odnosa do strank pri večini ponudnikov hitre prehrane v MS. Zdaj bo prisoten pozdrav in nasmeh. (točka 4.)
2. Razumem posameznike ki kritizirajo prihod Meka v MS, to je pač genetska okvara večine Slovencev, pač takoj ko se nekaj naredi, premakne... takoj kritike. Kot so ugotovili, je tudi expana na napačnem mestu.....ni besed, pač genetika.
3. Kar se tiče cene, kvalitete... itd, na žalost nekateri še vedno ne razumejo, da je kupec v katerem koli okolju, vedno poraženec. Okolje, odnos, vizualizacija, informacije .... to so samo manipulativni instrumenti, ki omogočajo hitrejšo zmago za prodajalca-ponudnika, ne glede na področje. Ko vas prešine, da ste nekaj dobili poceni,.... ja, ok, je lep občutek, to je tudi vse...ste poraženec... Smo vsi. In ja, ni poceni, če greš v tiste sočne menije, je tudi sočna cifra ampak si se sam odločil za to potezo.
4. Konkurenca... je vedno dobra,zdrava, tisti ta pametni se nekaj naučijo od nje, korigirajo svoje poslovno razmisljanje, odnose, nastop,.... je pač priložnost za rast, za drugačen pristop, nekateri so tega sposobni, uspejo in zrastejo, drugi pakirajo ali životarijo.
5. Ne glede, kje bo, obisk bo, to je jasno. Vprašajte svoje otroke, še malo pa bodo prej vedeli povedati Coca-Cola in Mac, kot pa mama in ata. Je pač posledica časa.
6.... in zdaj vsi tisti kateri zaradi prašnih delcev, ne boste obiskovali expane, hitro telefone v koš, sem slišal da kisajo možgane....

Maxi185 (ni preverjeno)

Maxx, ti si ziher tisti dr., kak je spizdo slavni sendvič!

West (ni preverjeno)

Super

Čipčanona (ni preverjeno)

Bil pri pajdoje pa kda san vido polete kak je z špaklinon z asfalta doj strujgo zvečilne te pa sou obračat pleskavice pa san mislo ka mo bruho... Pri pajdoje že več negen kakšnih 5 lejt pa tudek pri drujgon šiptare že dugo nej..... Mc donalds čakamo te!!!!!!

Krokodil11 (ni preverjeno)

Pelo vnuka k pajdoji pa vido marsikaj nehigienično(brskanje po nosi,švicanje da je vse dol po mesi teklo)san vnuka prepričo ka idemo v mc donalds pa sam jiva rajši pelo v maribor.tam pa pol prekmurja.pajdo pa itak ide v penzijo letos.lejko pa se nam smejijo saj so pol sobote pokupili.

pajdo (ni preverjeno)

pajdo bo raširil ponudbu baje bo imel akcijo hamburgere in kebape dol po švici na meso se cedi znoj od teh delavcov tam več nikoli nebomo šli jest kjemu

brum (ni preverjeno)

Zdaj san glih deci omejno ka de MC v Soboti - neverjetno navdušenje ..... te san pa povedao ka ga ščejo v BTC-ji delati - neverjetno razočaranje. Prvi komentar je biu..... ka pa gda se mi v nedelo zvečer zaluštalo pa de BTC zaprejti..... te pa včasik še, što de jih ta vozo gda do ščeli tou jesti? Še deca znajo ka bi tou mogli v centri Sobote naraviti nej pa v nekšon BTC-ji. Tou ka se oni reklamejrajo kak največje nakupovalno središče je larifari..... drugo kak Spar tan itak nejde, pa v drugih trgovinaj skoraj strank ne vidiš. Edino mogoče še v tiston katasrofalnon hervisi. MC more obvezno biti v centri mesta. Tou bi se mogla še občina malo pobrigati pa cuj zejti glede toga. Boukše priložnosti za oživitev mestnoga središča ne ven, če do gda še meli.

Gostjaja (ni preverjeno)

To je sicer žalostno ali ge tuj mislin ka je McD edini zmoźen pripomočti k oživitvi centra Sobote

In reply to by brum (ni preverjeno)

da san ge mali biu (ni preverjeno)

že itak težko najdeš za parkejrati v centri...pa ka je hasek?

In reply to by Gostjaja (ni preverjeno)

brum (ni preverjeno)

Že stokrat povedano pa napisano..... Sobota je nej za manjake. Zdaj pa se san odlouči med kere se prištevaš, med zacügnjene manjake ali pa med tiste kerin je nej težko 100-200 metrov peški stoupiti fkraj od svojoga avtoja.

In reply to by da san ge mali biu (ni preverjeno)

Gost Marjetica 25 (ni preverjeno)

Lepo, ampak nikoli ne bom stopila skozi njihova vrata.

gost123 (ni preverjeno)

te pa samo dale žri šiptarski usrani vegi burger

In reply to by Gost Marjetica 25 (ni preverjeno)

Gost Marjetica 25 (ni preverjeno)

Ne jem hitre hrane. Zunaj jem mogoče 1x na mesec. Rada kuham

In reply to by gost123 (ni preverjeno)

püjki (ni preverjeno)

Marjetica 25. Te si pa za ženite ;)

In reply to by Gost Marjetica 25 (ni preverjeno)

enmekfen (ni preverjeno)

končnooo!!! :))))) i'm lovin it!

špricarjisoin (ni preverjeno)

Vüpan ka do McŠpricer tüde naredle :D

Poraženec (ni preverjeno)

Južnjaki, bilo vam je lepo al ipak to nemože trajat. Babica gre na jug :D

đurin san (ni preverjeno)

jaja boo samo kdaj že 10 let ga odpirajo vse je že bilo v toj našoj soboti od mc. do čevapčičarne vse.........hahahaha

da san ge mali biu (ni preverjeno)

ge san napiso 100 komentar.bravo.

Tucipakaki (ni preverjeno)

Ge pa stodvajstoga

In reply to by da san ge mali biu (ni preverjeno)

pajdo (ni preverjeno)

eh včeraj smo bili pri pajdoji na hamburgeri in vam povem ka več nikoli nebomo šli tja k njemu na hamburgere in kebape prvo pleskavica je bila videti kot drobtine zmešane v meso vse črna in čuden ukus je mela po kislem je delala verjetno staro meso polsko govedino majoneza je bila topla vse je teklojboljß po kruho kdor ga hvali da ma na

pajdo (ni preverjeno)

eh včeraj smo bili pri pajdoji na hamburgeri in vam povem ka več nikoli nebomo šli tja k njemu na hamburgere in kebape prvo pleskavica je bila videti kot drobtine zmešane v meso vse črna in čuden ukus je mela po kislem je delala verjetno staro meso polsko govedino majoneza je bila topla vse je teklojboljß po kruho kdor ga hvali da ma na

Beliiiiii (ni preverjeno)

Dečki dragi Mc bi mogo biti na velkom parkirišču ob avtobusni postaji ka bi središče Ms uživelo ne ka ob 16:00uri mamo v Ms lunin mrk..Saj konc kraja je lejko ge koli pa de ok samo ka tej ŠIPKOJE spakejrajo med ovce pazit .Stem pa spet novica iz svežega vira (EMRULI odkupil 99% LUŠTA...PARADAJZ...Šipko 100% ne Slovensko.

Krota 35 (ni preverjeno)

Ka se preseravate z ten mekijon?? Sam drek notre denejo, moja dela v McDonald'se v künji pa sama vidi, kak se dela, narod bi še preparerani mozeg pojo, če nebi znal, ka vse za mesa pa sestavin pa vsega dreka tu poleg zmešanoga

. (ni preverjeno)

Ja pa ka zaj? Če majo na Tajskon restavracije z žuželkame za geste, pa turiste tao gejo pa v francije puže te tao tude naraobe?

In reply to by Krota 35 (ni preverjeno)

PVP (ni preverjeno)

meni je pa whooper dosta bokši. dvakrat trikrat na leto iden v graz tan se stavin v burgerkingi pa to mi je ravno dovolj hitre hrane. vmes pa še mogoče dvakrat če iden v maribor. Petkrat na leto mislin ka neje slabo malo tej hitre hrane. ka slabo. prav paše mi. Če pa oidprejo v murski pa mislin ka več kak dvakrat na leto sigurno nemo šel.

zhz (ni preverjeno)

mi je vseeno ce de ali nede itak redko gda kaj pogen taksoga tesko pa vrvlen ka de stoj vsaki den hodo ta razen kakse dece,po drugoj strani pa bi fejst blo dobro ka smo v 21 stoletji pa se vedno sobota ista pa nika novoga razen kaksih restavracij,kelko so ble govorice naj bi siftari placali dol ka nebi naredli mcd kak je negda muller biu,mogoce si keri siftar misli ka smo racisticni bi blo tudi v obratnon razmerji ce bi mi sli v vaso drzavo kaj taksoga delat,mislin ka je pametno malo soboto v red zeti ka bi tudi malo populacijo,turizem narejdlo ka bi bli nesce nejpa ka smo 200let nazaj pred drugimi mesti,ka nemo piso primerjave,..pametno bi blo negi polek glavne postaje g se folk najvec nahaja posebej mladina,nebi pa priporoco v BTC nepravin ka je noro ali ce smo realni se nikomi nebi dalo z sobocancon ta pelat gucin za tiste ka nemate avtoja,ali s kerin koli drugin prevoznin sredstvom btc zivi zavolo interspara drugace je itak mrtev p tak bi tudi blo z mc ce bi ga ta postavili g se narod ne nahaja pogosto ali je nej velka populacija,napiso svoje mnenje drugace pa kak sto vzeme to vse mi je vseeno te dajte nazaj :D

dgfdsfg (ni preverjeno)

samo sakši drugi sobočanec pa nej sobočanec je enkrat kedensko v spare :)

In reply to by zhz (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

V kakšno šolo si ti hodo, ka ne veš pisati stavkov in postavljati pike? Pa takšni gnes den končajo osnovno šolo mogoče celo srednjo šolo. Pa to je neverjetno kam smo prišli.

In reply to by zhz (ni preverjeno)

da san ge mali biu (ni preverjeno)

ko bom velik bom delal v mcdonaldu

jej (ni preverjeno)

KONČNOOOOOOOOOOOOOOOO NEKAJ NE ŠIPTARSKEGA :)

jožaaa (ni preverjeno)

Adijo Emruli...Beli...Pajdo in vsi ostali šiptarji to poljsko meso bojo zaj sami lahko žrli...hvalabogu da pride Mekič...

Kemalmahmudu (ni preverjeno)

Mc 21 samo za cicibane rezervejrano ——gnes 21.2.2019 ob 11:00ur je bejli rasturo ob čakanju na Socialko .Zaslužek v enem dnevu kot v celem tednu (Živela socialka 3980€

Izmet Felali (ni preverjeno)

Samo kebab je pravi

PajdoPajdo (ni preverjeno)

KA zaj pajdo da li mirno spavaš??? :-D

ekipa1 (ni preverjeno)

ČE SO PAMETNI NAJ GA POSTAVIJO V EXPANU TUDI AVTOCESTA JE BLIZU LOKACIJA PA TOP

. (ni preverjeno)

enoga sranja se rešimo, pride drugo. trebalo je napraviti plac za njih

Hrib (ni preverjeno)

MC, mi nej glih ali privoscen da pride v Ms da se malo ta nasnaga siptarska razreci, ka nas je leta in leta zastrupljala z crkovino

(ni preverjeno)

Center sobote bo nehal smrdeti. Super.

Pajdo (ni preverjeno)

Niši kebapi su bolji tou da znate.

Starejše novice