*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delavec za pripravo materiala za ponovno uporabo

V Puconcih se lahko zaposlite v Javnem podjetju center za ravnanje z odpadki - Cerop, kjer boste zadolženi za razvrščanje, razstavljanje in obdelavo materialov, primernih za ponovno uporabo v okviru regijskega centra.

Pomožni zavarovalni zastopnik - skrbnik strank

Če ste vešči v komunikaciji in imate prodajno žilico, lahko dobite delo v soboški enoti Zavarovalnice Generali. Ob svojem delu boste imeli mentorja, vaša naloga pa bo iskanje potencialnih strank.

Knjigovodja 

Gornjeradgonski Arcont išče okrepitve na delovnem mestu knjigovodje. Potrebno bo visokošolska izobrazba iz smeri ekonomija, delovno mesto pa je primerno tudi za invalida.

Telefonist - receptor

V rakičanskem domu iščejo osebo, ki bo sprejemala, usmerjala in informirala obiskovalce ter stranke, sprejemala in razdeljevala pošto stanovalcem in izvajala prodajo ter strežbo v bifeju. 

Strokovni vodja - Glavna medicinska sestra za perioperativno medicino

V soboški bolnišnici iščejo okrepitve. Za določen čas, natančneje 48 mesecev, delo dobi glavna medicinska sestra za perioperativno medicino. Naloga zaposlene osebe zajemajo vodenje, organiziranje in načrtovanje delovnega procesa. 
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prekomure (nepreverjen)

v bolnišnici murska sobota zavajajo ker direktor NE podpiše novih zaposlitev !!

. (nepreverjen)

Kot vedno, gezero razpisov majo pa nika ne zaposlijo.

In reply to by prekomure (nepreverjen)

starisad (nepreverjen)

zaposlijo zaposlijo samo nemaš praveh vejz

In reply to by . (nepreverjen)

zaposlimo (nepreverjen)

vsi eni pa isti zaposljujejo in odpiščavljejo. samo ka dobijo keš od države... vsi keri iščete delo, ite na kakšno fešto, gostilno in bojte socialni. Prle ali slede de štoj znal za kakšno mesto in vas nut potisne.
Te zaposleni na zavode so žive mrtveci. Nemajo pojma ka delajo. In majo nekšen fetiš za poniževanje ljudi. Ka sploj ne gučin o njihovih delavnicah, kere so žalitev celo za tiste keri dejansko majo motnje v razvoju.

Žm (nepreverjen)

Realni DF maš tij redno motnjo v glavi. Itak ti pa nej trbej skrbeti za slujzbo ka si socialne problem v toj državi. Debil prizadeti.

In reply to by zaposlimo (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

San čuo ka v špitali nücajo centralaša.

Starejše novice