Foto: Bobo
Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek in citat pomurskega poslanca Jožefa Horvata, zaradi katerega je postal tarča posmeha. Horvatov odgovor kaže, da gre dejansko za manipulacijo.

Te dni so besede vodje poslanske skupine NSi Jožefa Horvata postale viralne. Ljudje namreč množično delijo delček njegove izjave, ki jo je izrekel pred osmimi leti v državnem zboru.

Horvat je takrat v razpravi o zakonu za uravnoteženje javnih financ sarkastično citiral enega najvplivnejših jugoslovanskih politikov Staneta Dolanca in povedal: »Ker glejte - pa ne mi zameriti, ko zdaj to vašo retoriko povzamem in jo nekako skušam spraviti v en stavek -, potem se tukaj spomnim ene izjave nekdaj izjemno pomembnega politika, Slovenca, v času Socialistične federativne republike Jugoslavije, tovariša Staneta Dolanca. Nekoč je izjavil: "Tovarišice in tovariši, mi stojimo na robu prepada, toda mi bomo naredili korak naprej!"«

Toda Horvatove besede so iztrgali iz konteksta in objavili le del izjave, kjer ni razvidno, da gre pravzaprav za citat. To naj bi prvi objavili na Facebook strani 'V Sloveniji sem doma', ki ima okoli 40 tisoč sledilcev, do danes pa ima objava čez 750 delitev. Njegovo izjavo so delili tudi posamezni uporabniki Facebooka na svojih zidovih in delček govora pomurskega poslanca, ki ga je imel na seji pred osmimi leti, je hitro zaokrožil, ni ga bilo mogoče več zaustaviti.

Verjetno je ravno to spodbudilo Horvata, da je zdaj pojasnil celotno zadevo in objavil povezavo do magnetograma, ki dokazuje, da gre za izjavo vzeto iz konteksta. Ob tem je s prstom pokazal tudi na bivšega premierja Marjana Šarca. "Javna tajna: za to FB stranjo se skriva stranka LMŠ (Marjan Šarec). Čestitke," je zapisal na Twitterju.

Kdo je lastnik strani? 

Ob pregledu strani "V Sloveniji sem doma", je sicer zares precej nenavadnih naključij. Stran je nastala že leta 2011 pod imenom "Gremo na morje"in je na Facebooku razvrščena v "Spletno mesto za lokalne storitve in potovanja". Do sprememb imena je prišlo leta 2019, in sicer se je stran februarja lani preimenovala v "Gremo nagrajuje", nato v "Radio 1 nagrajuje", aprila pa so sledila še preimenovanja v "Radio 1 doma", "V Sloveniji je doma" in še nazadnje v sedanje ime "V Sloveniji sem doma".

V času do tik pred nastopom aktualne Janševe vlade praktično ni zaslediti objav, kar daje sum, da so bile pretekle izbrisane in je verjetno prišlo do menjave upravitelja oziroma lastništva. No, stran je dobila nov zagon ob nastopu aktualne vlade, kjer pozornost pri sledilcih vzbuja z objavami, ki so posmehljive in kritične izključno do vlade.

To seveda ni nič spornega, veliko uporabnikov na račun takšnih objav tudi pridobiva sledilce, a družbena omrežja so ravno tako odlično orodje za politično (anti)propagando, ki jo s pridom izkoriščajo tako eni kot drugi. Toda pravila igre so znana, jasno mora biti, kdo stoji za objavami.

Šarec znova zbodel Horvata

S vprašanji, kako komentirajo obtožbo poslanca Horvata, smo se obrnili na LMŠ, a do tega trenutka nismo dobili odgovora. Je pa Šarec na Twitterju odgovoril neposredno Horvatu in posmehljivo spomnil na Horvatove izjave, ko je slednji trdil, da so mu nepooblaščeno vpogledovali v osebne podatke in na ta način sledili, pa to celo v času njegovega obiska polnočnice.

Tudi za navedeno je takrat Horvat okrivil Šarca, a se je po poizvedbah informacijske pooblaščenke naknadno izkazalo, da je policija v tistem konkretnem primeru preverjala podatke vseh Horvatovih soimenjakov.

No, spomnimo, da imajo v vrstah LMŠ medijskega in komunikacijskega stratega Mateja Špeharja, ki velja za velikega poznavalca Facebooka in družbenih omrežij. Ravno Špehar se je sicer pred državnozborskimi volitvami leta 2018, na katerih se je na listi LMŠ potegoval za poslanca, vpletel v afero povezano s prodajo Facebook strani "Slovenija, moja dežela", ki jo je za 8.540 evrov iztržil državnemu podjetju Eles. Zanimivo naključje je tudi dejstvo, da Špehar izhaja iz radijskih vod, saj je bil dolga leta urednik in radijski voditelj.

Šarčev medijski strateg Matej Špehar (FOTO: MEDIASPEED).

Komentarji (95)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
skk (nepreverjen)

S ken sa naši bebasti politiki ukvarjajo gnes den, tou nemreš vrvati. Tej Horvat pri sakši takši zadeva vedno izpadne kak največji debil Slovenske politike. Brezveze nejmi je stvari na druge rivati. Že večkrat je dokazo ka je totalen bebček.

snops1 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pa dejstvo je, ka se ide za grdo manipulacijo/laž. Pri keroj ma očitno prste vmes bivši in wanabe predsednik vlade. In tvoj odziv je, ka je Horvat bebček? S takšin debilizmon tudi tij ustvarjaš nizki nivo politične kulture. Bebček.

In reply to by skk (nepreverjen)

skk (nepreverjen)

Kak znaš ka ma Šarec prste vmes? Zato ka je Horvat tak na twiteri napiso? Ajajaj srmaček, naivnost je nej glih nekša dodana vrednost pri človeki.

In reply to by snops1 (nepreverjen)

snops1 (nepreverjen)

Tumpi, či drugo nej, je tou manipulacijo (zavedno) Šarec dejlo dale. In namesto ka je fokus razgovora na očitni manipilaciji, si vij hlapci podzavest pucate na Horvati. O naivnosti pa tij svoji mami pripovidavli, hlapec.

In reply to by skk (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Spoštovani ssk!
Tvoj Pepi-Serpentinšek pa je res vrh Slovenske politike!!???
Človek ima leseno pamet. Pinokio.
Danes igra njegova nogometna raprezentanca proti Sloveniji.

Lep večer

In reply to by skk (nepreverjen)

skk (nepreverjen)

In što je tou Pepi-Serpentinšek? In zakoj je moj? In zakoj si ti tak neumen kak si?

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

"skk"

Vej pa znaš Tvoj medo Pepi-Serpentinšek...lesena pamet

Zdaj pa deci mleka pa spat. Jutri daljinski pouk fiskultura...

In reply to by skk (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Ta hinavec pokvarjeni si še vedno upa lajati okoli? Kak ga ni stramota po tistem javnem obtoževanju Šarca v državnem zboru in celotne leve vlade. Hinavec pokvarjeni.

1919 (nepreverjen)

Spoštovani "vodka"

Lajajo psi. Ljudje govorijo. Malo več kulture. Bo šlo?
Ali pa vseeno preveč vodke "mali-gani"

Lep večer

In reply to by vodka (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Več kulture si mora zaslužiti. En lažnivec in hinavec je pa od mene nikoli ne bo dobil. Še vedno se ni opravičil Šarcu in tudi drugim ne za svoje laži in hunavstvo o njih in do njih.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1970 (nepreverjen)

Je..l te č..k, opravičiti, komu opravičiti,....serpentinšek se mora opravičiti, pa ne samo opravičiti, ampak izginiti iz političnega obličja, ker je izdal Slovenijo ko je vrgel puško v koruzo in nikjer v Evropi se takšni izdajalci več ne pojavljajo v politiki.

In reply to by vodka (nepreverjen)

1967 (nepreverjen)

Ja pa tudi zaporniki in preprodajalci se nikjer v Evropi več ne pojavljajo v politiki

In reply to by 1970 (nepreverjen)

Ali pa (nepreverjen)

zurnal24 si/slovenija/mario-fafangel-ne-vidimo-dobro-naprej-mogoce-je-zadaj-ledena-gora-356799
youtube.com/watch?v=OKuwUaWn2Oc

In reply to by vodka (nepreverjen)

SRAM NAJ VAS BO ! (nepreverjen)

SRAM NAJ VAS BO POLITIKI KOMPLET levi, desni, rdeči beli, zeleni niste vredni da sonce sije na vas. Ljudje umirajo zaradi vaše zmešane politike vi se pa imate čas zajebavati en drugega, prekleta nesnaga človeška. Slovenija na prvem mestu (najslabšem) v tej tragediji ZARADI VAS GNOJI ki ste za to odgovorni. Ne bomo izgubili spomin do naslednjih volitev, ker v politi več nimate mesta FUJ.

per (nepreverjen)

Vse je iztrgano iz konteksta po njegovem kot tisto, da je kapital plaha ptica in , da se ne sme nikakor kršiti fiskalno pravilo, če so drugi na vladi, ko so njegovi se pa lahko zadolži za eno generacijo in je plaha ptica vedno v njihovem naročju, kakšen primitiven poslanec in še v cerkvi je vedno v prvi vrsti in verjetno je bežal od verouka, ker ne pozna božjih zapovedi 7 mu nikakor ne gre zato jo je prečrtal kot romi.

vodka (nepreverjen)

Že od nekdaj je znano, ka več je v cerkvi večji hudič je.

In reply to by per (nepreverjen)

Binbo (nepreverjen)

Joužek, joužek ge si ti bil gda se je pamet delila ? Gvušno pri meši !

1919 (nepreverjen)

Pozdravljeni "Binbo"

Binbo ki ga skrbi tuja pamet. Komediant? Psihoanalitik.......BIMBO

Lep večer

In reply to by Binbo (nepreverjen)

Binbo (nepreverjen)

1919 in Jožek Horvat je enako !

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovani Binbo!

Priznam razkrikal si me! Maš pivo v dobrem.

Lp ostani zdrav!

In reply to by Binbo (nepreverjen)

Represija... (nepreverjen)

Edina dobra stvar je ta, da bo šla stranka SMC po naslednjih volitvah na smetišče zgodovine. Desus in NSi ji pa kaj hitro lahko sledita. In prav je tako, to je cena podpore JJ, ki jo bodo vse tri stranke zelo drago plačale. Nižje skorajda več ne gre v Sloveniji...

1919 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Spoštovana-i "Represija"

LMŠ-SaAB-Levica-SD..................smetana Slovenske pameti.
RDEČA BURŽUAZIJA

In reply to by Represija... (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Pozabo si Janšo in večji del SDS, Gorenak, Tanko, Gorenak, Vizjak, itd , itd to so Rdeči kmeri.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovani "per"
Če komentiraš, bi se pričakovalo vsaj osnovno poznavanje dejstev. Za začetek bo dovolj Wikipedia.
Rdeči kmeri=komunistična partija Kambodže. Njihovi rezultati 2mio. poklanih ljudi.

Lep večer.

In reply to by per (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

1919 Komunisticna partijaja,uvozeni siptar vas puklasti je bil velelik komunist spijun in ovaduh v prv vrsti zastavonosa v mladinski komunisticni partiji.Potem so se mu sanje razblinile.In zdaj velik antikumonist cerkveni ritoliznik hinavec.....in vi butlli z opranimi mozgani.Ce si pa Prekmurec pa res zalostno,da ne poznas Horvata,slabo za prekmurje isce samo pozornost,vsi cerkveni gledajo samo za svoje riti.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovani "Lipa3"!

Vaš uvoženi puklasti Marjan Šarec alias Serpentinšek je res Šiptar dokazano-dokumentirano, tu se popolnoma strinjava, zato se ne peni. Kar se komunizma tiče se pa ne strinjava. Pinokio Šarec je bil samo član pionirske skupnosti, ter sveži omladinec noben komunajzar ......bil pa je ministrant (tu se pa strinjava). Če je lezel v rit duhovnikom ne vem, (če ti praviš bo prav gotovo res). Prekmurec sem pa res, dokazano do četrtega kolena nazaj. Če, Horvat kot praviš gleda samo na svojo rit, sklepan, da ti gledaš samo na tuje (♡♡♡♡) riti.....ali????. Kar se tiče opranih možganov, tu se strinjava. Komunajzarji so imeli celo "Sanatorij za pranje možganov" na morju v bližini otoka Rab (rajska plaža). Bodi zaenkrat dovolj. Lep dan pa ostani zdrav-a.

In reply to by Lipa3 (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

Glej tvoj puklasti JJ je siptar rojen ocetu siptarju materi albanskomakedonki posvojil ga je Slovenski domobranec.Tolko v vednost.Kot sem ti ze prej napisal je pa bil velik komonist zastavonosa v mladinski partiji celo velik ovaduh.Bil sem na Roski ,ko se je zgodil JBTZ.Zdaj mi je zal in me sram,da sem protestiral takrat si je tvoj pukladti zasluzo za izbris.Prisli so novi casi in si preoblekel plasc v cerkvenega ritoliznika zato pa vas cerkvene ovce brez mozganov zal ne znate misliti z svojo glavo vas lahko vodi kot pes ovcar.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Spoštovani-a "Lipa3"

No,no ne na osebni nivo. Levakarji se imate za tolerantne....pametne.....razgledane...ali????
Kaj je to Roška, JBTZ? Pojasni!...........Pa cerkev in ovce brez možganov????
PUKLADTI---ka je to?? KOMONIST????

Lep dan!

In reply to by Lipa3 (nepreverjen)

Lipa3 (nepreverjen)

1919 Zdaj pa vidim,da si se kilav,oprosti poguglaj JBTZ Roska in vidis vso zgodovino kdo so bili J BTZ in ka se je in kdaj in zakaj dogajalo ma Roski
Potem bos malo drugace razmisljal,pa nisem ne levi ne desni se najmanj pa Sarcev samo malo ozadje spoznaj,prevec imas oprane mozgane,pa oprosti.

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

Mimi123 (nepreverjen)

Vsi akterji z Roške so te dogodke izkoristili samo za svojo lastno prepoznavnost in so se okoristili z milijoni denarja slovencev. Tudi vaših, ki ga podpirate. Če je vam to prav ok, ampak jaz svojega zasluženega denarja ne želim podariti nekomu, kot je on in njegova kleptomanska druščina. Denar in stvari podarjal tistim, ki so za podarjeno hvaležni in ki to tudi potrebujejo.

In reply to by Lipa3 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovana "Mimi123"

Ne razumem...
citiram "če je vam to prav ok, ampak jaz svojega zasluženega denarja ne želim podariti nekomu, kot je on in njegova kleptomanska druščina"

Kdo je "on"..."njegova"..."druščina".....

Kaj pomeni...
citiram "denar in stvari podarjal tistim, ki so za podarjeno hvaležni in ki to tudi potrebujejo"

Razsvetli nas neuke!

Lep popoldan!
Ostani zdrava.

In reply to by Mimi123 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovani-a "Lipa3"!

OPROŠČAM TI-VAM!

Lep dan

In reply to by Lipa3 (nepreverjen)

Črenšovci (nepreverjen)

Poseren se na Horvata.

1919 (nepreverjen)

Spoštovani "Črenšovci"

Te pa hitro posrat, da ne pristane v hlačah...... Priporočam LINEX-

Lep dan

In reply to by Črenšovci (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Ka si ti Horvat ali si njegov sluga-posilni, pameten si glij nej.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

Spoštovani "per"

Izdam samo Tebi skrivnost . Moj IQ 148 s certifikatom. Se dobimo na kavi po epidemiji? Predlagam Drvarnico. Bo šlo?
Javi

Lp

In reply to by per (nepreverjen)

Ofeden (nepreverjen)

Naj ga obdržijo v LJ, itak nemamo nej od njega pa nej od Slovenije nikšoga haska... Prekmurci kak dugo te se še meli za Slovence? Ge se že davno več neman...

niti ges (nepreverjen)

Niti ges se več neman, samo nej mi zdaj povedati ka bi šou rad nazaj k mađaron?

In reply to by Ofeden (nepreverjen)

1919 (nepreverjen)

"Ofeden"

"Ge se že davno več neman"........ mogoče MONGOL????
Daj nas razsvetli!!!!

Lep večer

In reply to by Ofeden (nepreverjen)

Vaša vest (nepreverjen)

Ta g. Horvat pa se res že sam sebi smili, kaj vse se ubogemu revežu dogaja. Je že kdaj kaj drugega povedal, kot da samo odtožuje druge za svoje krivice?

Markasto. (nepreverjen)

G.Horvat , drži se in ne oziraj se na tej komentare, pa znaš ka iz nore luknje nori veter fuda.
Hvala za vse in Bog te živi.

vodka (nepreverjen)

Če bog je te nede enoga lažnivca in hinavca ščito pa ga živo.

In reply to by Markasto. (nepreverjen)

MurekIN (nepreverjen)

A srmaček, resno se mi smijli, za kakše stvari se sekejra,... Bougi, bougi! Tou nede za prenesti, rajši v penzijo!

Clyde (nepreverjen)

Šarec je zakon😋😋😋😋😋😋😋😋👍.

1919 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

♡ "Clayde"

Šarec je Pinokio.
Pinokio je lesenjača... Šarec= lesena pamet.

Lep večer

In reply to by Clyde (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Seveda ja, skos nešče stoji za nekin :) Hjao, pa to jokanje vseh politikov.

Ferenc3 (nepreverjen)

Sem že pomislil, da mu spet sledijo in je spet razglasil zadevo za največji škandal.

kitajsivirus (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

komedijant in cirkusant, to kar obvalada, nas Marjancek.

1919 (nepreverjen)

Lp
Amaterski komedijant in cirkusant....Baba je žaba, škampi so na mizi,na dolgi rok smo vsi mrtvi,
Radio ga-ga. Uf

In reply to by kitajsivirus (nepreverjen)

Engels (nepreverjen)

Jožef Horvat je neinteligenten. Tou je njegov glaven problem.

vprašaj (nepreverjen)

Mene pa strašno zanima kaj ima g. Horvat povedati o zasebnem oz. privat zdravstvu za katerega se on in njegova stranka tako strašno zavzemata. Le kaj bi danes v teh težkih časih brez javnega zdravstva??

Karl Marx (nepreverjen)

sereš ko tanja flaškom

In reply to by vprašaj (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

Pa kak se je pred vstopom v Janševo vlado hršil čez Mađare, kak hočejo pomađarščiti Prekmurje. Odkar je pri Jajotu pa niti besede več o tem. No, in kaj si naj misliš o takšnem človeku.

Karl Marx (nepreverjen)

idi mu ga popušit
sem čuo da dobro pušiš

In reply to by 637 (nepreverjen)

Ferenc3 (nepreverjen)

Zaj njegov prometni minister Madžare zova k 2. tiri. Včasi za ten pa de Orbani dal še pol luke Koper

In reply to by 637 (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Številk in ozadja ravno ne poznam, pa vendar: kaj imate toliko proti Madžarski, če sodeluje pri projektu? Če bi Avstrijci, Nemci... bi bilo v redu? Morda Nizozemci? Ni še tako daleč nazaj, ko so Nizozemci odkupili tovarno sladkorja v Ormožu samo z enim namenom: ker je bila proizvodnja sladkorja v Evropi prevelika, so morali Nizozemci zapreti tovarno na Nizozemskem. Pa so se domislili... in zaprli tovarno v Ormožu, ker je bila njihova last, na svojem ozemlju pa verjetno proizvaja tista druga tovarna sladkor še danes.
Ker je dandanes pač osnova kapitalizma v tem, da trg marsikaj odloča... in če hočejo Madžari dati 200 mio evrov za to in to glede tira in morda Luke Koper... mi pa bi ta denar pač radi... kaj je sedaj tako narobe? In če se še katera država pojavi... vzemimo denar, vendar do neke mere, da zadržimo večinski del, s tem pa tudi "šefofstvo"!
Mi se preklemansko sicer zavedamo, da smo gospodarsko zelo odvisni od Nemčije in Avstrije, vendar sam ne bi porival stran Višegrajske skupine, kajti geografsko gledano... lahko odlično sodelujemo, to pa pomeni delovna mesta, pretok denarja, ljudi... in niti ni potrebno, da se politično poistovetimo z njimi, če to že moti toliko ljudi.

In reply to by Ferenc3 (nepreverjen)

Binbo (nepreverjen)

Truplo idi pa si sprosi Madžarski pasoš !

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Vse je argumentirano. A nisem lepo napisal, kako so nas npr. "nategnili" Nizozemci. Je spomin tako slab... da se tega več nihče ne spomni?
Vaše notorično sovraštvo do vlade, lahko naredijo marsikaj, nikoli zadovoljni. Vaše notorično sovraštvo sedaj do Madžarske... četudi bi lahko sodelovali, niti pod razno po vaše. A na evrih piše, da so madžarski? Jutri boste sovražili Hrvaško zaradi... no, se že nekaj najde. Čim bodo Avstrijci mogoče bolj zaprli meje ali uvedli večji nadzor... uh, pač švabi zaničljivo, kajti mi Slovenci smo res nekaj nad. Italijani so Lahi, kaj že Angelži?
Vsaj prejšnja leva vlada se je skregala z vsemi sosedi... pa je to pametno? A mi lahko živimo sami, trgujemo sami oz. samo z nekaterimi, turistične kapacitete koristimo samo doma in še... Gornji, malce se zresni!

In reply to by Binbo (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

Nisi razumel mojega komentarja. Ne gre se za to, če jaz oz. mi sovražimo

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Nisem odgovarjal tebi, ampak Ferencu...

In reply to by 637 (nepreverjen)

Res je (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ni je bil sposoben ne za tišlara, ne za kašega pametnega kulturnega delavca, zato pa je grata doslej najbojši
predsednik leve vlade, pa še to za kratki cajt, dokič (povedano lepo) neje obnemogo, pa kak mu je prava
Pojbič se .... No, zaj pa tan kak je, meša drek vleče odlično plačo, zato ka državlane hujska k sovraštvi, prepiron,
izgredon. Bedaki pa jemi ploskate!

Res je (nepreverjen)

zreli za politične cirkuse.

kak lažete (nepreverjen)

To je čista laž.... Horvat je nigdar, še ednouk ponavlan NIGDAR nej po krivon tarča posmeha.

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Horvat Jožef je ena navadna lažniva svinja.

1970 (nepreverjen)

Horvat je za vas vse komentatorje Bauk in Batina. Nekateri od vas mu ne sežete niti do kolen. Vkolikor nebi to bil, kar sem omenil, se tudi vi revčki nebi toliko z njim ukvarjali.

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Anton Domžalski (nepreverjen)

"Horvat ti si cepec! " Dodajam: Velik naiven cepec!

janko špehsvinjski (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Horvat je car

In reply to by Anton Domžalski (nepreverjen)

iz kamnika doma (nepreverjen)

ne me jebat u glavo
Že tako sem prizadet
Sem vrgel puško u koruzo
vse se mi je zjebal

Trdonja 1 (nepreverjen)

Boljše da jo vržeš v koruzo kot pa jih prodajaš na Balkan kot naš general "Twitto" Janez Janša....

In reply to by iz kamnika doma (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Ja, seveda, hahaha. In prejemaš socialno, ker ne veš zaslužiti, hihi??

In reply to by Trdonja 1 (nepreverjen)

Trdonja1 (nepreverjen)

Tudi hojsova(ta človek si ne zasluži velikezačetnice, vendar je njegovo puško JJ pobral iz koruze :)) puška je v koruzi.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

Prodaja orožja na jug je bila taktično zelo domiselna
zato pa je bila Slovenija prej svobodna
ker te izvožene puške so pokončale veliko sovražnikov naše drage Slovenije že na Hrvaškem in Bosni

In reply to by Trdonja1 (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

ja to pa je bilo res domiselno
Vsa čast in slava akterjem ki so to poćeli
vključno z našim predsednikom Milanom

In reply to by Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

Trdonja 1 (nepreverjen)

Jožef Horvat še en politični fosil brez hrbtenice! Častni doktor prištinske univerze Janoš Jansha vas je spet vse peljal scat. Njegove komunistične travme zastrupljajo Slovenijo že 30let!!

Maiki (nepreverjen)

Namesto da se ti politiki obnasajo kot kaksne dvanajstletnice, bi se naj rajsi bolj ukvarjali z temi njihovimi protikorona ukrepi, ne pa da sprejemajo ukrepe brez razmisleka . Ukinejo javni prevoz, kjer bi lahko kak ki je na sociali, al pa prek javnih del razkuzeval, delavci pa naj se stiskajo po avtomobilih , se najlazje okuzijo ce so maske max. 80 procentov varne,ter cakajo da jih ustavi policija zaradi kontrole, pa jih v najslabsem slucaju se oglobi. Inspekcije dobesedno ignorirajo mnozicna zarisca po delovnih mestih, ko bi lahko z pravocasnim testiranjem izlocili vecino okuzenih! Gospodarstveniki zahtevajo zamrznitev minimalne place, so pa tiho ko drzava vsepovprek deli denar , toliko o njihovi skrbi za zaposlene, !!

Statistik (nepreverjen)

Ja tak je to ko desničari malo svoje medicine dobijo servirane... Te pa takoj Calimero-sindrom.

gostja (nepreverjen)

Horvat po krivem tarča posmeha: "Za manipulacijami stoji Marjan Šarec" ??
Bogi Jožek !!!

Komedija (nepreverjen)

Kot je že bilo zapisano , problem Šarca je , da je totalno nerazgledan in neizobražen , in da so njegov nivo gasilske veselice , zdaj kdo tega ne razume je pa itak na njegovem nivoju

cba (nepreverjen)

Priporočam . Keith Lowe Podivjana celina .

Keramichar (nepreverjen)

Takše kak so šarec, bratušek, kordiš,....so pred 100lejtami kamenjale

fkjuj (nepreverjen)

Pred 100 in več lejtami nazaj so kamenjali napredne in razgledane lidij.... kamenjali so jih pa takši primitivni in zaostali loleki kak si tij. Isto je bilo z zažiganjon lidij na grmadaj.... inkvizicija pa tej zadeve.

In reply to by Keramichar (nepreverjen)

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)
gost2020 (nepreverjen)

Človek v njegovih letih bi moral biti že v penziji, zdaj zasluženi ali ne to ne vem... njegov čas je mimo, enako se vidi z Trumpom, kar ne morejo in ne morejo odnehati ti upokojenci in pri vsaki stvari so osebno prizadeti... zdi se jim da jih vsi napadajo... pa človek umiri se, poglej koliko si star in uživaj tistih nekaj let v miru in zdravju, če ti je vsaj to dano!

xxxxx (nepreverjen)

Prava orgija primitivnih komentarjev. Čisto na nivoju povprečnega Prekmurca.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Horvat o.d.j.e.b.i. domov.

JHorvat (nepreverjen)

LP "AJAJAJAJAJAJAJ"

Pravkar o.d.j.e.b.a.l. domov. Vabljen-a na kavo...čaj...kozarec rujnega......po epidemiji

lp ostanite zdravi-a.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

Dotični gospod (NSi)...lepo vzgojen fant, po "defaultu" nepokvarjen (verjetno delni rezultat verske vzgoje), morda nekoliko naiven... z leti v politiki pa se je morda vseeno malo tudi "izpridil" (vsaj v očeh nas volivcev - razlog, sklepanje "gnilih" kompromisov). Sicer ga poznam iz daljne preteklosti, ko je še bil v Muri (AOP), kjer znova poudarjam, je bil pravi sodelavec, vedno pripravljen pomagati...verjamem , da je v srcu še vedno dober, ampak njegovo politično udejstvovanje pa me občasno razočara; nekaj svetlih trenutkov mu definitivno pripišem (v oddaji o priključitvi Prekmurja k Sloveniji in pa skrbi, kako se tujci čedalje bolj zajedajo v "prekmursko" zemljo), a žal zaradi španovije (koalicija) z JJ, ne poseže po ukrepih ki bi jih morda Prekmurci radi slišali/videli - zgolj besedičenje v dokumentarni oddaji ni dovolj, a se zaveda, da bi mu prerekanje s premierjem škodilo, sploh v LJ (popularnost v Prekmurju pa mu ne daje plače, si verjetno misli, a se moti; morda pa ga zato v naslednjem mandatu ne bo v Ljubljani). Žal ni edini poslanec iz pokrajine v kateri živimo, ki ni dosegel nekih prebojnih vsebin za Prekmurje /ali celo Pomurje, čedalje bolj pa se lovi v populistične pasti "krivičnega prisluškovanja", paranoje...kot javna oseba se mora zavedati, da je pod lupo, zdaj SOVE, zdaj preverjanja policistov ali zdravniškega osebja (tudi s soimenjaki v sistemu; mimogrede, a naši obveščevalni aparati "puščajo" informacije?) in če se ti podatki ne omenjajo javno, mi ni jasno kaj ga muči? Ali ima kaj za skrivati? Kolikor ga poznam, mislim da ne, zatorej takšni "skrajno desni" refleksi v stilu "drž'te lopova tam", le zmanjšujejo njegovo verodostojnost. Škoda, pametne Prekmurce še kako rabimo v Ljubljani, "prodane duše" pač ne, ne glede na politično barvo! "Rešpekta" ti ne da JJ, politiki (izbranec ljudstva) si ga zasluži sam, med nami volivci, s poštenjem in svojimi dejanji, ne glede na barvo, spol(-no) ali versko prepričanje!

637 (nepreverjen)
🐥 (nepreverjen)

Ima pa Horvat eno veliko predost pred nami, navadnimi smrtniki.
Nikoli ne bo imel težav s hrbtenico. Je namreč nima.

1919 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Lp
Vidi,vidi javil-a se dr. medicine specialist-ka ortopedije. Si dvoživka (javno-privatno)?
Sklep Horvat je ligenj♡♡♡

Kako pa ocenjuješ Šarca (lesena pamet??)

Ajde izpljuni ljubavi♡♡♡

Lep večer

In reply to by 🐥 (nepreverjen)

9191 (nepreverjen)

Hej debilček!
A nisi pogruntal kaj pomeni, če nekdo piše v prenesenem pomenu?
Aja, preveč za tebe. Za širino je potrebno kakšno šolo končati, pa kaj prebrati.

In reply to by 1919 (nepreverjen)

ToneB (nepreverjen)

L.P. POMURCI! Gdo nej gledal govora gosp. HORVATA, naj ne komentira OK! Kaj bi radi bili, da nam zavladajo stalinisčni povojni morilci z Makarovičko in Kučanom v ozadju....Veste kaj vam povem, da bo en Damjannas izrinil iz EVRA in UEja! Pa tiste proklete kurve Fajonka, islamistična K::::::a,Meresev, Bratušek, pa Čuravi Šarec.....Zaj že ova kusa zdigavle glavo iz Šcavinice Kociperka.... Marš povojni morilci.......Zvezdo pa si naj vtaknejo v rit, pol pa vun potegnejo.....Morilci....to bi radi sedaj delali z nami......????????????????????????????????

637 (nepreverjen)

Ka ti si iz Hrastovca ušel? Mater kakše podpornike ima Horvat. Na to pa ne more biti preveč ponosen.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

Vaša vest (nepreverjen)

Ja pa še vedno se najdejo taki, ki ne zmorejo normalnega dialoga!
Žalostno, da se take zadeve vidijo na omrežju.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

MarijaK (nepreverjen)

G. Horvat si je pa čisto sam to zakuhal. Ne rabi biti sedaj užaljen in iskati krivca

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice