Slika je simbolična.
Sindikat delavcev gostinstva in turizma Slovenije je na vlado, državni zbor in Milana Kreka naslovil poziv k odprtju.

Sindikat gostinskih in turističnih delavcev je v pozivu poudaril, da imajo zapiranja dovolj. Obenem so pristojne vprašali na podlagi katerih analiz so prišli do ugotovitev, da je prav njihova panoga tista, ki prenaša virus, so zapisali na STA

»Dovolj je bilo agonije zapiranja in odpiranja teras le v posameznih regijah, dovolj je nedela, dovolj vseh različic virusa, dovolj je bilo pisanja pozivov vladi in odgovornim ministrstvom, vseh teh odločitev, ki jih ne želite ali ne znate pojasniti,« so na STA citirali poziv gostincev in turističnih delavcev. 

Dopis že poslali, a odgovora ni bilo

V novem dopisu so še spomnili, da so 24. marca na Nacionalni inštitut za javno zdravje en dopis že poslali. Odziva do danes še niso prejeli. 

Gostinci in turistični delavci so prepričani, da pri zaprtju gostinstva ni šlo za premišljeno odločitev, saj je ta povzročila veliko škodo, še poroča STA

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ocka (nepreverjen)

Od kda so te zaprejte gostilne???? Ite malo okole nej ka sedite pred računalnikom pa gluposti pišete.... po cejlon prekmurje od gostiln ob madzarski meje do gorickoga, Gor. Radgone, Ljutomera mas odprejte gostilne...

buba švaba (nepreverjen)

Ja in ka te zdaj napravili? Vsi lepou odprite normalno brez omejitev pa konec. Nej ka đoučete po medijaj, tak kak vsi ostali. Vsi samo neka đoučete, gda pa trbej kaj napraviti pa vsi rep med nogej. Očitni primer z ovin smučiščon, kero je iz protesta ostalo odprejto pa je niti eno drugo smučišče nej z njimi potegnilo. Te so pa takoj začnoli vsi đoukati kak se jin krivica godi ka nesmijo biti odprejti. Napravimo vsi fkuper konec toj štali pa samoiniciativno vse odprimo in hejnjahmo upoševati brezvezne ukrepe keri nemajo nič s ten viruson. Tisti ka ste pa sprestrašeni pa lepou doma ostanite ali pa se v celofan zavijte gda idete iz kuče.

p3p (nepreverjen)

Mate odprejto na črno pa še dobite nadomestila, ka bi še več radi meli

KORONČKA (nepreverjen)

p3p, tij si se že tak butasti narodo???

In reply to by p3p (nepreverjen)

rotschild (nepreverjen)

Saj pa večina gostincev sploj noče odpirat svojih gostiln, večina jih od države več dobivle kot pa takrat ko so imeli odprte.
Je pa tudi res ka tistin šterim je lokal laufal so zaj v velkon minusi.

In reply to by KORONČKA (nepreverjen)

JanjaK (nepreverjen)

kak je pri Kodile? Si pisejo pa gucijo ka se dela na pune, od par lidij san cujla ka lejko normalno prides pa te postrezejo tudi ce nimas firme samo nekoga mores tam poznati.

fafalinko (nepreverjen)

torej, tak kak če ideš...h...kolegi?

In reply to by JanjaK (nepreverjen)

Lelux (nepreverjen)

Gda de narod gor priso ka se nan staranje po interneti ne splača in je edina rešitev ka skup stopimo, te de nan puno ležej. Zaj pa ka saki po svoje doma za tipkovnico joče naredimo en K***

Dvomljivec (nepreverjen)

V toj individualistični družbi de tau vedno težje. Prekmurci pa itak nemamo nej intelekta za kaj takšnoga, še menje pa đajc.

In reply to by Lelux (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

poznam primere ko so se eni švercali celo desetletje dokler so studirali
po studentskih domovih in nikoli niso bili prijavljeni , kaj šele da bi plačali
uradno so bili samo na obiski
Seveda je treba zatirati prostitucijo ki jo izvajajo študentke

Starejše novice