Zdravstveni dom Murska Sobota bo ta konec tedna organiziral dva dodatna termina za cepljenje.

Iz Zdravstvenega doma Murska Sobota sporočajo, da je prišlo do spremembe glede možnosti cepljenja. V tem vikendu bosta za cepljenje namreč na voljo dva dodatna termina.

Dodatna termina cepljenja proti covid-19 v Zdravstvenem domu Murska Sobota bosta v soboto, 18.09.2021 ter v nedeljo, 19.09.2021 od 08.00 ure do 20.00 ure.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

To kar delate je kriminal. Ko pa bodo te mlade ženske zaradi cepiva neplodne pa ne bo nihče kriv. Cepivo je nepreiskušeno in jaz z njim ne bi cepil niti svojega psa.

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp čarni vrag

Predvidevam da si mislil, ne cepiti psičko...ne psa?
Moja ljubica je že kar nekaj časa neplodna (+50) odšla vsa jajca oz. ovulacija. Vse mlajše pa, kontracepcijo v straniščno školjko, pa bo otrok čisto dovolj.(seksat vsaj 4x na teden)

Lnoč

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Ovce lepo v vrsti čakajo na zakol. Ljudje se cepijo zaradi papirja in ne zaradi zdravja. Kam smo prišli.

icterus (nepreverjen)

Te "ovčke" so samo lepo tiho in se grejo cepit, ne zmejnijo se za vaše zbadljivke, kletvice, žalitve, "znanstvene" dokaze is Facebooka o neplodnosti, neobstoju virusa, kovinah, čipih, premalemu številu testov...
Tako da vi samo lepo naprej kometirajte in žalite, mogoče bo komu od nas, ki smo cepljeni, za to kdaj mar. :)

kaj te briga (nepreverjen)

ko vam bo mar, bo prepozno. pravzaprav je ze zdaj. poti nazaj pa ni...

In reply to by icterus (nepreverjen)

nagicigan (nepreverjen)

te ovce se dajo cepiti samo, da bodo dobili papir, ker drugače ne bodo smeli v kafič na kavo in trgovino z cotami, dobro drugi so izjema, ki rabijo papir za službo.

Xxyx (nepreverjen)

Lidje se idejo cepit zarad papera ja nej zarad skrbi za zdravje. Pa nej zarad kave pa cot, nego vsega ostaloga ka nemres brez zrihtati oz si mores test placati. San noseca pa san se nej scela cepiti ali glede na to ka si za vsaki pregled pri ginekologi oz doktori moren placati test se mo tudi dala. Do zaj san ze 50 eur za teste ta zdavala pa do konca meseca man se 4x k doktori iti + 2x man ziher laboratorij (to je te vse skup nege 110 eur) Zaj pa te neven. Ce san ges nora ka se scen cepiti zaradi papera pa pejnez (ja glede na to ka je nej razlog zdravje san ja) ali so nori politiki ka so napravili ka je za zdravstvene storitve placljivo pa za nosecnice.

Kozel (nepreverjen)

Zanimivo je to.. ka je na facebooke 80% proti cepljenji. Na sobotainfo pa komentari proti dobivlejo minuse. Nesce se fejst trudi. Skoda njegovoga casa.. naj ga ponuca za kaj koristnejsoga, ker mi ta anonimnost ne povej dosta.

agaand

Ja facebook je merodajen itak. Što ma kaj v glavi ide iz Facebooka. Facebook je levičarski medij. Ge san napiso, ka so levičari golazen pa so me banali, kda pa so levičari grozili osebno meni z smrtjo in umorom, pa se neje zgodilo nikaj kljub prijavi. Vsi so samo dale lapali in grozili na nivoju protesnikov za ploščato zemlo ali če ščete anticepilcov. Adijo pamet...

In reply to by Kozel (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Kozel, nej nujno, odvisno od članka, što ga komentejra. Pri enih člankih je bilou je tak, ka napišeš kaj za cepljenje, pa te napadnejo proticepilci.

In reply to by Kozel (nepreverjen)

Gbbbcccc (nepreverjen)

Cepte se cepci zabiti da boste šli na drugo stran če nimate svoje glave pa crknite od teh strupov! Same škodljive snovi so v cepivih prvo naj napišejo kaj je v cepivih in podpišejo da so cepiva varna in da odgovarjajo za posledice banda kriminalna podkupljena vas ni sram!

Starejše novice