Vir: Mestna občina Murska Sobota
Začela se je obnova lokalne ceste Krog - Satahovci, toliko znaša investicija.

Mestna občina Murska Sobota obvešča o začetku obnove lokalne ceste Krog – Satahovci – do meje z občino Tišina (Črnske meje).  

Kaj zajema?

Obnova zajema zamenjavo asfaltnih slojev v celoti z dograditvijo podlage v skupni dolžini 720 metrov, in sicer na odseku od pokopališča v Krogu do nedavno novo urejenega križišča pri pokopališču v Satahovcih, ter od pokopališča v Satahovcih do meje z občino Tišina.

Investicijska vrednost obnove po pogodbi znaša 108.554 evrov, izvajalec je podjetje Pomgrad.

Komentarji (5)

Murska Sobota … (ni preverjeno)

Zanimive so te obnove .Koliko pisanja je bilo o obnovi ceste Markišavci ----Polana sedaj pa bo obnovljene polovica omenjene ceste .Od Markišavec do mostu pa bo cesta ostala taka kot je .Čemu je tako ?

Znon ale nej (ni preverjeno)

Ges tüde glij ne razmen, ka obnavlajo pou ceste? Zdaj majo tan cejlo mehanezacejo, te do jo pa vlačele ta, če nede obnova tistoga dela fčasek, prvo sekundo na rejde? Po eneh kanaleh san zvedo, ka be se naj naknadno delala te še kolesarska steza? Kome? Vejpa prejk Püconskoga potoka gej že kolesarska, ka do zdaj delale na sakšnon kilometre nouvo? Pa če, zakoj so že moust nej napravele te širše. Ge je tü nekšna varnost, ka do morale nedelske kolesare na cesto, ka prečkajo teva dva mostouva. Kelko je podobneh rešijtef po Sloveneje? Ogromno, da se pa zgodijo nesreče, se pa nišče ne pijta, što je odobro projekt?
Ka se tijče tej ceste od Krouga proute konce mej MOMS pa se vijde kozlarija naše države, ka se tijče prevelkoga števila občen, nemamo regej, pokrajinjn! Ednouk že formejramo pokrajijne in v ton primere be se delala cejla cesta, nej pa, ka de en del obnovlene, na drüjgon pa so znonkra podobne lüjknje, kako so na dele, štere pripada MOMS!

In reply to by Murska Sobota … (ni preverjeno)

luigi90 (ni preverjeno)

zgoudo se čudež🤦🏼‍♂️

trollbusta (ni preverjeno)

Na tišinsko stran de ta cesta obnovljena samo 2 metra od satahovskoga cintora. Za ov falat dale je pa Horvat nej mel časa s svetniki pripraviti programa, ker trbej riktati pa naštelavati drujge kadre po občini.

kar en (ni preverjeno)

50 odtenkov sive na Tišinski strani pa bo ostalo. Katastrofa za bruhat!

Starejše novice