FOTO: Tomo Jeseničnik/POP TV
Jerneja Trofenik Dimnik se bo v novi sezoni MasterChefa potegovala za 50.000 evrov.

Z 19. marcem se na male zaslone vrača priljubljeni kuharski šov MasterChef Slovenija. Kulinaričnih izzivov se bo v oddaji na POP TV lotilo šestnajst tekmovalcev. S svojimi recepti in spretnostmi bodo skušali prepričati chefe Luko Jezerška, Karima Merdjadija in Bineta Volčiča

Ob četrtkih in petkih pa bomo pesti stiskali tudi za Pomurko. Za naziv MasterChef, pokal in nagrado v višini 50.000 evrov se bo namreč v šesti sezoni priljubljene oddaje potegovala tudi 35- letna Jerneja Trofenik Dimnik iz Svetega Jurija ob Ščavnici.

»No, zdaj je pa končno jasno, zakaj Jerneja zadnje čase samo po Ljubljani hodi. Od 19.3. vsi pred TV pa navijat. Kot edina Pomurka obljubim, da bom častno zastopala našo regijo. DÖDOLEEEEEE (glejte oddaje),« je na družbenem omrežju Facebook zapisala 35-letnica.

Nagrado bi porabila za odprtje lastne slaščičarne

Kot so v predstavitvi zapisali ustvarjalci oddaje, se je Jerneja kuhanja in peke lotila že kot šestletno dekle, saj so starši veliko časa preživeli v službi. Tako je Jerneja prvič spekla palačinke.

Ljubezen do sladkih jedi jo spremlja še danes. Kot pravi slaščičarka, želi nagrado porabiti za odprtje lastne slaščičarne, da ji ne bi bilo treba jemati kredita.

Kaj pa je njena specialiteta?

"Goveja jetrca a la Neja, niso še jedli boljših," odgovarja tekmovalka.

Preberite še

Komentarji (2)

lara26987 (ni preverjeno)

svinja, da ni večje. Ogaben "osebek".

lara283oro (ni preverjeno)

svinja, da ni večje. Ogaben "osebek".

Starejše novice