Potrjeni tudi dve novi smrti zaradi koronavirusa.

Državni vrh je sporočil, da so samo včeraj na koronavirus testirali 1288 posameznikov. Od tega je potrjenih 39 novih okužb, kar pomeni, da je v Sloveniji do današnjega dne že 841 okužb s koronavirusom. 

Število hospitaliziranih oseb je 119, od tega jih je na intenzivni negi 31. Včeraj sta zaradi koronavirusa umrli dve osebi.

Zraven tega so v ponedeljek in danes zaradi koronavirusa umrle štiri osebe. Skupno število umrlih zaradi covid-19 v Sloveniji je naraslo na 17.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hektor (nepreverjen)

Hecno, da je sam minister Gantar pri prvih umrlih poudaril da njihova smrt NI posledica covid19, temveč predhodnih - dejansko smrtonosnih bolezni.

Francoski inštitut je objavil preliminarne izsledke raziskave, ki pravijo da je covid19 neposredno"zaslužen" za manj kot 15% smrti katere mu pripisujejo.

Hektor (nepreverjen)

Če povzamem s preprosto analogijo: pešec, pozitiven na covid19, katerega zbije avto, se lahko po trenutnih degradiranih epidemioloških standardih vpiše v evidenco umrlih "za" covid19.

In reply to by Hektor (nepreverjen)

olfa nož (nepreverjen)

No, saj pomali de prišlo vse na svetlo..... zakoj je telko umrlih v Italiji in Španiji. Ali nema veze, blesavi narod de še vedno vrvo kak je tej virus smrtno nevaren za cejlo populacijo in de kijmo pa glave doj držo gda do se njemi krčile osnovne pravice in do ga not zapejrali na podlagi lažnih informacij.

In reply to by Hektor (nepreverjen)

olfa nož (nepreverjen)

Tudi Sobotainfo spada med tiste medije, keri širijo neresnice, prirejene podatke, paniko..... komaj čakan ka de nešče ukrepo z nekšin zakonon proti lažnivcon. Samo naj Evropa sprejme tej zakon za preganjanje lažnivcov o keron se zdaj razpravlja..... najebala je cela naša politika in vsi naši mediji.

Kreher (nepreverjen)

Ti si eden tistih ka se lagano okoli šeta pa misli ka jemi nika nede. Tebi nej al prides domo, okuzis svojega dedeka, babico keri potem merje od virusa ka bos pa te pravo? Zastrupili so ga pa te ukuzili z viruson ka lejko v statistiko vpisejo. Bedak🤦‍♂️🤦‍♂️ Vse je to splanerano ka lejko TEBE nadzirajo🤦‍♂️🤦‍♂️

In reply to by olfa nož (nepreverjen)

Debil mmm (nepreverjen)

#idemovrit#
#ostanimotam#

Coet (nepreverjen)

Zdaj ko ni sportnih prireditev so sportne novinarje ocitno zaposlili z korona statistiko, ka pa mene brigajo stevilke, naj rajsi poizvejo, (jaz ne ven kak bi gnesden da so vsi v samokaranteni koga lejko pital,) ce ta virus ni nevaren za starejse delavce v proizvodnji, pa tudi za vse ostale, ki delajo po tovarnah, . Ti ljudje imajo v veliki vecine doma starse, otroke, vnuke, na katere pac lahko prenesejo virus. Tako da je ta samoizolacija pac nemogoca. Pa tudi naj povejo kolko bo stalo placevanje ljudi ki morajo ostati doma, ker so pac zaposleni v javnih sluzbah. Kdo bo to placal. To je samo par vprasanj ki so pomoje zanimiva.

Cigo Migo (nepreverjen)

Dobro " olfa nož" , zdaj pa že enkrat povej katere pravice so tebi zdaj tako drastično kršene , kaj ti bi mogoče rad šel v lendavski špar in tam lizal vozičke , ali bi šel v LJ. in si ga tam na roko..... ajde povej že enkrat kaj te tak moti , samo nakladaš in kokodakaš brez veze , in ja tu ti javno povem , da si budala .

Pepca žena od df (nepreverjen)

Če so stari penzionisti ogroženi
je potem treba dati v karanteno
stare upokojence,
ne pa da ovirajo celo mlado populacijo

Starejše novice