Slika je simbolična.
Policija bo na nedeljski nogometni tekmi med Nogometno šolo Mura in Nogometnim klubom Maribor uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

V nedeljo, 18. februarja 2024, ob 15. uri, bo v Murski Soboti odigran 21. krog Prve lige Telemach, med Muro in Mariborom. 

Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev na športni prireditvi, pa tudi ostalih občanov in njihovega premoženja, bodo policisti poostreno nadzirali dogajanje, zoper morebitne kršitelje pa skladno s svojimi pooblastili tudi ukrepali. 

V ožji in širši okolici Murske Sobote bo v tem času povečana prisotnost policistov.

Uporabljena bodo tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje

Vse obiskovalce prireditve policisti obveščajo, da bo policija zaradi spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov ter morebitnih kršitev javnega reda in miru oziroma drugih odklonskih dejanj, tako na stadionu kot v samem mestu pred in med tekmo uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

»Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. 

Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja,« so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Komentarji (1)

Opazovalka (ni preverjeno)

Brezveze, saj Mura ni neki jaki klub, marburg pa ravno tak ne 😝

Starejše novice