Vir: Občin Odranci
Občina Odranci načrtuje prenovo Prekmurske hiše, kjer bodo po prenovi turistom na voljo tudi prenočišča.

Občina Odranci, ki bo letos razpolagala s proračunom v višini 1,8 milijona evra, bo del tega namenila za prenovo Prekmurske hiše, ki se nahaja v Centru kulturne dediščine Odranci.

Prekmurska hiša, ki je osrednji objekt Centra kulturne dediščine Odranci bo po prenovi ponujala tudi prenočišča.

Občina se je za prenovo odločila, ker so opazili, da Odrance obišče vse več turistov, z dograditvijo pa bi slednjim lahko ponudili tudi prenočišče.

Glavni namen te operacije je kreiranje novega turističnega produkta in s tem bogatenje turistične ponudbe, ki temelji na kulturnem, verskem in aktivnem turizmu.

V Prekmurski hiši želijo tako urediti hostel, za ureditev pa ima občina zagotovljenih 160 tisoč evrov.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pfuuun (nepreverjen)

Ka pa Sobotainfo kaksna tema na to, ka de nan Golob obdavco malico, potne stroske, regres itd.? Pa ka se itak placuvlemo tak visike cene elektrike, ka se te oni lejko hvalijo z rekordnimi dobicki in si na Geniji izplacujejo miljonske nagrade? Zakoj pa se o ton ne pise? Ka mo samo davali, davali, davali in delali za taksne, ge si ti en sam posameznik zasluzi vec kak milijon nagrade? Smo resno tak nori? S kec enormni dobicki tistih ka odavlejo elektriko in goriva? S tec ka smo lidje nori in to dovolimo!!! samo nas cecajo kak budale

Starejše novice