Nov parkirni režim obsoja vse več podjetij v industrijski coni, v kratkem naj bi se zgodil tudi sestanek z občino. Je uvedba parkirnin priprava na gradnjo parkirne hiše?

Mestna občina Murska Sobota je z napovedanim zaračunavanjem parkirnin močno pretresla zaposlene v podjetjih v Severno obrtni industrijski coni.

Kot smo že poročali, je nov parkirni režim zaposlene in podjetja v industrijski coni precej razjezil.

RWA Slovenija: »Tega ni nikjer, da bi oni nam med njivami kasirali parkirišča«

Družba RWA Slovenija, bolj znana po blagovni znamki Agrosaat, ima v Severno obrtni industrijski coni distribucijsko skladišče za vzhodno Slovenijo. Zaračunavanje parkirnine so sprejeli negativno: »To odločitev smo sprejeli negativno, smo Mestni občini Murska Sobota že napisali, da se s tem ne strinjamo.«

»Mi smo zemljišče kupili, plačali komunalni prispevek, plačujemo nadomestila. Tega ni nikjer, da bi oni nam med njivami kasirali parkirišča. Se ne strinjamo s tem,« so dodali.

Pri tem so spomnili tudi na (ne)izgradnjo vzhodne obvoznice. »Parcelo so nam prodali z obljubo, da bo leta 2021 začetek gradnje obvoznice. Še danes je ni, samo izgovori. Res smo razočarani,« so bili kritični v podjetju RWA Slovenija.

Zaračunavanje parkirnin obsojajo tudi druga podjetja v industrijski coni

Iz podjetja Xal Svetila so že včeraj za Sobotainfo odgovorili, da so v dogovoru z občino: »Uradno nimamo še nič, se pa še dogovarjamo z občino, kakšne opcije imamo.« 

Tudi v podjetju Murska Transport za zdaj še nimajo rešitve: »Vsi imamo isti problem. Nobeden ni tega stroška vkalkuliral, za zdaj nimamo rešitve.«

Odziv Medicopa in Mercatorja na to temo še čakamo.

Podjetja so se sestala danes

Kot so za Sobotainfo še pojasnili v podjetju Murska Transport, naj bi se v kratkem odvil sestanek med podjetji v industrijski coni in Mestno občino Murska Sobota.

Podjetja so se danes že sestala, a o podrobnostih niso želeli govoriti. »Zadeva je v fazi dogovarjanja. Danes, ob 11. uri, se je predstavila tematika in problematika plačljivih parkirišč. Zadeve je potrebno preučiti in pregledati,« so pojasnili.

Zaposleni so nezadovoljni in jezni

Nezadovoljni tudi zaposleni, eden izmed delavcev v podjetju Xal Svetila je opisal situacijo: »Delavci se pritožujejo, ni nam jasno, zakaj bomo morali po novem plačevati.«

»Ge so li to vo potegnoli ... Konec koncev pa tudi z javnim prevozom nemreš delati, ker pred 7. uro v industrijsko cono ne pelje noben avtobus,« pa je povedal eden izmed zaposlenih v podjetju Medicop.

Uvedba plačljivih parkirnin povezana z načrtovano gradnjo parkirne hiše?

Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi v Murski Soboti zasebni investitor načrtoval gradnjo parkirne hiše.

Bi lahko bilo slednje povezano z odločitvijo o zaračunavanju parkirnin?

Za več informacij smo se obrnili tudi na Mestno občino Murska Sobota.

Komentarji (80)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
jonkolan (ni preverjeno)

»Mi smo zemljišče kupili, plačali komunalni prispevek, plačujemo nadomestila. Tega ni nikjer, da bi oni nam med njivami kasirali parkirišča. Se ne strinjamo s tem,« so dodali.
.
Ka ste mogoče kupili tisto zemljišče ge je parkirišče in za njega plačali komunalni prispevek? Najležej je zemlo kupiti in na tujem parkirati, te pa đoukati gda ti ovi ščej zaračunati parkirišče na zemljišči kero je nej tvoje. Na svojon zemljišči bi si uredili parkiranje pa nebi bilo nevole.

Njah njah... (ni preverjeno)

Takse komentare lejko pise samo budala ka je zaposlena v JS, ka ti delavci kak delamo v toj coni vse placamo, ka ti z svojga zepa nika nrj trbej dati...po moznosti si se zaposleni na obcini pa znas ka de ti z toga naslova pa kaj vec v zep kapnilo

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

Gasilec Samo👩‍🚒 (ni preverjeno)

Bodi raje tiho in dajaj vtis, da si budalo, kot pa, da spregpvoriš in ta vtis potrdiš!

In reply to by Njah njah... (ni preverjeno)

Bruuuh 🤮 (ni preverjeno)

Ti pa si nepismen, ka ne veš vejic postavljati 😡, pa ka nimaš pojma kaj je JS 😡,pa ka imaš komplekse, ka vse daš iz svojega žepa 😂, pa ka si preveč zabit, ka bi končal kakšno šolo in bi lahko delal na občini 😂…
Skratka, ka, ka, ka, ka, ka …😩😩😩
Joj, kakšni debili pisarijo po netu… 🤮🤮🤮

In reply to by Njah njah... (ni preverjeno)

jonkolan (ni preverjeno)

Ka si tij normalen ali ka? Ka te ti tak velkoga plačuvleš ka meni nej trbej? Ovi ti je lepou pravo, bar bi osnovno šolo končo, če že nej drugo. Ges glih tak delan v privat firmi pa mi nigdar niti na pamet ne spadne ka bi takšno budalo iz sejbe delo kak ti.

In reply to by Njah njah... (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

če vlečeš plačo na občini si ziher teliček mamini

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

Sumič (ni preverjeno)

Ok delno imaš prav, samo zakoj so pa te napravljena parkirišča poleg? In pri prodaji zemljišča ni nišče pravo ka do kasirali za nekaj let. In še neka tak kak se v Soboti delajo ceste in obvoznica, to nega nigi. Če bi oni to pravi investitirom v IOC bi sakši že prle Brodu pa bi napravo parking, zaj de pa delavec z NETO 1000 PLAČEše tou plačeval? Delodajalcem se pa jebe oni do samo pravi tak je pa z občino Nej smo mogli Nika napraviti. Narod pa na jebe.

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

jonkolan (ni preverjeno)

Verjetno za stranke ali za koga te? Za zaposlene more podjetje poskrbeti tak kak vseposejdi drugje v normalnon okolji. Samo v Soboti bi vsi vse radi zastonja pa na račun drugih. SOIC se je delala pred 20 lejtami ali gda že, v glavnon fejst dugo nazaj. Ka ti znaš gnes kak de za 20 lejt negi ka se zdaj dela? In ja, tej ka majo firme v SOIC so z namen prišli se, ka do izkoriščali neizobraženi kader, keri de jin delo za minimalca in se šlepali na razne ugodnosti kere de jin občina v rit rivala.

In reply to by Sumič (ni preverjeno)

Zolna (ni preverjeno)

Tu delavci nemajo 1000 eur place

In reply to by Sumič (ni preverjeno)

mekič (ni preverjeno)

Ne motaj. Občina je sama hotela, da pridejo podjetja in je za ta namen vzpostavila industrijsko cono, da bi privabila firme in zraven spada tudi parkirišče. Nobena normalna občina ne kasira parkirnine delavcem v industrijskih conah. To so zmožni samo veleumi momsa z županom na čelu.

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

jonkolan (ni preverjeno)

Ti si očitno še nigi drugje v normalnon svejti nej odo ka bi vidi kak je tan v takšnih obrtnih conaj. Prvo kak prvo majo firme za svoje zaposlene vseposejdi interna parkirišča z rampo, kera spadajo cuj k fabiriki in so na njihovoj zemli. Takšna javna parkirišča so pa tudi plačljiva, še celo tan ge narod po cejle dneve avtoje njavle.

In reply to by mekič (ni preverjeno)

black panter

Tele obcinarsko

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

someone1 (ni preverjeno)

Rdčkarjem na soboški občini se je dokončno in zgleda za vedno speljalo. Kdo pa bo po njihovo delal in ustvarjal, če se niti z avtom ne sme pripeljati na delovno mesto. Tako kot se je vladi speljalo tako se meša tudi občinarom. Nauk volite karkoli drugega samo ponosne naslednike komunistov raje pustite pri miru in v njihovi zgodovini in realnosti.

VRAN (ni preverjeno)

jonkolan____ tij in tebi podobne budale: industrijsko cono je treba narediti privlačno, marsikaj mestne občine POVSOD PO SVETU prihajajočim firmam ugodi, samo da pridejo. In s tem se izboljšuje blaginja okoliša, mesta, regije,... A budale te zdaj pametovale, "prav jim je" ??? Da lahko pride na delo, bo plačeval parkirnino??? Razumel bi središče Londona, Berlina,...
Tij si navaden škodljivec za okolico. Takšne lahko izjavi le nesnaga, ki nikoli ni resno delala. Kaj šele, da bi razumel posel, delovanje firm,.... Fuj nesnaga!!!!

Ferdooo… (ni preverjeno)

Za parkirišče zaposlenih je ogovoren delodajalec in ne občina.
Kako ti to ni jasno?

In reply to by VRAN (ni preverjeno)

Kkllr (ni preverjeno)

A občina hoče da so podjetja še v tej coni v tej občini??? Danes ni problem se prestaviti drugam, kjer ti dajejo vse zastonj, samo da prideš.
Ko bo samo še mesto duhov, bo prepozno.

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

Ferdooo… (ni preverjeno)

Izvoli, preseli se. Ampak na drugi lokaciji boš moral zagotoviti parkirišča za zaposlene.
Če je tako slabo, le kaj te drži tukaj?

In reply to by Kkllr (ni preverjeno)

Nepreverjeni (ni preverjeno)

Glej ga občinara kak je glasen. Kaj pa če bi se ti odselil in pustil firmam, da normalno poslujejo in delavcem, da delajo brez da jih ti in tvoji koritniki lupijo na vsakem koraku?

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

Preverjeni (ni preverjeno)

Samo dve možnosti imaš. Plačaj parkirnino ali pa briši!
Socializma ni več, zbudi se.

In reply to by Nepreverjeni (ni preverjeno)

Nepreverjeni (ni preverjeno)

Briši ti, ker nimaš pojma o pojmih. Socializem je to, da te država in občina lupita in omejujeta na vsakem koraku. Občinska parkirišča niso privatna, ovca neizobražena.

In reply to by Preverjeni (ni preverjeno)

Preverjeni (ni preverjeno)

Kakšne barve je nebo v tvojem svetu?

In reply to by Nepreverjeni (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

a je tebi bik v glavo prdnil da si tak fuknjeni

In reply to by Nepreverjeni (ni preverjeno)

Gfdsaaa (ni preverjeno)

Očitno ne razumeš in ne poznaš politiko drugih občin, ne samo v Sloveniji. So občine ki ti dajo vse zastonj, tudi parkirišča, samo da podjetje pripelješ tja. Ker to pomeni več ljudi v občini več povprečnim v proračun. Že samo mala občina Odranci vas mestno občino v tem delu prekaša za svetlobna leta.

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

Preverjeni (ni preverjeno)

Za povprečnino mora delavec imeti stalno bivališče v občini. V Odrancih je večina delavcev vozačev iz drugih občin. Ne na pamet…
Predvidevam, da je enako v MS.

In reply to by Gfdsaaa (ni preverjeno)

Hggfff (ni preverjeno)

Spet gledaš kratkoročno, daj glej 3 korake naprej. Prej ali slej se ljudje preseljujejo bližje delovnemu mestu.

In reply to by Preverjeni (ni preverjeno)

Toporišič (ni preverjeno)

Koga ali česa ne poznaš? … politike drugih občin…
Rodilnik.

In reply to by Gfdsaaa (ni preverjeno)

Nevjkio (ni preverjeno)

Komentator Ni novinar, ni to esej na maturi in rodilnik nima veze. Brez pomena.
Sploh pa dokler boš v javnem sektorju plačeval ljudi ki govorijo polomljeno slovenštino s primesmi balkanskega sklanjanja, je rodilnik v drugi fazi.

In reply to by Toporišič (ni preverjeno)

realnoo (ni preverjeno)

kakšen je to moški da lahko rodi
Rodilnik je vendar lahko samo ženska
A je to zopet kakšna potegavščina FDV

In reply to by Nevjkio (ni preverjeno)

jonkolan (ni preverjeno)

No torej je te resno to ka gučin, ka vsi pridejo k nan zato ka ščejo vse zastonj, majo delavce na minimalci, dobiček pa pretakajo v tujino, pri nas pa prikazujejo minus in zaradi računov kere izdajajo na matične firm v tujini, pri nas niti DDVja ne plačujejo. K nan je itak nikša resna firma še nej prišla, kera bi majle nekšo dodano vrednost za okolje in bi zaposlovala srednje in višje izobraženi kader. Samo firme kere nucajo poceni neizobraženo delovno silo. In nad takšnimi se mi navdušujemo. Bravo mi, oziroma vi keri to delate.

In reply to by Kkllr (ni preverjeno)

Klopppio (ni preverjeno)

Pa tou ti govorim da vsaka vlada skrajno leva ali kvazi desna ali nekaj vmes, na pritiske delodajalcev, dela na tem da se uvaža poceni delovno silo iz balkana, da se ohrani nizek nivo plač. Posledica. Noro obremenjen zdravstveni, socialni in šolski sistem.

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Bo prišo pečečnik spet reševat, ker politikom se jebe za narod.

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

Qwertzyx (ni preverjeno)

Anžlja pa njemu podobne spakirat od kod so prišli, ker iz dneva v dan dokazuje kakšen nerazgledan idiot je

čuček (ni preverjeno)

Qwertzyx............... Samo budale lahko izvolijo takšnega župana .Vse to pa vodi bivši dr,Pendrek Jevšek .Nekje so velike izgube in sedaj želijo to pokriti z računanjem parkirnine

In reply to by Qwertzyx (ni preverjeno)

IOC freer (ni preverjeno)

Anzelj res nima pojma o gospodarnem vodenju občine v dobro občanov in podjetnikov, kar je na koncu tudi v korist občine. Imam občutek da so ga stari kadri vzeli za žrtveno jagnje tam kjer mimo brcajo z ukrepi, sam pa nima pojma kaj sprejema ali pa starešinam ne upa ugovarjati.

Jojojoj… (ni preverjeno)

Če parkiraš na tuji zemlji, PLAČAJ!
Zakaj je to problem?
A pri sosedu parkirate svoj avto?

Yuuier (ni preverjeno)

Kakšna tuja zemlja??? Občinska zemlja ni tuja ali privat, in občina niso samo ljudje zaposleni na občinski upravi. Vsi občani so občina. Če niso sposobni na upravi, se odločati v korist ljudi te občine, naj naredijo posvetovalni referendum in vprašajo občane.

In reply to by Jojojoj… (ni preverjeno)

Jojojoj… (ni preverjeno)

A si vpisan v ZK kot lastnik? NISI!
Pomeni, da zemljišče/parkirišče ni tvoje.
Lastnik pa lahko s svojo lastnino prosto razpolaga (seveda v okvirih zakonodaje).

In reply to by Yuuier (ni preverjeno)

Uiiooa (ni preverjeno)

Lahko, samo potem naj nosi tudi posledice. Ker pa ta lastnik ni fizična oseba, oba veva da zastopnikom - zupanom - občinske lastnine jim dol visi za to lastnino, saj ne odgovarjajo subjektivno za posledice lastnih norih odločitev v škodo tega lastnika.

In reply to by Jojojoj… (ni preverjeno)

Ferdooo… (ni preverjeno)

Yuuier, a si prepričan, da v industrijski coni delajo občani Mestne občineMS?
Močno dvomim. Večina jih je iz okoliških občin in z MS nima nič.

In reply to by Yuuier (ni preverjeno)

Fertya (ni preverjeno)

Toliko slabše, ker ti bodo prvi odšli drugam ali kar na socialno, ker od te mizerne plače še potem manj ostane kot da sediš doma in si breme države. In potem ....Podjetja brez kadrov se ali selijo ali zaprejo. Razen če boste občani sobote s kolesi ali busom hodili tja za minimalca. Razum v roke. Ne samo politiko oblasti na kratki rok.

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

jonkolan (ni preverjeno)

Majster, komunizma je bilo pri nas konec leta 1991. V keron časi še ti živiš?

In reply to by Yuuier (ni preverjeno)

Uuuuo (ni preverjeno)

Si prepričani? Mogoče na papirju. Dejanja govorijo drugače.

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

.. (ni preverjeno)

Potem se pa naj tržno obnašajo pa koga coj pritegnejo, ne pa odženejo.

In reply to by jonkolan (ni preverjeno)

Nepreverjeni (ni preverjeno)

jojoj in ostali ka zagovarjate občino, če da ima pravico kasirati na svoji zemlji ... pazite kaj si želite, da vas ne bo občina zaračunavala še, da lahko uporabljate občinske ceste in se šetate po parku. Boste zgleda ploskali zraven češ kako lepo, da občina zaračunava, saj pa to je njena pravica. Ovce ene glupe. Občina je tu, da služi ljudem, ne pa ljudje njej.

In reply to by Jojojoj… (ni preverjeno)

Jojojoj… (ni preverjeno)

Naivčina ena. Vsake štiri leta imaš možnost voliti župana in občinski svet.
Naslednjič izvoli opcijo, ki bo po tvoji meri, do takrat pa boš pač moral potrpeti in se sprijazniti z odločitvami sedanje garniture.
Temu se reče demokracija.

In reply to by Nepreverjeni (ni preverjeno)

Nasledyju (ni preverjeno)

Pri vseh premnogih butalcih na kandidatih listah, bi volitve mogle biti vsake 2 leti, da se preveč ne razkomotijo v prid svojih prijateljev.

In reply to by Jojojoj… (ni preverjeno)

Zaki1 (ni preverjeno)

Idiot si či se neves ti zaj poven govnar

In reply to by Jojojoj… (ni preverjeno)

Helga (ni preverjeno)

Poleg taksnih majhnih plac, ka jih mamo v toj severnoj coni, naj se placuvlemo parkirnino..ge so pa ostali stroski cez mesec..poloznice, krediti, hrana..na konci meseca mas pa na bancnon racuni pa minus 🤷‍♀️

….. (ni preverjeno)

Samo budale delajo za plačo, ki jim ne pokrije življenskih stroškov.
Menjaj službo, če misliš, da si premalo plačana.

In reply to by Helga (ni preverjeno)

Jankovićć (ni preverjeno)

Kakšen srmaček moreš biti ka odiš delat nekan ge ti ne plačajo niti telko ka bi preživo.... in te tan vstrajaš pa se po forumaj buniš kak maš majhno plačo. Svašta no.... puleg telko prostih boukše plačanih delovnih mest se eni še vedno date nategovati.

In reply to by Helga (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Daj ne budali. Ta delovna mesta so tak kak korona virus. V medijih.

In reply to by Jankovićć (ni preverjeno)

Ferdoo (ni preverjeno)

Ferdooo…, a si prepričan, da na na Mestni občini MS delajo občani
Močno dvomim. Večina jih je iz okoliških občin in z MS nima nič.

Ferdooo… (ni preverjeno)

Ne delam na občini MS, zato točnega podatka nimam.
Sem pa prepričan, da je vsaj 80% zaposlenih na občini, tudi občanon MO MS.

anton77 (ni preverjeno)

Neje! Markof ta ka glava bolij....

In reply to by Ferdooo… (ni preverjeno)

buđovan (ni preverjeno)

Samo en predlog: Kda de prišo redar kazni pisat, te si delavci vö z fabrik, pa da vidimo majstra redara ka de pravo...

Picekkk (ni preverjeno)

Poziv na nasilje?
Aja, anonimnost ti omogoča, da si močen🤪
Drugače pa 🐥🐥🐥

In reply to by buđovan (ni preverjeno)

Fghjkkju (ni preverjeno)

Kakšno robo pa ti jemlješ. Kje ti vidiš nasilje? Če nekdo pride ven to ni noben poziv na nasilje. Mogoče mu samo dober dan želi. Očitno samo ti vidiš v svojih mislih vedno nasilje v komentarjih ki dopuščajo več interpretacij ali si ga pa celo želiš.?

In reply to by Picekkk (ni preverjeno)

Kabrio (ni preverjeno)

Vse trbej placate,nika nej senki gnesden. Ka joucete nonstop!

Barfbrio (ni preverjeno)

Pa kdo ti brani? Ti kar na polno....

In reply to by Kabrio (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Če nimajo posluha, se lahko samo selijo na mađarsko, tako ko audi, mercedez, bmw, magna. Mi pa samo cecajmo, dokler gre. Bomo pa davke nabili na nepremičnine, če bo premalo kapnilo v žepe.

Gjjkkklk (ni preverjeno)

To povej županu, ki bo bivši s takim odnosom na naslednjem na predvolilnem srečanju. Itak ne bo razumel, tako da je vseeno.

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Firme so prišle v soboto s tem ka so tam gradile, parkirišč pa ni trebalo kupiti. Če bi še to kupovali niti nebi nihče prišo, niti zdaj več nede ka vidijo kakšno sranje je tu.

Samogovori (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec se pa san s sebof pogovarja. Le berite zbirko Samogovori!

Bicikeln (ni preverjeno)

Nekak je bilo logično da parkirišča ter dovozne poti spadajo h parceli , ce pa ni bilo nikjer napisano da ne , pa nimajo pravice kasirat !! Saj si pa konec koncev lahko nekdo izmisli da bojo kasirali tudi za uporabo dovoznih poti , ce so že po nekaterih zapisih tu gor privat , od občine . ( dosedaj sem mislil da občinsko pomeni družbeno , od vseh občanov …Ta ki se ukvarja z prometno ureditvijo v naši občini , pa naj se malo zamisli kaj se dela . Nevem kdo je naredil načrt za kolesarski stezi ki peljeta direkt v krožno križišče pri katoliški cerkvi , nov genialen svetovni unikum . Pa se to , nikomur , niti mestnim svetnikom pa ne pade na pamet da bi vsaj omenili potrebo po izgradnji kolesarske steze do obrtne cone . Verjetno privoščijo tistim par junakom ki si upajo na glavno cesto naval adrenalina pri nevarni vožnji do sluzbe ter veselje ki ga doživi ko prispe na cilj , v službo živ in cel !

. (ni preverjeno)

Potem bi se vsi tja vozili z bicikli, pa ne bi parkplaca pokasirali.

In reply to by Bicikeln (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Na gorenjskem je tudi tak, več plačaš za parkplac kot za jesti.

Friderik dejal (ni preverjeno)

Edino za oderuštvo sajavih občinarov,take bi trebelo takoj prijaviti !

Zeklof (ni preverjeno)

če maš noge za na plin, imaš tudi za na asfalt ali skiro, kolo, moped itd. seveda je potem treba prej vstati, kar pa vam spet ne ustreza. še deca v vrtcu manj jočejo. in zelo zanimivo, da vsi v ind. coni delajo z javnim prevozom-koja izjava, jao. res rabite pomoč.

čarni vrag (ni preverjeno)

Ti očitno še nemaš dneva delovne dobe. Za tebe je skiro kak za malo deco.

In reply to by Zeklof (ni preverjeno)

😢 (ni preverjeno)

Urla je kraljica rock'n rolla Tina Turner. R. I. P.

😢 (ni preverjeno)

Umrla…

In reply to by 😢 (ni preverjeno)

Ivekkkk (ni preverjeno)

Fuc of ---->>>> župana đebati redarstvo nabiti na kurac redarko blont pa kasejrat ///tak je pravo ata na radio murski val

čarni vrag (ni preverjeno)

Mislim da je plačevanje parkirnine povsem legalno in upravičeno
Občina ima ogromne stroške s tem parkiriščem
Vi bi pa kar zastonj parkirali
Kdo pa pravi da mora imeti delavec zastonj parkir plac
Tega ni niti Ljubljani,, Si zamislite da bi imeli učitelji zastonj parking sredi Ljubljane
Ne učitelji parkir plats šlačajo

black panter

tele

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

someone1 (ni preverjeno)

Ja delavce je potrebno izgnati iz Sobote pa nirti privlečti takšne kak si ti čarne vrage, brezdelneže, socialne probleme,.... Takšne ka so nasocialni podpori, jim dati zastonj stanovanja v najnovejših bloki, ge so sosidi kakšnomi delavci, keri po naključji še nekaj dela in ustvarja. Tak ka te še un zgibi volo ka bi ka koli delo in se priklopi na občinski proračun pa državni. KRASNI NOVI SVET kjer je cenjeno vse razen dela in pridnosti.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

VojkoZMajolko (ni preverjeno)

Ampak Murska Sobota ni Ljubljana. Posledica te odlocitve bo, da se bodo spravili parkirat k BTC-ju, Obiju,.... Ti bodo imeli vsega pun kufer in bodo uvedli nek svoj sistem plačevanja parkirnine. In to bodo občutili vsi, ne samo tisti, ki delajo v obrtni coni.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

realnoo (ni preverjeno)

Jebe se meni da prekmurje morja nema

Edina Sobota (ni preverjeno)

Ce je urejeno pa tudi ce je med njivami naj kasirajo ,tebi pa ni treba tam parkirat! Btc je tudi med njivami pa vsi navalimo!!!!

asdasad (ni preverjeno)

prvoga ka pride jebati,itak vse isto sranje,kufer je pun

asdasd (ni preverjeno)

»Tega ni nikjer, da bi med njivami kasirali parkirišča.« , ne drži, v Soboti je tak, če je parkirišče med njivami ga je potrebno kasirati, s tem se polni občinska blagajna.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice